Miray 25 aylıkevet Gülşah Mina olsun diyor eşim :)) aynen aceleci anne babayız biz. Hala üni bitmedi benim okulumu dondurdum göya bi çocuk doğurup devam edecektim
İkimizde 3. İstemiyoruz zaten. Kızlarla mutlu huzurlu sağlıklı bir yaşam Allah'ın izniyle. Bende okuluma dönmek 2 sene mi bitirmek istiyorum. Kızlar büyür büyümesine ama ben yaşlanırım herhaldeAyy ikisi arka arkaya beraber buyurler işte cnm , ne güzel
Egitime devm etmen lazım amaMina biraz buyusun sen üni.dönersinn tekrar kocan 3 cüyü istemeden okula başlarsın
benim ikinci dogum esnasinda indi tamamen , daha dohgrusu 10 cm açilmadan sonra indi, ebe bebek yukarda biraz ebjkkeyelim dedi bekledik sonrada çocuk iki ikinmada dogdu :) 4 kg idi :))))Yiyorum yürüyorum bide sancılarım var bi haftadır ama niye açılmam Yok anlamadım. Ama şeyi farkettim alttan bakarken çok içeri sokuyordu parmağı bebek baya yukarıdaydı bunda inmişti aşağı
Ayyy Şen'le aynıyız nerdeyse. Ya benim ikinci kızım ama sancıma rağmen bi cm bile açılmam YokCanım 2. Çocuktan sonra doğum daha hızlı ilerlemiş. Mesela sancin başladıktan sonra daha erken dogarmis bebekler. Bu arada sen hangi bölüm okuyorsun. Ben de senin gibi okurken evlendim ama dondurmadim. Yeni mezun oldum. Şimdi tercih yaptık bekliyoruz bakalım. Benim eşimde polis. Kizim 21.5 aylık ve ben 32 haftalık hamileyim. Bu bebisim de kız.
Ay maşallah gerçekten. İnilh benimde kolayca açılmam olur hemencecik doğar sağlıkla :)) Doğumdan korkmuyorum çok şükür ama doğuramamaktan korkuyorumbenim ikinci dogum esnasinda indi tamamen , daha dohgrusu 10 cm açilmadan sonra indi, ebe bebek yukarda biraz ebjkkeyelim dedi bekledik sonrada çocuk iki ikinmada dogdu :) 4 kg idi :))))
ben hep 40 dana sonra dogrudum için senin haftan bana erken geliyor vallaa :)))))
ilk çocuk yolu açmistir bi sorun olmaz insallah canim :)sen herket et bolll bolll dinlen bide bol ol bir çocukla ne kdr olursa artikAy maşallah gerçekten. İnilh benimde kolayca açılmam olur hemencecik doğar sağlıkla :)) Doğumdan korkmuyorum çok şükür ama doğuramamaktan korkuyorum
Aslında çok hareketli bir insanım yerimde durmam bu bebiş beni yıprattı hep bi stres içinde geçirdim gebeliğimiilk çocuk yolu açmistir bi sorun olmaz insallah canim :)sen herket et bolll bolll dinlen bide bol ol bir çocukla ne kdr olursa artik
İnşlh bu yazdığın bana o kadar iyi geldi ki. Dr da bana birden olur anlamazsın dddi. İnilh kolay olur DoğumunBenim doğumumdan önceki gün kontrolümde ne açılma ne sancım vardı, doktorum 10 gün sonraya randevu verdi.
Ertesi sabah 5 te suyum geldi ve hastaneye 3 cm açılmayla gitmiştim.
Yani birdenbire olabiliyor, panik yapmayın.
Hele sizin ikinci doğum, çok daha kolay atlatır yavrunuza sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
İkimizde 3. İstemiyoruz zaten. Kızlarla mutlu huzurlu sağlıklı bir yaşam Allah'ın izniyle. Bende okuluma dönmek 2 sene mi bitirmek istiyorum. Kızlar büyür büyümesine ama ben yaşlanırım herhalde
Babam okulu bitirmezsem benimle konuşmaz . Tek koşulla beni vermişti eşime okul şartı koştu. Babama göre ben okumamak için 5 tane daha doğururum :))Kucuksun daha ne yaslanması yaa, guldurme benii..
iki sene ne ki ,cabucak biter anlamazsın bilee
Babam okulu bitirmezsem benimle konuşmaz . Tek koşulla beni vermişti eşime okul şartı koştu. Babama göre ben okumamak için 5 tane daha doğururum :))
Hahahah millet dogurcam diye korkar sende tam tersi :) daha vakti var demekki bosver en guzel yer anne karniymis keyfini cikarsin ufaklikAy doğuramıcam diye korkuyorum ben ya
Aynen babam için yapıcam inş :) hala kasılmam ve adet sancım var .Hehehe...babanın sözunden cıkılmaaazmadem anlaşmanız öyle - devm edcksn cnm zamanı gelince
Bu akşam nasıl kasılman var mı , şiddetli mi yine ?
Doğumdan korkmuyorum canım çok şükür :) içimde kalmaz çıkar herhalde dışarıda güzel sürprizler var ona bi gelse :))Hahahah millet dogurcam diye korkar sende tam tersi :) daha vakti var demekki bosver en guzel yer anne karniymis keyfini cikarsin ufaklik
Aynen babam için yapıcam inş :) hala kasılmam ve adet sancım var .
Normal dogumdan mi korkmuyosun ? Ay ben 2sindende korkuyorum. Nasil korkulmuyo banada bsyler ogretDoğumdan korkmuyorum canım çok şükür :) içimde kalmaz çıkar herhalde dışarıda güzel sürprizler var ona bi gelse :))
İnşlh dediğin gibi olur :) ilk kızımı bi anda doğurmuştum herkes şok olmuştu inşlh buda öyle olurDevm ediyorsa problm yok, sen aniden dogurcan bu gidişle, sen bile inanamicksn
Normal doğurdum bi tane öyle ölüp dirilmedim çok şükür sancı çektim sonra kucağıma alınca bitti. Yaşayan biri olarak korkulacak bişey olsa ben korkarım İnan. Ama sezeryandan korkuyorum benim canım çok tatlıdır vücüdumda kocaman bi kesik allahım çok zor. Acımasa bile onun psikolojisi bitirir beniNormal dogumdan mi korkmuyosun ? Ay ben 2sindende korkuyorum. Nasil korkulmuyo banada bsyler ogret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?