- 25 Ekim 2016
- 12
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi esraninsirri
Nerden baslasam bilmiyorum zaten tam olarak ne olmus onu da bilmiyorum bebegimin birinci yas gununden bir kac gun sonra gece 2 sularinda esimin telefonuna gelen mesajlarin sesinden rahatsiz olup artik bakma ihtiyaci duydum onemli bir seyse esimi kaldiracaktim zaten telefonuna hic bakmazdim bakacagim tuttu cokmu kizginsin bana sevgilim diye mesaj atmis bir kadina cildirdim soka girdim sadece bu ne diye sorabildim tabi bagira cagira uyandirarak annesi babasi kalkti tabi beni aldatiyo diyebildim bir on dk sonra elinde bir banka kartiyla geldi kadinin banka karti parasini yiyordum dedi aciklamaya bakarmisiniz kopek gibi pesimden kosan adam evlenir evlenmez zaten degismisti ama artik iliskimiz bu boyuta da geldi duyduklarim ogrendiklerim igrenc ustelik o kadin benden iki beden iri bi o kadar kisa benim yarim etmeyecem bir kadin benden de 5 yas buyuk bu nasil olur hanimlar bana bir yardim edin ben ne yapayim cildiricam aylar surmus iliskisi farkina varmamisim nasil guveniyordum anlatamam Allah im nasil olur acil yardim nolur