Benim gibi acaba bunu yaşıyorum normal mi diyen anneler okusun tecrübesizlerin bi fikri olsun diye yazıyorum hep yazıcam canım inş Doğum anımı yazmak nasip olur :)İnşallah sağlıkla olur buraya yazarak bizi her aşamada bilgilendirdiğiniz için teşekkürler :)
İnşallah yaa hayırlısıyla sağlıkla olur :)Benim gibi acaba bunu yaşıyorum normal mi diyen anneler okusun tecrübesizlerin bi fikri olsun diye yazıyorum hep yazıcam canım inş Doğum anımı yazmak nasip olur :)
Benim degisiklik yok , yarin doktora gidicem suan 39+6 hic bir belirti yokAmin CANım. Senin akıntında bi değişiklik var mı?
Doğum zamanlarımız aynı görünüyor ben 39+2 yim ama sen nasıl 39+6 oluyorsun ?? Canım benim ya Allah kolaylıkla kurtarsın. Bende yerimde sayıyorum gibi geliyor. Hava o kadar sıcak ki yürüyemiyoruz dışarı çıkıp. Evde vantilatörün karşısına oturup gün boyu orda bekliyorumBenim degisiklik yok , yarin doktora gidicem suan 39+6 hic bir belirti yok
Doğum zamanlarımız aynı görünüyor ben 39+2 yim ama sen nasıl 39+6 oluyorsun ?? Canım benim ya Allah kolaylıkla kurtarsın. Bende yerimde sayıyorum gibi geliyor. Hava o kadar sıcak ki yürüyemiyoruz dışarı çıkıp. Evde vantilatörün karşısına oturup gün boyu orda bekliyorum
Ha anladım canım. Çok uzun bi bekleyiş oldu. Bazen Dr a suni sancı ver bana diye yalvarasım geliyorTari
Dogum tarihini 7 si olarak girmisim 4 temmuz olarak degistim.Insallah canim aminn
Kızlar benim ilk gebeliğim o yüzden tam anlayamıyrm kasılmalarım var bu ara iyice arttı karnım sertleşiyr taş gibi oluyor bazen de bebek sertleşiyr taş gibi oluyor ara ara belime ağrı giriyor bunlar doğum belirtileri mi?stres oldum ya bu çocuk gelmeyecek sanırımHa anladım canım. Çok uzun bi bekleyiş oldu. Bazen Dr a suni sancı ver bana diye yalvarasım geliyor
Ahhh gülüm kiyamam bende yaniyorum birde sen bekleyistesin Rabbim tum bekleyenlerin beklediklerini hayırla sonuclandirsin insallah:)Doğum zamanlarımız aynı görünüyor ben 39+2 yim ama sen nasıl 39+6 oluyorsun ?? Canım benim ya Allah kolaylıkla kurtarsın. Bende yerimde sayıyorum gibi geliyor. Hava o kadar sıcak ki yürüyemiyoruz dışarı çıkıp. Evde vantilatörün karşısına oturup gün boyu orda bekliyorum
Evet canım benimde öyle başladı giderek arttıKızlar benim ilk gebeliğim o yüzden tam anlayamıyrm kasılmalarım var bu ara iyice arttı karnım sertleşiyr taş gibi oluyor bazen de bebek sertleşiyr taş gibi oluyor ara ara belime ağrı giriyor bunlar doğum belirtileri mi?stres oldum ya bu çocuk gelmeyecek sanırım
Amin kuzum şu sıcaklarda Allah tüm hamilelere yardım etsinAhhh gülüm kiyamam bende yaniyorum birde sen bekleyistesin Rabbim tum bekleyenlerin beklediklerini hayırla sonuclandirsin insallah:)
Vucudum hep hep yanıyor... dus, vantilatör, yatak .... ayakta duramiyorum allahım herkeslere yardım etsin :)Amin kuzum şu sıcaklarda Allah tüm hamilelere yardım etsin
Ben banyoda yaşamaya karar verdim evde en serin yer orasıVucudum hep hep yanıyor... dus, vantilatör, yatak .... ayakta duramiyorum allahım herkeslere yardım etsin :)
Rabbim yardim etsin hepimizeBen banyoda yaşamaya karar verdim evde en serin yer orasıaynı senin gibiyim ayaklarıma ıslak bez koyup yatıyorum
Canım naptın daha gelmedimi prenses :)) bizimki biraz düzene girdi uykumuz..Amin amin CANım ya
Maşallah kuzucuğa senin adına sevindim :)) hala evdeyim. Yürüyorum geceleri :)) dün arkadaşıma oturmaya gittik eşimle 4. Katta oturuyordu. Merdiveni çıkınca kesin doğururum zannetmiştim ama bizim kız bunuda yemediCanım naptın daha gelmedimi prenses :)) bizimki biraz düzene girdi uykumuz..
ayy sen gelsin istedikçe inada bindirdi bıdıkk :)Maşallah kuzucuğa senin adına sevindim :)) hala evdeyim. Yürüyorum geceleri :)) dün arkadaşıma oturmaya gittik eşimle 4. Katta oturuyordu. Merdiveni çıkınca kesin doğururum zannetmiştim ama bizim kız bunuda yemedi
Sorma cancağzım ya. Ne inat çıktı kızçem. Babası her gün konuşuyor gel artık bak ben seni görmek için geldim diyor Ama biZimki halinden memnun :)ayy sen gelsin istedikçe inada bindirdi bıdıkk :)
Olsun o gelceği zamanı bilir :) bende cok bunalıyorum sıcaktan yaa zerre kıpırdıcak halim yok el ayak kütük gibi şiştiSorma cancağzım ya. Ne inat çıktı kızçem. Babası her gün konuşuyor gel artık bak ben seni görmek için geldim diyor Ama biZimki halinden memnun :)
Klima falan vardır inş . Allah yardımcın olsun canım ben evde olduğum halde çok fenayım seni düşünemiyorum. İnilh dayanabilirsin de Bebiş doğduğunda daha fazla vakit geçirirsin onunlaOlsun o gelceği zamanı bilir :) bende cok bunalıyorum sıcaktan yaa zerre kıpırdıcak halim yok el ayak kütük gibi şiştihaftaya çalışabilir raporu alıp 35.haftaya kadar çalışcam inş artk nasıl dayanırsm :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?