• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilllllll!!!

O kadar sinirlerim bozuldu ki ilk kez goruym boyle biseyi.kac gundur evli bi kadinla konustugumu saniyorum yaa.bi daha tovbe!
Sen de abartma istersen hic mi erkekle görüşmedin

Bi de bu kadar derdin arasında hesap bilgilerini mi düzenliyorsun?

Hemen böyle samimi olursanız sanal ortam da olacağı bu.Burda neden insanlar facebook,twitter vb. sosyal paylaşım sitelerinde ki gibi kendi ismiyle,resmiyle üye olmuyor? Biz bilmiyor muyuz kendi kimliğimizi kullanmayı? Ama bir sürü insan var burda işte kimin ne olduğunu ne bilelim.Bu da size ders olmuştur umarım.Her tanıştığınız insana güvenmeyin.

O manada demiuorum evli bi kadinla dertlestgmi saniyorum buyugum diye.erkegim deynce sok oldum

Arkadaşım benim açtığım konularada yazışmalarimada bakın ve diğer arkadaşın yazdiklarinada hep ayni soruyu sorduğu için engellemek için erkeğim dedim kendide geldi böyle bişey yaptı

Ben anlamadım niye böyle bişey söylediniz engellemek varken.

G
Sen de abartma istersen hic mi erkekle görüşmedin

Bi de bu kadar derdin arasında hesap bilgilerini mi düzenliyorsun?
Goz ardi et demistim oyle deyince galiba onun mesaari bnde gorunmuo..burda soylediklerine cevap vermek icin geri aldim.

Ben anlamadım niye böyle bişey söylediniz engellemek varken.
Aynen zaten buna takildim.ne ayni sorusu soruyorum buyursun soylesin..ben niye soru sorayim kendiniz yazmadinizmi ya siurekli seni arkadadimla tanistrcam bu konuyu kapatmcm diye?

Arkadaslar karşı tarafın açtığı konuya bakar misin ben mi fakem yoksa o mu allah askina

Ozelden facebook bilgilerini mi vermistin? Nasil gorustunuz ?
Ozelden birbirimizi faceden ekleyelimmi dedi bsnde tanidik cikar falan dedim sonra ekledik adi soyadini verdi bnde verdim.facede de kac gundur konusuyoruz surekli kendisi soru soruo bnde soruym o sorunca.foto istedi surekli..bide iste en sonunda biriyle tanismya iknaya calisti.istemedim bendim tanisnak isteyen dedi.bnde niye fotomu istiosunbn seni kiz sandim da konusuyorum pislik dedim.sonra engelldm.sonra deminburdan mesaj atti senin erkek uye oldgnu soylucemherkese ddi.bu konuyu actm hmn.

Cevap ver bakalim
Eyeliner ve maskara arasindaki fark?
Sutyen numaran kac?
Kayın gorumce elti kavramlarini acikla.
dün gece beni de erkek sandılar geyik konusunda nasıl ispat ediceğimi şaşırdım BAT 12 eylül dedim. ona bile tedirgin oldu kızlar. takip ediyosan biliyosndur dediler. ayy çok zor durmda kaldım:KK57:

Aynen zaten buna takildim.ne ayni sorusu soruyorum buyursun soylesin..ben niye soru sorayim kendiniz yazmadinizmi ya siurekli seni arkadadimla tanistrcam bu konuyu kapatmcm diye?
Sorduğu soru ben bakire değilim erkekler bunu nasil karsilar

Ozelden birbirimizi faceden ekleyelimmi dedi bsnde tanidik cikar falan dedim sonra ekledik adi soyadini verdi bnde verdim.facede de kac gundur konusuyoruz surekli kendisi soru soruo bnde soruym o sorunca.foto istedi surekli..bide iste en sonunda biriyle tanismya iknaya calisti.istemedim bendim tanisnak isteyen dedi.bnde niye fotomu istiosunbn seni kiz sandim da konusuyorum pislik dedim.sonra engelldm.sonra deminburdan mesaj atti senin erkek uye oldgnu soylucemherkese ddi.bu konuyu actm hmn.
o mesajın ekran görüntüsünü atar mısın buraya,ispat açısından

O manada demiuorum evli bi kadinla dertlestgmi saniyorum buyugum diye.erkegim deynce sok oldum
Ne paylaştın da şok oldun
Bizde burda herşey konuşuyoruz ama sizin kadar paniklemiyoruz
Yöneticiler gelir halleder deyip geçiyoruz

Valla bir erkek burada bu kadar zaman geçiriyorsa cidden çok işsizdir.
Yazık!
Şimdi onca derdimin arasında hanginiz erkeksiniz hiç takamıycam yani..:D

Back
X