Kullanma bence ataraxın yan etkileri çok fazla. Başka şeyler dene geçici bir dönemdir.. Doktor bi teşhis koydumu ataraxı verirken
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb benim oğlum çok hareketli bir çocuktu düz duvara tırmanan yorulmak bilmeyen uyumayan tazmanya canavarı bende bu sorunla dk girişimde bana ataraks verdi oğlum resmen çıldırdı her çocuğa aynı etkiyi yapmayabilir ilaki kullanacaksanız çay kaşığıyla başlamanızı tavsiye edebilirim
15 aylik oglum 24 saatlik gunun sadece 4 saatini uyuyo.sabah ortalama 5te yatip 7 de kalkiyo.birde oglen 1er saatten 2 saat uyuyo.esimle doktora goturduk.ATARAX diye bir surup yazdi 5 gun kullanmami istedi.ama surup kaygi bozuklarina veya cesaret verici ozelligi falan varmis.sizce vetmelimiyim kullanan varmi aranizda.yarin baslamam gerekiyo.yardimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
15 aylik oglum 24 saatlik gunun sadece 4 saatini uyuyo.sabah ortalama 5te yatip 7 de kalkiyo.birde oglen 1er saatten 2 saat uyuyo.esimle doktora goturduk.ATARAX diye bir surup yazdi 5 gun kullanmami istedi.ama surup kaygi bozuklarina veya cesaret verici ozelligi falan varmis.sizce vetmelimiyim kullanan varmi aranizda.yarin baslamam gerekiyo.yardimmm
Şimdi bahsettiğim bir arkadaşımında tanıdığı öyleymiş kesinlikle kullanmasın dior. Bitki çaylarını ver bol bol melisa papatya içir. Nerde oturuyorsunuz Dr tavsiye etsin kendisi bebek hemşiresi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben amasyada oturuyorm ama cevrelerinede goturebilirim.samsun tokat corum falan.milupanin gece cayi var onu verdim etki etmedi. Milupanin melisa papatya cayida var acilacak duruyo olmazsa bi kac gunde onu deneyim.neden kullanmasin demis acaba
Evet cok haklisiniz vermedim zaten hic.suan yine uyumuyo bebegim ama vermemeye gayret gosteriyorum.fakat gozlerimdende uyku akiyobahsettiğiniz çok guçlu bir ilaç. Şöyle ki benim annem depresyon tedavisi goruyor ve onun ilaçları arasında duymuştum bunu. Nasıl kuçucuk bir bebeğe verişebilir bu ilaç. Profesör sıfatındaki drlardan uzak durun arkadaşlar. Kobay niyetine kullanırlar. Yetişkin bebek farketmez. Onlar bilim için uğraştıklarını duşunup kendilerince vicdanlarını rahatlatırlar. Aman diyeyim
hiç mi destek çıkacak insanın yok canım. Annen kayınvaliden ablan gorumcen ya da her kim ise. Biraz destek çıksalar sana.Evet cok haklisiniz vermedim zaten hic.suan yine uyumuyo bebegim ama vermemeye gayret gosteriyorum.fakat gozlerimdende uyku akiyo
Tskkrlr dusundugun icin beni :) cok sukur daha onceki gunlere nazaran uykusu birazda olsun duzene girdi.bunlar iyi gunlerimiz:) azi dislerinden 2si cikti 2 si kaldi ondan dolayi bu rahatlamasi.o 2sida cikarsa cok daha iyi olurhiç mi destek çıkacak insanın yok canım. Annen kayınvaliden ablan gorumcen ya da her kim ise. Biraz destek çıksalar sana.
inşallah canım. Sağlıklı olsunlar da biz dayanacağız bir şekildeTskkrlr dusundugun icin beni :) cok sukur daha onceki gunlere nazaran uykusu birazda olsun duzene girdi.bunlar iyi gunlerimiz:) azi dislerinden 2si cikti 2 si kaldi ondan dolayi bu rahatlamasi.o 2sida cikarsa cok daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?