ACİLLLLL!!!hamile miyim?netlik yok :(

Selam kızlar, benim bugün adetim 1. Günü hala adet olmadım ve sabah idrarıyla test yaptım 2. Çizgi silik çıktı.Böyle bir durum yaşayan varmı?
Tebrikler canım hamilesin ben de adet gecikmemin 3. Gününde idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı ama şimdi 15 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Tebrikler canım hamilesin ben de adet gecikmemin 3. Gününde idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı ama şimdi 15 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ayy çok sağol canım yaa inşallahh peki sende de adet belirtileri oldu mu kasık ağrısı gibi falan yarın test Yaptırıcam ama yine de merak ediyo Aminnn canım inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..

Olmaz mii ha oldum ha olucam diye beklerken bir arkadaşımın zoruyla test yaptım gözüme bakarak bana sen hamilesin demişti ama bildiğin adet sancıları vuruyordu 4-5 gün öncesinden beri meğer bebek yerlesiyormus :) inşallah sende hayırlı haber alırsın canimm

Rahatlattın beni canım çok sağol :* aminnn inşallah canımm bende ve tüm isteyen herkes inşallah.. Rabbim sana da sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini

Rahatlattın beni canım çok sağol :* aminnn inşallah canımm bende ve tüm isteyen herkes inşallah.. Rabbim sana da sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini
Amin canım benim cümlemize nasip etsin inşallah bebişlerimizi kucagimiza almayı :*

Selam kızlar :) Bebişleriniz hayırlı olsun bende adetim gecikince umursamadım hava değişimindendir dedim ve 5.günü test yaptım ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı.Öyle mutlu oldum ki ilk gebeliğim düşükle sonlanmıştı :) Allah bebişlerimizi sağlık ve sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım ne kadar güzel bir haber bu inşallah sağlıkla alırsın bebisini kucağına :) genelde beklenmedik anlarda geliyor bebisler benim de öyle olmuştu zaten sekteye uğrardı adetlerim öylesine yapayım testi derken hamile olduğumu öğrenmiştim :) inşallah güzel haberler veririz birbirimize burdan hep birlikte

adetime 5 gün var acaba hamile miyim? kan testi yapsam belli olur mu?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-01-11 at 00.11.07.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 150
Canımm hamileyim test yaptırdım perşembe günü kalp atışı için dr gideceğiz inşallah bir sorun çıkmaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım çok sevindimm yaa inşallah kalbini de duyarsınız hayırlısıyla :) ben de dün cinsiyetini öğrendim oğlumuz olacak Allahin izniyle insallah

Canım çok sevindimm yaa inşallah kalbini de duyarsınız hayırlısıyla :) ben de dün cinsiyetini öğrendim oğlumuz olacak Allahin izniyle insallah

Aminnn inşallah canım benim sağoll.. Ayy paşa geliyo heee hadi bakalım Rabbim hayırlı evlat versin inşallah çokk sevindimm

Aminnn inşallah canım benim sağoll.. Ayy paşa geliyo heee hadi bakalım Rabbim hayırlı evlat versin inşallah çokk sevindimm
Çok teşekkür ederim canım Rabbim sana da göstersin bu günleri inşallah kaç haftalık tahminen bebisin kan testinde ne çıktı değerin

Çok teşekkür ederim canım Rabbim sana da göstersin bu günleri inşallah kaç haftalık tahminen bebisin kan testinde ne çıktı değerin

Aminnn inşallah canım Allah razı olsun şuan da 4 hafta 6 günlük dün tekrar kan testi yaptırdım 1079 çıktı değerim canım senin kaç haftalık şuanda

Aminnn inşallah canım Allah razı olsun şuan da 4 hafta 6 günlük dün tekrar kan testi yaptırdım 1079 çıktı değerim canım senin kaç haftalık şuanda
Oh çok şükür canim benim de 16 haftalık suan ben de 5 haftalık ken öğrenmiştim bebeğimi ilk gittiğimde sadece keseyim görebildim kalbini duyamadim olaki böyle bir durum olursa sakın moral bozma 7.haftada da kalbini duydum bebeğimin

Ayy canım benim sağolasın ya ön bilgi verdiğin için :) Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah yavrularımızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…