Acillllll yardımmm

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Yeğenim internetten oyun indirmiş 1500 tl fatura çıkarmışlar kardeşimin durumu kötü iki çocuk ve eşi asgari ücretli vodofone ödeyeceksiniz demiş çok sıkıntıdalar yapacak bişey yok mu özellikle avukat arkadaşlar nolur yardımm edin çok üzgünüzzzzz

Şu kadar söyliyim kartınızdan habersiz para çekilse bile banka size dava açacaksanızda açtıysanızda ödemek zorundasınız diyor. Allah yardımcısı olsun, etraftan borç alma şansınız vs yok mudur?

Müşteri hizmetlerini arayıp faturayı taksitlendirme yapabilirmisiniz onu bir sorun, benim bildiğim yapılıyordu en son. Eğer öyle bişey varsa onların gösterdiği yolu izleyin, çok geçmiş olsun :/

Müşteri hizmetlerini arayıp faturayı taksitlendirme yapabilirmisiniz onu bir sorun, benim bildiğim yapılıyordu en son. Eğer öyle bişey varsa onların gösterdiği yolu izleyin, çok geçmiş olsun :/
İki taksit yapmışlar 900+600 bu bile zor gelmiş malesef

Çok üzücü bi durum. vodafone bana da yapti kaç kere. video sitelerine üye oldunuz diye hep 60 ar tl lik ucreti olan üyelikler birde. Vodafone da kabul etmiyor siz bir yere tiklamissinizdir diyor. elimdeki telefon da tuşlu internete girmeyen telefondu. Allahtan faturali degilim de bakiyem de olmadigi icin sorun olmadı hemen iptal ettim.
Malesef ödemek zorundalar odediktwn sonra tuketici haklarina basvurmayi deneyebilirler

15 sene önce benim de yeğenim erotik hatları aramış 300 lira fatura gelmişti. Mecbur ödedi

Sanırım sürekli indirmiş bişeyler fatura gelene kadarda kimse anlamamış..
Umarım çok azar işitmemiştir çocuk öyle sürekli telefonu eline vermiceksin işte, yeterki sussun diye emzik gibi çocukların elinde bu telefonlar.
İnşallah bi yol bulunur ödenir ya 1500 az para degil asgari ücretten fazla.

İlk iş bir telefon kilidi koysunlar bari de daha fazlası olmasın

Diğer sorularınızı ise bilemiyorum :/

Play storeden indirmiş sanki google nin vodofone ihtayacı var bu paraya keşke yardımcı olsalardı (

İki taksit nedir Allah aşkına şaka mı bunlar. İnsanlar yüksek miktarda ödeme yapabilecek olsalar zaten taksit istemezler. Hiç insan yok ! Avukata dusmezler inşallah

1500 liralik ne gibi bir oyun indirmis olabilir bilemedim
Allah yardimcilari olsun. Odemek zorundalar malesef.

Ay nasil oyunmus oyle.
Konudan bagimsiz ama anne babalarin telleri cocuklarin elinde oyuncak oldu resmen.
Cok uzuldum insallah halolur

15 sene önce benim de yeğenim erotik hatları aramış 300 lira fatura gelmişti. Mecbur ödedi

Playstoreden sürekli indirmiş fafura gelince anlamışlar iki çocuğu var yaş aralıkları az bakmakta zorlanıyor diye verdi galiba çok kötü oldu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…