Saç Rengi ve Saç Boyama Acillll saç boyası hakkında

yoladevam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
2.166
5.395
158
Lütfen konum sadece bir iki saat taşınmasın...ilk defa saçımı kendim boyadım,iki çocuğum var,eşim çocuklara bakarken aceleyle boyadım ve kullanma kılafuzunu hızlıca okuyup çöpe attım.orda yıkama esnasında şampuan yazmıyordu, sadece durulayıp paketteki kremi uygulayın deniyordu ama saçım felaket boya kokuyor,acaba atlayarak mı okudum ;( 3 saat geçti halen koku var,acaba gidip şampuanla yıkasam mı,normal mi bu koku

Normal tabiki.
İkinci yıkamada bile kokuyor boyalı saç kimyasal sonuçta.
Kokulu bakım kremleri varsa sürün, bir müddet kokar sonra geçer paniklemeyin.

geçer o koku ya dert etmeyin şampuanla yıkamamaktan maksat hemen akmasın diye, çok rahatsız ediyorsa şampuanlayın gitsin :halay:

Şampuanla yıkarım ben.
Rahatsız ediyorsa ki ediyor,tekrar şampuanla yıkayın.
Bişey olmaz.

şampuanlamadan olur mu ki?evde boyadığımda da,kuaförde boyattığımda da,boyadan sonra şampuan yapılır.arkasından krem kullanılır.

Ayyy hemen şampuanlayacam tekrar yıkayacam,sanırım aceleden o kısmı atladım,hepinize teşekkürler

Yeni boyanan saç şampuanlanmaz. Boyanın akmasına, rengin değişmesine ve kalıcılığın azalmasına sebep olur şampuan. Kokacak bir iki gün.
Lütfen konum sadece bir iki saat taşınmasın...ilk defa saçımı kendim boyadım,iki çocuğum var,eşim çocuklara bakarken aceleyle boyadım ve kullanma kılafuzunu hızlıca okuyup çöpe attım.orda yıkama esnasında şampuan yazmıyordu, sadece durulayıp paketteki kremi uygulayın deniyordu ama saçım felaket boya kokuyor,acaba atlayarak mı okudum ;( 3 saat geçti halen koku var,acaba gidip şampuanla yıkasam mı,normal mi bu koku

Back
X