ACİLLLLL!!!hamile miyim?netlik yok :(

Canım benim mesajını yeni gördüm kusura bakma Allah razı olsun Rabbim sana da ve tüm isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah iyi haberlerini bekliyorum inşallah
Ben de cevabını simdi gördüm canım, senden de Allah razı olsun, en son çatlama iğnesi vuruldum yazmışım, evet o beklemenin sonunda çift çizgiyi gördüm ama malesef kimyasal gebelik çıktı ve düştü, şimdi ise genetik test önerdi doktor

Slm kızlar ben on ay önce bebeğimi kaybettim dün akşam çalışmalara başladık ayin 21 yumurtlamam sizce hamile kalırmiyim ki 43 aylık oğlum var kardes istiyo bizde istiyoruz Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Kalırsın inşallah geçen ay benimde 3de yumurtlama donemimdi Ogün hamile kalmissim

Merhaba kızlar ben iki yıllık evliyim ilk günden beri hiç korunmadik eşimle ama bir türlü bebeğimiz olmuyor şuan adetimden 3 gün geçti idrar testi yaptırdım ama negatif çıktı goguslerimde ağrı var ve sağ kasigim çok ağrıyor sizce hamile olma ihtimalim var mı yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

insallah hamilesinizdir kan testi yaptinizmi hic

insallah hamilesinizdir kan testi yaptinizmi hic
Merhaba inşallah hamilesindir kimisinde idrardan hemen belli olmuyor sabah idrarinla dene benimde göğüslerim cooook ağrıyordu ama benimkiler hastaligima 10gun kala agrimisti ozaman hamile olduğumu anladım

hanımlar merhaba 21.şubatta rahim filmi çekildim doktor film sonrası 5 tabletlik tarivid verdi 5 gün boyunca ilişki olmayacak dedi bugün 45 gün ve hala adet olmadım zaten düzensiz bir adetim vardı böyle bir olay yaşayan var mı ve eşimle rahim filmi sonrası ilişkiye girdiğimizde spermler dışarıya akmadı yardımcı olur musunuz test yapmaktan negatif sonuç almaktanda bıktım eşimdede hareketlilik yoktu proxeed plus kullanıyor 3.ayındayız lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.e son olarak dünde bugünde birer damlalık pembe leke geldi..

insall
bu mubarek günde duan kabul olur insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…