acillll bütçe

evet cidden fazla haklısınız. daha ucuza yerler arastıyrm ben de. bu gittiğim yerin boyası kaliteli diye gidiyorum. amonyak içermeyen bir boya kullanıyorlar. o boyayı kullanan başka bi yer daha buldum orası da 100 lira dedi. sanırım o boya pahalı. ya burda 30 liraya boyayan yerler neva colr felan kullanıyor onlar da saçımı mafediyor ki saçım cidden kötü durumdaydı . yani sonra bakımı felan daha pahalıya geliyor bu seferde. kadınları kandırmak da böyle kolay işte valla ne yapacagım bilmiyorum. ucuza yer arastıyorum ama hem de ii olması lazım

Bütün cevapları okumadım ama bence ev arkadaşı edinmelisin ben de bekarken bir ev arkadaşımdan çok çekmiştim aman cekemem kimseyi dedim ertesi sene yalnız yaşadım ve battım :) sonra tekrar ev arkadaşı buldum ve feraha çıktım. İki kişinin masrafı aynı oluyor ve ikiye bölünüyor.
Bir diğer tavsiyem dışarıda yemek yeme evde yiyin öyle çıkın istersen 3 kez çık dışarı çay kahve o tarz. Hatta en güzeli evde çayı yap termosa koy çağır arkadaşını güzel bir parka gidin oturun ben hani tasarruf için değil degisiklik olsun diye eşimle yaparız böyle.

Ben harcamalarında çok bir abartı görmedim ev arkadaşı bulursan her ay 500 lira garanti kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…