çok fazlaysa akıntı suyun geliyor olabilirÇok fazla akıntım var beyaz kokusuz. Bebek baskı yaptıkça mı geliyor acaba resmen paçalarımdan akacak
Su gibi değil ama bildiğimiz akıntı. Acaba sızdırıyor mu su nasıl bişey Onuda bilmiyorum açıkcası ilk doğumumda Dr suyumu patlatmıştı zaten 9 cm deydim sancıdan bişey hatırlamıyorum sadece tutamadığım sıcak çok gelen bişeydiçok fazlaysa akıntı suyun geliyor olabilir
Benim zaten 1 haftadır ağrım ve kasılmalarım var canım. Açılmam olmamış diye onun için üülüyprum . O kadar ağrı çektim sonuç sıfır moralim çok bozuk doğuramıcam diye oturup ağlamaya başladımAğrın varmı sancı gibi ..
buda akıntı olabilir doğuma yakın akıntı fazlaşır diye okumuştum..
suyun gelmesi renksiz kokusuz ..
eger gece çok gelirse tutamayacağın kadar git acile
GündüZleri iyiyim şükür gece başlıyor ağrım benim . Sen 37 olmadın mı daha niye hala magnezyum veriyorlar?
Bencede çok kesme sancını Doğum zamanında bırak ki artık doğurasın Yoksa benim gibi ağlarsın :)Ya durdurmuştuk magnezyumu.. son gittigimde sancı çıktı agrım ,kasılmam çıkınca nst de dr istersen iç dedi..
Dün iki tane içtim ve rahat uyudum ...
Artık gunde 1 içip, bayramdan sonra bırakırım
Bencede çok kesme sancını Doğum zamanında bırak ki artık doğurasın Yoksa benim gibi ağlarsın :)
ben oğlumu 41. haftamda doğurdum ve açılmam 1 cm di..
suni sancı ile doğum yaptım
Suni sancıyı cok kotu diyorlar... dogru mu?
Gelişti bence yeteri kadar karnım leğen gibiOff... bayram bi gecse diyodum ya ben , oyuzden devm ediyorum kullanmaya...
Aglamaya gerekk yoook daha gunumuz var kii... nerdeyse 3 haftam var , bebiş bilir gelecegi zamanı
Sende düşünme artık seninde daha var, bırak bebiş anne karnında guzelce gelişsin
Artık suni sancıyı göze aldım valla yapacak bişey yokben oğlumu 41. haftamda doğurdum ve açılmam 1 cm di..
suni sancı ile doğum yaptım
On saat miAgrilar basladiktan sonra 1cm acikligi gecmem 10 saat fln surdu
Acele etme kesinlikle gitme hastaneye suni sancıyla mahvalursun daha günün var bekle 2 hafta dahaArtık suni sancıyı göze aldım valla yapacak bişey yok
Zaten Dr günün dolmadan müdahale edemem dddi :)Acele etme kesinlikle gitme hastaneye suni sancıyla mahvalursun daha günün var bekle 2 hafta daha
Bu ikinci dogum
On saat mi
10 saat aktif sancı değildir heralde. Ay ikinci kolay olur diyor herkes inşlh öyledirBu ikinci dogum
Ilki 30 saatte 3cm acilmisti.
Herkes ayni degil tabii. Ikinci dogumda bi anda acilip dogdu ama 10 saat sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?