Doğuma Hazırlık Acillll yardım!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

emek84

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
4
0
16
Konya
slm arkadaşlar doğumuma 9 gün kaldı.Allah izin verirse kızım olacak.4yaşında bir oğlum var ismi tunahan.kızıma gönlüme göre tamam budur işte diyebileceğim bir isim bulamadım.baştan beri bir çok isim düşündük cemre ceren melis tunaygibi şimdilik aklımda simay ve aybüke var.Ama bu gidişle bunlardan da soğuyacam.sizin fikirlerinizide almak istedim.bana yardım edebilie misiniz?

benim tanıdığımın kızı oldu isranur koydular canım :) İsra sûresi var Kuranda miraç-gece yürüyüşü anlamına geliyormuş. aklıma geldi yazmak istedim. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin :21::31:

Meriç nasıl :) Tunahana uygun gibi anlam bakımından .
Melisa,Ela da güzel isimler kız için.
Kısmetse ikinc oğlumu bekliyorum ve kızlara isim bulma içgüdümü böyle sizler sordukça gidermek çok güzel :) Sağlıkla doğsun meleğiniz.

Bilhan: çok bilgili

Rezzan; ağırbaşlı ,onurlu

Zeren; kavrayışı güçlü ,zeki

Alpike :kahraman kraliçe demekmiş(ilk geçen hafta duydum)

Kardeş adlarında uyumu sevmediğim için , oğlunuzun adına göre değil ,içimden geldiği gibi seçtim isimleri :)

Bilhan: çok bilgili

Rezzan; ağırbaşlı ,onurlu

Zeren; kavrayışı güçlü ,zeki

Alpike :kahraman kraliçe demekmiş(ilk geçen hafta duydum)

Kardeş adlarında uyumu sevmediğim için , oğlunuzun adına göre değil ,içimden geldiği gibi seçtim isimleri :)

teşekkür ederim uyumlu olsun diye çok düşünmüştüm onun içinde tuana nihan gibi isimler bulmuştum ama onlardan da vazgeçtim bu gidişle kızım isimsiz doğacak.

Back
X