ACİLLLLL!!!hamile miyim?netlik yok :(

Ayy canım benim sağolasın ya ön bilgi verdiğin için :) Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah yavrularımızı :)
Rica ederim canım ne demek amin inşallah doğum haberlerini de yazalım buraya :)

İnşallah canım benim :) sen bebeğini ilk zamanlar karından ultrasonla mı gördün yoksa vajinal ultrasonu muydu canım merak ettim.
Canım 6 haftalık ken sadece boş kese gördük 10 gün sonra gel dedi doktor 7+3te de karından ultrasonda görüp kalp atışını aldik

Rica ederim canım öyle ilk anda pat diye vajinal ultrason yapmıyorlar merak etme inşallah gerek kalmadan goruceksin bebeğini hayırlısıyla :)
Dün akşam kanamam oldu biraz hemen hastaneye geldim dış gebelik dediler ama beta hcg degerim yükselmiş 3250 olmuş müşahade altına aldılar dr gelmesini bekliyorum bu nasıl oldu anlamadım. Kese rahimde değilmiş ama kan degerim yüksek nasıl oluyo anlamadim moralim bozuldu

Canım ciddi misin yaaa çok üzüldüm bildiğim kadarıyla dış gebelikte de kan değerleri normal hamilelikte ki gibi yükseliyor bozma moralini dicem ama biliyorum ki fayda vermeyecek ama asla umudunu kaybetme dualarım seninle

Allah razı olsun canım dualarını eksik etme nolur..

Dış gebelik değilmiş canım 3 farklı dr keseyi gördü çok şükür çıktım hastaneden dualarınız için çok teşekkür ederim
Cok sevindim canim, daha once iki kez dis yada kimyasal gebelik gecirdigim icin yazini gorunce uzulmustum, sonraki yazini da gorunce sevincimi paylasmak istedim, ben de catlama ignesi vuruldum bugun 12. Gunum, heyecanla beklerken burdan da gebelik haberlerini takip etmek iyi geliyor, insallah hayirli ve saglikli bir evladin olur

Kizlar selam, ben 3 ay once 5 haftalik bebegimi kaybettim. Bu ay yumurtlama gunlerim de dahil hic korunmadik esimle. Adetime 4 gun var ve 3 saatlik idrarimi tuttuktan sonra plastik seffaf bardakta resmen beyaz toz gibi biseyler gordum yogundu ve test yaptim. Ikinci cizgi hayali gibi resmen cok silik cikti. Pazartesi sabahi ilk idrarla test yapsam sizce yanilmis olur muyum cizgi belirginlesir mi yoksa? Ayni zamanda iki gun once agzimda metal tadini kokusuna kdr hissettim. Kasiklarimda ara ara yoklama ceken agrilar var ama asiri siddetli degil adet agrisi kdr yogun degil yani. Goguslerim de uclari da dahil aciyo ve etrafi agriyo ozellikle dokununca ve bazen tuhaf bi agri girip cikiyo. Midemde yanma oluyo hic olmaz mide problemim de yok. Yardimci olun Lutfennn

Canım benim mesajını yeni gördüm kusura bakma Allah razı olsun Rabbim sana da ve tüm isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah iyi haberlerini bekliyorum inşallah

Normal vajinal doğum düşünenler

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aytun Aktan normal vajinal doğum hazırlığının püf noktalarını Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Normal vajinal doğum yani bebeğin dünyaya gelmesiyle ilgili hazırlıklar gebeliğin başından itibaren başlıyor. İlk önce anne bebeğini nasıl doğurmak istediğine kendisi karar veriyor. Kendi ağrı eşiği, geçirdiği ameliyatlar, daha önce yaşadığı duygular, değişimler ya da gebelik aşamasına nasıl geldiği, o bebek için neler hissettiği çok önemli.
İşte tüm ayrıntılar..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Hamilesin bence canım tabi değerin iyice yükselmeyede devam ederse kesin hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver inş hamilesindir

ca

canim sonucun nedir insaallah hamilesindir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…