• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yardimm nolur!!! yedigim en buyuk darbe!!! aldatildim!

esraninsirri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
12
1
1
36
Nerden baslasam bilmiyorum zaten tam olarak ne olmus onu da bilmiyorum bebegimin birinci yas gununden bir kac gun sonra gece 2 sularinda esimin telefonuna gelen mesajlarin sesinden rahatsiz olup artik bakma ihtiyaci duydum onemli bir seyse esimi kaldiracaktim zaten telefonuna hic bakmazdim bakacagim tuttu cokmu kizginsin bana sevgilim diye mesaj atmis bir kadina cildirdim soka girdim sadece bu ne diye sorabildim tabi bagira cagira uyandirarak annesi babasi kalkti tabi beni aldatiyo diyebildim bir on dk sonra elinde bir banka kartiyla geldi kadinin banka karti parasini yiyordum dedi aciklamaya bakarmisiniz kopek gibi pesimden kosan adam evlenir evlenmez zaten degismisti ama artik iliskimiz bu boyuta da geldi duyduklarim ogrendiklerim igrenc ustelik o kadin benden iki beden iri bi o kadar kisa benim yarim etmeyecem bir kadin benden de 5 yas buyuk bu nasil olur hanimlar bana bir yardim edin ben ne yapayim cildiricam aylar surmus iliskisi farkina varmamisim nasil guveniyordum anlatamam Allah im nasil olur acil yardim nolur

Kadinin parasini yemek icinmi berabermis jigalolukmu yapiyormus para karsiligi!
Bildigin aldatiyor kadini ara kesin evli oldugunu da bilmiyir kadin yoksa gece mesaj atmazdi.

• Beğen
Reactions: KV_
mesaji gunduz atmis zaten silmeyi unutmus salak e bende bakmiyorum nasil olsa kadindan totalde sekiz ayda 2000 tl almis jigoloysa ucuzmus baya isin daha igrenc kismi kadin bunu coktandir taniyo beni de bebegini de biliyo

• Beğen
Reactions: KV_
defalarca ayrilmayi denedim her seferinde silahi dayadi kafasinda sonuncu da saniye farkiyla patladi silah kurtulamiyorum ailesi bir yalvariyor kendisi bir napicami bilmiyorum ve bunu hazmedemiyorum igrenc tum bunlar

defalarca ayrilmayi denedim her seferinde silahi dayadi kafasinda sonuncu da saniye farkiyla patladi silah kurtulamiyorum ailesi bir yalvariyor kendisi bir napicami bilmiyorum ve bunu hazmedemiyorum igrenc tum bunlar
Kurtulmak istesen kurtulursun hicbi sey yapmaz kendine emin ol. Sen yeter ki kararli ol bu konuda

boyle bir adam duzelirmi duzelmezmi pismanligi gercekmi emin olmadan nasil ceker giderim millete bunlari nasil anlatirim nasil kanitlarim esimi herkes cok seviyo kimse inanmaz bebegime babasini nasil anlatirim ve onu babasiz yasatmaya hakkim varmi ayrilirsam oyle haftasonu cocugunu falan goremez ayri sehirler

bir de o fahisenin parasini ben odedim sirf bebegimin bogazina haram girmesin diye ama kim bilir daha ne haltlari vardir bilmedigim

boyle bir adam duzelirmi duzelmezmi pismanligi gercekmi emin olmadan nasil ceker giderim millete bunlari nasil anlatirim nasil kanitlarim esimi herkes cok seviyo kimse inanmaz bebegime babasini nasil anlatirim ve onu babasiz yasatmaya hakkim varmi ayrilirsam oyle haftasonu cocugunu falan goremez ayri sehirler
Bunları eşim dediğin sahtekar düşünecekti sen değil..böylesine iğrenç bir durumu kabulleneceksen sen bilirsin.

Özrü kabahatinden büyük diye buna denir. Çok çok absürd bi durum. Ne oluyor bu adamlara anlamıyorum. Kimisi ister yuva kuramaz kimisi böyle rezil eder kendini. Dünyanın çivisi çıkmış. Yani yorum yapmak iatedim ama yazarken birden ne yazaam saçma olur diye düşünmeyebaşladım. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz şuan

Yaa inanmayın böyle seylere Allah aşkına vursun o zaman kendini.böyle hastalıklı insanlardan uzak durun.kendini öldürecek kadar sevseydi seni zaten aldatmazdı.

daha fazla rezil olmadan bosanmak istiyorum tabiki aylardir bu duruma katlaniyorum zaten olay yeni degil sadece bebegim tek derdim o onun icin hayirlisi nedir onu bilemiyorum ne bebegime ne bana cok absurt bir hareketi olmadi hic zaten bu olayi da aylarca farkedemediysem sebebi bu

Back
X