• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yardimm nolur!!! yedigim en buyuk darbe!!! aldatildim!

ne esim umrumda ne benim hayatim bebegim ona ne derim babasini nasil anlatirim nasil etkilenir bana ciddi bir yardim lazim
Ayrıntılı anlatamazsın sende.hem tek boşanan çift siz değilsiniz ki..olayı dramatize ederseniz hiç çıkamazsınız içinden. Bebeğinizin büyümesine çok var daha..

planlı ve sistematik ol Hakkari de yaşıyormuşsun . Yani yargılamak istememde be ablacım orada ne işin var ya :KK43: .adam tabii ki psikopat çıkar. ben kafasına silah dayadı vs ilk okuduğumda inanmamıştım ama şuan inandım . neyse önceden net üzerinden bilet al birkaç gün affetmiş gibi takıl sonra kaç . vın turizm . Hani bebeğim için üzülüyorum demişsin ya , Bir dönem babasının beraber olduğu kadının parasıyla mı büyüsün ? Sen böyle bir şey yapsaydın ne olurdu ? Kocan oğlum anasız büyümesin mi derdi ? boşa şu pisliği gitsin . Ek olarak adam psikolojik sorulu sen terk etme diye bu gün kendi kafasına silah sıkan adan yarın bebeğini rehin alır . 5-10 yıl sonra Gazetede 3, sayfa, Ana haber bülteninde cinnet katagorisi altında bebeğinle katledilme haberini okutma- dinletme bize ...

Son düzenleme:
bence de ama zaten o aldatmak saymiyormus yatmamis cunku yatmayinca aldatmak olmuyormus boyle sacma seymi var ya
Hala orda olduğuna göre bence seninde boşanasın yok.çocuk bahane ediliyor biraz sanki böyle durumlarda.böyle kavgalı bir ailede yetismektense kafası rahat bi ortamda yetişmesi daha sağlıklı çocuğun.

boyle bir adam duzelirmi duzelmezmi pismanligi gercekmi emin olmadan nasil ceker giderim millete bunlari nasil anlatirim nasil kanitlarim esimi herkes cok seviyo kimse inanmaz bebegime babasini nasil anlatirim ve onu babasiz yasatmaya hakkim varmi ayrilirsam oyle haftasonu cocugunu falan goremez ayri sehirler
Canim millete bi sey anlatmayi dusunecek kisi esin sen degilsin ki . Çıkarcı bir adam olduğu belli para icin seni de çocuğunuda harcamis zaten

boyle bir adam duzelirmi duzelmezmi pismanligi gercekmi emin olmadan nasil ceker giderim millete bunlari nasil anlatirim nasil kanitlarim esimi herkes cok seviyo kimse inanmaz bebegime babasini nasil anlatirim ve onu babasiz yasatmaya hakkim varmi ayrilirsam oyle haftasonu cocugunu falan goremez ayri sehirler

böyle bi babayla yaşamasındansa sadece anneyle yaşaması daha iyi. emin ol daha sağlıklı daha huzurlu olur babası yanında olmazsa. böyle aile ortamında büyümesinden iyidir. çocuğunu düşünüyorsan boşan. üstelik kafasına mı silah dayıyor kıçına mı silah dayıyor isterse öldürsün kendisini. bu kadar midesiz bi erkek için üzülmezdim. kusmamak için bi an evvel bebeğimi de alır evi terkederdim.

Nerden baslasam bilmiyorum zaten tam olarak ne olmus onu da bilmiyorum bebegimin birinci yas gununden bir kac gun sonra gece 2 sularinda esimin telefonuna gelen mesajlarin sesinden rahatsiz olup artik bakma ihtiyaci duydum onemli bir seyse esimi kaldiracaktim zaten telefonuna hic bakmazdim bakacagim tuttu cokmu kizginsin bana sevgilim diye mesaj atmis bir kadina cildirdim soka girdim sadece bu ne diye sorabildim tabi bagira cagira uyandirarak annesi babasi kalkti tabi beni aldatiyo diyebildim bir on dk sonra elinde bir banka kartiyla geldi kadinin banka karti parasini yiyordum dedi aciklamaya bakarmisiniz kopek gibi pesimden kosan adam evlenir evlenmez zaten degismisti ama artik iliskimiz bu boyuta da geldi duyduklarim ogrendiklerim igrenc ustelik o kadin benden iki beden iri bi o kadar kisa benim yarim etmeyecem bir kadin benden de 5 yas buyuk bu nasil olur hanimlar bana bir yardim edin ben ne yapayim cildiricam aylar surmus iliskisi farkina varmamisim nasil guveniyordum anlatamam Allah im nasil olur acil yardim nolur

Onun size bunları yaşatmaya hakkı var mıydı peki?

Çocugunuz huzurlu bir ortamda büyümeyi haketmiyor mu?

Pişmanlıgının gerçek olup olmaması bu saatten sonra sizi ilgilendirmemeli. Açıkça itiraf etmiş işte aldattıgını. Onun yanlışlarının bedelini üstelenerek borçlarını ödeyecek kadar gururlu iseniz bundan sonra da böyle devam etmeniz beklenir.

Affetmeyi düşünüyorsanız çocugunuzu bahane etmeyin. Ona ufacık yaşta ağır bir sorumluluk yüklüyorsunuz, buna hakkınız var mı?

Başkalarının eşinizi ne kadar çok sevip sevmedigi ile boşanmanız arasında kurdugunuz baglantı da hiç mantıklı değil.

Kim neye inanırsa inansın, eşinizin yüzü kızarmıyor başkaları da sırtını sıvazlıyorsa o çevreden bir an önce uzaklaşın zaten.

Iyi bekle o zaman belki duzelir.

Para icin bi kadinla beraber olan adam para icin neler yapmaz. Kendini mi satmis 2000 liraya? 8 aydir yatmadiklarina inaniyo musun? Bu adamin degisecegine inaniyo musun? Saf misin?

Madem boşanma düşüncen yok aldatıldım diye feryat etme hiç!
Otur kabullen.

Hayır ne bekliyorsunuz bizden?Eşin ş*refsiz,jigololuğa başlamış ama affet,sana da bebeğine.de bakar dememizi mi?

Çocuğum diye ölüyorsa gelir görür dünyanın bir ucu olsa da.
Adam çocuğunu evliliğini düşünüyor mu sanki? Sen niye düşünüyorsun?

Yok çocuğumu babasız mı büyütücem,anneme ne dicem,bu çocuk büyüyünce ne dicem!

Çocuğa anlaşamadık ayrıldık dersin,ailene olanı anlatırsın bu kadar!

Ya şöyle ihaneti kabullenmeyin boşanın mantıklı insanlar gibi ya da hiç bağırıp çağırmayın,Kemalim yapmaz bana söz verdi moduna girmeyin!

Gene yapıcak verdiği pişkince cevaptan belli.Yapmasa da affedilir yanı yok.

Sen başkasıyla yat kalk,gez toz evdeki kadın kabulleniyorsa zaten aldatmayan erkek kalmaz.

Kadında erkekte sadık olmak zorunda olamıyorsa aile birliği diye bir şey kalmamıştır algılayın şunu.

defalarca ayrilmayi denedim her seferinde silahi dayadi kafasinda sonuncu da saniye farkiyla patladi silah kurtulamiyorum ailesi bir yalvariyor kendisi bir napicami bilmiyorum ve bunu hazmedemiyorum igrenc tum bunlar
Bırak gebersin gitsin böyle bi manyakla nasıl evlendin onu da anlamış değilim. O kendini sevmiyosa sen hiç sevme

Evli ve Jikolo!
Vay devenin bale pabucu.
Boyle konuları okuyunca yapıcak yorum bulamıyorum ayrıl desemde ayrılamazsn gibi görünüyor.

Başta olayi yeni gibi anlattın. Kadının parasını ödedigin, kafaya silah dayatilmasi gibi önemli ayrıntıları ise sonra yorumlara yazdın. İlginç. Kusura bakma ama bana nedense aklına geldikçe sallıyorsun hissi veriyor.

Son düzenleme:
Back
X