Acilll yardim:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cardi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet insallah bulucam is kendi parami kazanicam.Dogru soyluyorsunuz her seyi bastan konusmak en dogrusu..Cok tesekkur ederim
Verdiği cevaplardan tatmin olmazsan da yani ya halledilir ya o zaman bir gelsin gibi şeyler söylerse de kabul etme netlik iste yani. Evlendikten sonra eyvallah etmiyorlar çünkü.

Soramiyorum cekiniyorum yani ister istemez dusunuyorum boyle seyleri zira gecinmek cok zor su an ki sartlar altinda
Yani tabii ki çekinin.Ola ki düşük maaş alıyorsa ayrılacak mısınız?
Size şöyle bir örnek vereyim. Ben evlendiğimde eşimin iyi bir işi vardı.
Aylık düzenli maaşı.
Son dönemde işten ayrıldı.
Bir yıl işsiz kaldı. 700 lira (işsizlik maaşı)gibi bir parayla eşim ben ve iki çocuğumuz geçindik.
Şimdi yeni bir iş kurduk.
Yani bu günümüzün garantisi yok ki.
Eş seçiminde maaş bir kriter olmamalı.

1 bucuk aylık bı ılıskıde ne evliliği ne acil yardımı ya.. arkadas acılan konuları siz görmüyormusunuz. 1aylıkken boşanan, hamileyken terkeden terkedilen.. biraz örnek alın aklınızı başınıza alın. evliliğe odaklanmayın. tanımaya odaklan

Is aramadigimi nerden biliyorsunuz?Kimse kimseye bakmak zorunda degil zaten oyle bi arzum da olmadi sadece olan durumu belirttim

İş arayan insan acaba kaç lira maaş alıyor ,aile maddi durumu nasıl diye merak eder mi ? Bir düşünmek lazım .

ne iş yapıyor? az çok ona göre kestirilir maaşı

Başka işin mi Yok ya .. ortada daha fol yok yumurta Yok..
Maaş diyorsun evlenecez diyorsun..
Nasıl geçinebilirz diyorsun..
Diyorsun daa diyorsun

Hımm zengin kocam olmalı sendromu..

Üzgünüm benden tavsiye çıkmaz. Zira yıllardır çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Evlenince de bu değişmedi..
Allah sağlık sıhhat verirse de hep böyle olur.

Siz de bence geleceğinizi bir erkeğin maaşına ve insiyatifine bırakmayın.

Benim de ailem kalk git çalış diye kedi yavrusu gibi kapının önüne bırakmadı. Ama o bilinci verebilmişler işte..

Bunları düşünmek için erken. Ama hangi konumda nasıl çalıştığını biliyorsanız az çok tahmin edebilirsiniz. Şu anki geçim sıkıntısından dolayı artık gençlerin bunu düşünmesi bana nedense normal geliyor...

gecenin 04.30'unda "acil yardım" başlığıyla bu konuyu açtığınıza göre çok içinize dert olmuş.
bir sorun isterseniz. maaş durumuna göre sevgili olup olmayacağınıza karar verirsiniz.
mazallah maaşı falan azsa çok da vakit kaybetmemek lazım.
malum, "bu devirde geçim zor."

Hic bir seyini sormamissiniz ogrenmemissiniz,maasi da sormayin tabii bu kosullarda

Acilll yardım kısmına takıldım kaldım. Anlaşmanın uyusmanin bir anlamı yok sanırım. Günümüz evliliklerini göz önüne alırsak öncelik bu olmamali forumda ki evli insanların sorunlarina bir göz atmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…