Açılmam Yok :(

BENİm erken Doğum riskim galan vardı ya :) ondan diyorum evet aramızda bi hafta. Var sadece :)))

Hmmm bilmiyordum ben o riski cnm , ama gorunen o ki oyle birsey yok artııkk
Ben dün iki defa magnesym aldım bi sabah bi akşam , iyi geldi gibi,kasılmalarım biraz daha az ..
Sen bugun nasılsın, devam mı agrılar??

Hmmm bilmiyordum ben o riski cnm , ama gorunen o ki oyle birsey yok artııkk
Ben dün iki defa magnesym aldım bi sabah bi akşam , iyi geldi gibi,kasılmalarım biraz daha az ..
Sen bugun nasılsın, devam mı agrılar??
GündüZleri iyiyim şükür gece başlıyor ağrım benim . Sen 37 olmadın mı daha niye hala magnezyum veriyorlar?

GündüZleri iyiyim şükür gece başlıyor ağrım benim . Sen 37 olmadın mı daha niye hala magnezyum veriyorlar?

ay hemen hemen aynı durumdayız ama benımkı korkudan zıyade sıkıntı. her arayan sen hala dogurmadın mı dıyor psıkolojım bozuldu sankı 3 yıldır hamıleyım de dogurmamısım gıbı. telefonları falan acmıyorum mesela artık

Ayyy bende ilk defa dogurcam normal olarak ilk dogum zor oluyo diyolar cikarmi acaba diye dusunuyorum :) bide nefes darligi var o da korkutuyo beni

Aramızda iki gün varmış canım Şen'de sancı açılma Yok mu

Ayyy bende ilk defa dogurcam normal olarak ilk dogum zor oluyo diyolar cikarmi acaba diye dusunuyorum :) bide nefes darligi var o da korkutuyo beni
Canım Allah kimseye çekemeyeceği acıyı vermiyor. Benim abının o kadar tatlıdır ki bu kadın nasıl doğurdu dersin. Arkadaşlarım annem bile inanamadı doğurmama hatta hemen ikinciye hamile kalmama. Ama olup bitiyor ve hiç bişey kalmıyor

Aramızda iki gün varmış canım Şen'de sancı açılma Yok mu

bılmem :) hıc alttan muayene olmadım kı daha. en son gecen persembe gıttık sancı yoktu bebek hıc hareket etmezse veya tansıyonun 14/9 un ustune cıkarsa ara yoksa dogurmazsan eger 30unda gel dedı gonderdı :) gece agrı sancı kasılma oluyor ama gunduz hıc bır sey yok

Bebeğim ben ne zaman doğurcam dedikten bir hafta sonra doğum yaptım hatırlarsan yakın seninde

Doktor eliyle acivermisti beni 2 saatte 3 cm den 10 cm olmuştu.Acaba seninki alttan muayene ederken acivermez mi ki

Doktor eliyle acivermisti beni 2 saatte 3 cm den 10 cm olmuştu.Acaba seninki alttan muayene ederken acivermez mi ki
Bilmiyorum ki hiç öyle bişeyden bahsetmedi bana sorsam ne der acaba keşke benimde açsa. Bebeğin başı inmeye başlamış dddi sadece .

Canım stres yapma bak bana bugün 40 haftayı bitirdim ne gelen var ne giden ben stres yapmamaya çalışıyorum. Stres yapınca gecikiyormuş. Bugün bir kadın bana 43. Haftada doğum yaptım dedi şok oldum Ben sana ne dedim sakin ol. Bu gece doğurursam sana doğumda dua edeceğim . :) sende bana et bak bugün kandil mübarek.

Haklısın canım ya Allah yardımcın olsun bi avazda kurtulalım inşlh. Doğumumuz kolay olsun sonrası güzel olsun evlatlarımız sağlıklı olsun

Ay hadi insallah bu dogumunda kolay olsun. Dogururken banada dua et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…