ACİLLLLL!!!hamile miyim?netlik yok :(

bitanecikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
211
179
103
en geç 3-4 gün içinde adet olmam gerekiyor ben mantar olunca (bende hamilelik belirtisidir kendisi) dayanamadım normal test yaptım tek çizgi negatif çıktı.sonra ben yine dayanamayıp şu ilişki haftasına kadar gösteren clear blue testi yaptım.pozitif çıktı.kan tahlili vermeye gittim hcg 20.81 çıktı..acildeki doktor net bir şey söyleyemem değer yükselmiş ama ne hamilesin ne değilsin diyebilirim dedi.sizce hamile miyim?bu değerle hamile olan var mı?

Eklentiler

• IMG_5827[2].webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 977
Evet Can'ım hamilesin arkadaşın dediği gibi 2 gün sonra testi tekrarla değer ikiye katlarsa hayırlı olsun allah sağlıkla eline almayı nasip etsin insallah

Arkadaslar s.a hayirli ramazanlar arkadasim oncelikle tebrik ederim hayirli olsun darisi bizlere insallah. Sanada danismak istiyorum yeni hamis olarak normalde bugun adet gunum ve hala olamadim testler negatif ama bi gariplik var 6 aydir hic buyumeyen goguslerim son 10 gundur şiş yeşil ve mor damarlarim cok belirgin beyaz tenliyim ama daha once hic boyle olmamistim oyle aman aman bulantim ve bas donmem yok anlayamiyorum sag kasigimda agri var ve adetlerim cok sancili gecer suan hic agrim yok asiri bunalma ve terleme var senin nasildi arkadasim bana yazarmisin cozum bulamiyorum yeni oldugu icin kan testide yaptrmadim

Geç döllenme olabilir onun için gözükmez ne kanda nede idrar testinde bence bekle arkadaşım inşallah hamilesindir

Sagol canim allah razi olsun cevapladigin icin ama biraz once cok az bi kanamam oldu geldi galiba hayirlisi sıkıntidan kurtulmakta guzel cok sukur nasip artik

5 ve uzeri deegerler gebelik oldugunu gosterir canimmm..2 gunde 2 katina cikacaktir eger ki saglikli bir gebelikse..ins iyi haberlerle gelirsin

Merhaba herkese hayirli bayramlar.asilama yaptirdim 5.gun aksam dayanamayip kan tahlili yaptirdim deger 13.44 cikti.sonrasinda idrar testi yaptirdim onda da 2.cizgi silik cikti. Catlatma ignesinden kaynakli mi acaba hamilelik sonucu belimde ara ara cekmelerim oluyor ve bugun 6. Gunum kasiklarimda agri var. Sizce hamilemiyim

7. Gun gene dayanamadım test yaptırdım 8 cikti. Dedigim gibi catlatms ignesinin etkisiymis demek bugun asilamamin 10.gunu c3saret edip kan tahlili veremiyorum. Cumartesi dr cagirmisti bakalim ne olcak. Bu arada bu yazdiklarimi yasayip hamile olan var mi acaba ?

Kızlar benim de bugün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım goguslerimde ağrı var ve çok fazla akintim var sizce hemen acile gitmeli miyim meraktan stresten kafayı yicem artık lütfen yardımcı olur musunuz

Selam kızlar, benim bugün adetim 1. Günü hala adet olmadım ve sabah idrarıyla test yaptım 2. Çizgi silik çıktı.Böyle bir durum yaşayan varmı?

Selam kızlar, benim bugün adetim 1. Günü hala adet olmadım ve sabah idrarıyla test yaptım 2. Çizgi silik çıktı.Böyle bir durum yaşayan varmı?
Hamilesin canım tebrikler cok yeni ondan silik kan tahlili yaptırmalısın haftaici hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…