İstşyırsun da insanlar ne der diye çekiniyorsun sen
Gerçekten açılmak istiyorsan açıl millet en fazla bir sene konuşur.
Fark etmiyor aslındaBundan mı çekiniyorum?
Yoksa vicdanım mı izim vermiyor?
Bu ikilemi çözemedim
Yıllardır aynı duygular var içimde çevre hiç umurumda değil ama vicdan olarak yapamıyorum bi yanımda diyor içten olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok kapalı olmanın diye kendimi açıkken daha çok seviyorum ama açılmak tam olarak içimden gelmiyor vicdan olarak rahat olacagıma emin olsam açılırım kocam karşı dursa bile umursamam ama işte kendi içimde hiç emin olamıyorum ben kendi rızamla hazır olarak kapanmadım hatta başta bu durumu kabullenene kadar psikolojik savaş verip saçlarımı vs kesmiştim zamanım olsun hemen açmıyım diye bana engel olsun istedim ama hiçbir zaman içime sinmedi keşke aileler anlasa bunların kendi rızası ile hazır olunca olacak seyler oldugunu içten gelmedikten sonra kapanmış olmak insana hiçbir sevabı yok Tam tersine günaha giriyorum diye düşünüyorum bazenBundan mı çekiniyorum?
Yoksa vicdanım mı izim vermiyor?
Bu ikilemi çözemedim
Zaten bir ibadet yaparken elalemi baz almamanoz gerekir. Bir ibadet Allah rızası için yapılır elalem rızası için değil. Böyle bir niyetiniz yoksa zaten açılın.Elalem umrumda mı?
Değil.
Hah hah hah tam bu tam olarak bu. Ya sarılmak istedim sana.Yıllardır aynı duygular var içimde çevre hiç umurumda değil ama vicdan olarak yapamıyorum bi yanımda diyor içten olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok kapalı olmanın diye kendimi açıkken daha çok seviyorum ama açılmak tam olarak içimden gelmiyor vicdan olarak rahat olacagıma emin olsam açılırım kocam karşı dursa bile umursamam ama işte kendi içimde hiç emin olamıyorum ben kendi rızamla hazır olarak kapanmadım hatta başta bu durumu kabullenene kadar psikolojik savaş verip saçlarımı vs kesmiştim zamanım olsun hemen açmıyım diye bana engel olsun istedim ama hiçbir zaman içime sinmedi keşke aileler anlasa bunların kendi rızası ile hazır olunca olacak seyler oldugunu içten gelmedikten sonra kapanmış olmak insana hiçbir sevabı yok Tam tersine günaha giriyorum diye düşünüyorum bazen
Devamında ne var ki?Tesettür sadece başı kapamak değil tabi ki ama, başınızı açınca devamı gelir bilginiz olsun...
Bu ne demek ?Tesettür sadece başı kapamak değil tabi ki ama, başınızı açınca devamı gelir bilginiz olsun...
ne demek istiyorsunuz? başı açık olan kadınların hepsi dekolte vb mi giyiyor?Tesettür sadece başı kapamak değil tabi ki ama, başınızı açınca devamı gelir bilginiz olsun...
örnek vereyim, önce dirsekte ,sonra kisa kollu, devamında kolsuz askılı bodyler, bilek üstü diz kapağı derken mini etek ve elbiseler, bikiniye kadar gidebilir yani, kapalı bir tanıdığım bu süreçlerden geçti ki kız kamuda çalışırken başı açık çalışmamak için peruk takan birisiydiDevamında ne var ki?
Ne oluyoruz devamında? Valla kaç yıldır saçım açık ama kalbim sizler kadar kötü olmadıTesettür sadece başı kapamak değil tabi ki ama, başınızı açınca devamı gelir bilginiz olsun...
Taviz tavizi doğuruyor bazen. Yakın çevremden gördüm, bazı şeyler kırılma noktası oluyor. Tabi ki kişinin kendisiyle de alakası var ama benim şahit olduğum kişi 180 derece dönmüştü. Beş parmağın beşi de bir değil tabi. Muhtemelen yazan kişi de bundan bahsetmiştir.ne demek istiyorsunuz? başı açık olan kadınların hepsi dekolte vb mi giyiyor?
hem giyiyorlarsa bile bu onları ilgilendirir?
ne alakası var Allah aşkına.
genellemeyin insanları.
herkesin kendi hassasiyet ve değerlerine kalmış bir konu bu.
yorum yazmayacaktım aslında konu kapatılır birazdan diye ama, yorumunuzu görünce dayanamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?