Açılmam Yok :(

Çok fazla akıntım var beyaz kokusuz. Bebek baskı yaptıkça mı geliyor acaba resmen paçalarımdan akacak

çok fazlaysa akıntı suyun geliyor olabilir
Su gibi değil ama bildiğimiz akıntı. Acaba sızdırıyor mu su nasıl bişey Onuda bilmiyorum açıkcası ilk doğumumda Dr suyumu patlatmıştı zaten 9 cm deydim sancıdan bişey hatırlamıyorum sadece tutamadığım sıcak çok gelen bişeydi

Ağrın varmı sancı gibi ..
buda akıntı olabilir doğuma yakın akıntı fazlaşır diye okumuştum..
suyun gelmesi renksiz kokusuz ..
eger gece çok gelirse tutamayacağın kadar git acile

Ağrın varmı sancı gibi ..
buda akıntı olabilir doğuma yakın akıntı fazlaşır diye okumuştum..
suyun gelmesi renksiz kokusuz ..
eger gece çok gelirse tutamayacağın kadar git acile
Benim zaten 1 haftadır ağrım ve kasılmalarım var canım. Açılmam olmamış diye onun için üülüyprum . O kadar ağrı çektim sonuç sıfır moralim çok bozuk doğuramıcam diye oturup ağlamaya başladım zaten dün gittiğimde akıntım çok dedim suyu normal dedi akıntı fazlalaşması normal dddi . Herşeye normal diyorlar zaten. Dr açılman Yok dediğinde az daha ağlayacaktım orda . Bi haftadır sancı çekiyorum dedim eve nSt de sancın çıkıyor ama düzenli değil bunlar Doğuma hazırlık sancıları dddi

GündüZleri iyiyim şükür gece başlıyor ağrım benim . Sen 37 olmadın mı daha niye hala magnezyum veriyorlar?

Ya durdurmuştuk magnezyumu.. son gittigimde sancı çıktı agrım ,kasılmam çıkınca nst de dr istersen iç dedi..
Dün iki tane içtim ve rahat uyudum ...
Artık gunde 1 içip, bayramdan sonra bırakırım

Ya durdurmuştuk magnezyumu.. son gittigimde sancı çıktı agrım ,kasılmam çıkınca nst de dr istersen iç dedi..
Dün iki tane içtim ve rahat uyudum ...
Artık gunde 1 içip, bayramdan sonra bırakırım
Bencede çok kesme sancını Doğum zamanında bırak ki artık doğurasın Yoksa benim gibi ağlarsın :)

Bencede çok kesme sancını Doğum zamanında bırak ki artık doğurasın Yoksa benim gibi ağlarsın :)

Off... bayram bi gecse diyodum ya ben , oyuzden devm ediyorum kullanmaya...
Aglamaya gerekk yoook daha gunumuz var kii... nerdeyse 3 haftam var , bebiş bilir gelecegi zamanı
Sende düşünme artık seninde daha var, bırak bebiş anne karnında guzelce gelişsin

Gelişti bence yeteri kadar karnım leğen gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…