- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Ay çok kötü bir durum ya
Onlarda anlamamışlar video oyun bir sürü şey satın almış evet kıt kanat geçinyorlardı perişan oldularGeçmiş olsun.
Nasıl bi oyunmuş ki o öyle 1500 nedir yaa..
Evet faturaya yansımış sormayınNasıl indirmişler Ya? Direk faturaya mı yansıyor bu indirmeler? Kart şifresi falan istemiyor mu?
Yazık olmuş. Üzüldüm, Allah yardımcıları olsun.
Ahhh yaa Allah yardımcıları olsun.Onlarda anlamamışlar video oyun bir sürü şey satın almış evet kıt kanat geçinyorlardı perişan oldular
Etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar malesefAhhh yaa Allah yardımcıları olsun.
İnşallah yardımcı olacak birilerini bulursun.
Sizin yardımınız dokunmaz mı maddi olarak kardeşinize?
İki taksit yapmışlar 900+600 bu bile zor gelmiş malesefMüşteri hizmetlerini arayıp faturayı taksitlendirme yapabilirmisiniz onu bir sorun, benim bildiğim yapılıyordu en son. Eğer öyle bişey varsa onların gösterdiği yolu izleyin, çok geçmiş olsun :/
İki taksit nedir Allah aşkına şaka mı bunlar. İnsanlar yüksek miktarda ödeme yapabilecek olsalar zaten taksit istemezler. Hiç insan yok ! Avukata dusmezler inşallahİki taksit yapmışlar 900+600 bu bile zor gelmiş malesef
Şu kadar söyliyim kartınızdan habersiz para çekilse bile banka size dava açacaksanızda açtıysanızda ödemek zorundasınız diyor. Allah yardımcısı olsun, etraftan borç alma şansınız vs yok mudur?
İlk iş bir telefon kilidi koysunlar bari de daha fazlası olmasın
Diğer sorularınızı ise bilemiyorum :/
Play storeden indirmiş sanki google nin vodofone ihtayacı var bu paraya keşke yardımcı olsalardıMüşteri hizmetlerini arayıp faturayı taksitlendirme yapabilirmisiniz onu bir sorun, benim bildiğim yapılıyordu en son. Eğer öyle bişey varsa onların gösterdiği yolu izleyin, çok geçmiş olsun :/
İki taksit nedir Allah aşkına şaka mı bunlar. İnsanlar yüksek miktarda ödeme yapabilecek olsalar zaten taksit istemezler. Hiç insan yok ! Avukata dusmezler inşallah
1500 liralik ne gibi bir oyun indirmis olabilir bilemedim
Allah yardimcilari olsun. Odemek zorundalar malesef.
Ay nasil oyunmus oyle.
Konudan bagimsiz ama anne babalarin telleri cocuklarin elinde oyuncak oldu resmen.
Cok uzuldum insallah halolur
Çok üzücü bi durum. vodafone bana da yapti kaç kere. video sitelerine üye oldunuz diye hep 60 ar tl lik ucreti olan üyelikler birde. Vodafone da kabul etmiyor siz bir yere tiklamissinizdir diyor. elimdeki telefon da tuşlu internete girmeyen telefondu. Allahtan faturali degilim de bakiyem de olmadigi icin sorun olmadı hemen iptal ettim.
Malesef ödemek zorundalar odediktwn sonra tuketici haklarina basvurmayi deneyebilirler
15 sene önce benim de yeğenim erotik hatları aramış 300 lira fatura gelmişti. Mecbur ödedi
Playstoreden sürekli indirmiş fafura gelince anlamışlar iki çocuğu var yaş aralıkları az bakmakta zorlanıyor diye verdi galiba çok kötü oldu malesefSanırım sürekli indirmiş bişeyler fatura gelene kadarda kimse anlamamış..
Umarım çok azar işitmemiştir çocuk öyle sürekli telefonu eline vermiceksin işte, yeterki sussun diye emzik gibi çocukların elinde bu telefonlar.
İnşallah bi yol bulunur ödenir ya 1500 az para degil asgari ücretten fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?