- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
Verdiği cevaplardan tatmin olmazsan da yani ya halledilir ya o zaman bir gelsin gibi şeyler söylerse de kabul etme netlik iste yani. Evlendikten sonra eyvallah etmiyorlar çünkü.Evet insallah bulucam is kendi parami kazanicam.Dogru soyluyorsunuz her seyi bastan konusmak en dogrusu..Cok tesekkur ederim
Yani tabii ki çekinin.Ola ki düşük maaş alıyorsa ayrılacak mısınız?Soramiyorum cekiniyorum yani ister istemez dusunuyorum boyle seyleri zira gecinmek cok zor su an ki sartlar altinda
1 bucuk aylık bı ılıskıde ne evliliği ne acil yardımı ya.. arkadas acılan konuları siz görmüyormusunuz. 1aylıkken boşanan, hamileyken terkeden terkedilen.. biraz örnek alın aklınızı başınıza alın. evliliğe odaklanmayın. tanımaya odaklanArkadaslar merhaba ben bi bucuk aydir bir cocukla gorusuyorum sevgili oldum diyemem ama benden hoslandigini soyluyor.Gorusuyoruz,birlikte vakit geciriyoruz.Calisiyor ne kadar maas aldigini bilmiyorum ama ilerde ciddi bi sey olursa evlilik falan dusunuyorum nasil olur yani ailesini de tanimiyorum maddi durumlarini bilmiyorum.ben su an calismiyorum.hani evlenirsek nasil olcak bilmiyorumyani bu devirde zor gecinmek.Ama insan soramiyor iste sorulmaz da boyle seyler..Nasil olcak bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum yardimci olur musunuz bana Simdiye kadar ailem hicbi seyden eksik etmedi beni her seyi gordum ama bununla nasil olur bilmiyorum
Universiteden yeni mezun oldum,is ariyorum o yuzden.Siz neden çalışmıyorsunuz.
Is aramadigimi nerden biliyorsunuz?Kimse kimseye bakmak zorunda degil zaten oyle bi arzum da olmadi sadece olan durumu belirttim
maaş bordrosu isteyin.
anne babasından da temiz kağıdı..
Dusununce mantıklı geliyor aslında güldüm ama bir daha evlenirsem aklımda bulunsun :) :)
O zaman karşındakinin maaşını bu kadar takma.En azından çalışıyormuş.Daha ortada fol yok yumurta yok.evlenene kadar zaten işe girersin.Universiteden yeni mezun oldum,is ariyorum o yuzden.
Peki adamın bundan haberi var mı, yani evleneceğinizden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?