İnşlh dediğin gibi olur :) ilk kızımı bi anda doğurmuştum herkes şok olmuştu inşlh buda öyle olur
Sen benden önce doğurursan pakolojim iyice bozulur zatenSen yeter ki rahat ol, okdr cok duşunme...
Benden önce dogurursun benceikinci bebişler oyle kolay ve aniden geliyormuş diyorlar
Sen benden önce doğurursan pakolojim iyice bozulur zaten
BENİm erken Doğum riskim galan vardı ya :) ondan diyorum evet aramızda bi hafta. Var sadece :)))Öyle birşey olursa ki ihtimal çok düşük......söylemem sana
Psikolojin bozulcak kadar aramız yok ama
BENİm erken Doğum riskim galan vardı ya :) ondan diyorum evet aramızda bi hafta. Var sadece :)))
GündüZleri iyiyim şükür gece başlıyor ağrım benim . Sen 37 olmadın mı daha niye hala magnezyum veriyorlar?Hmmm bilmiyordum ben o riski cnm , ama gorunen o ki oyle birsey yok artııkk
Ben dün iki defa magnesym aldım bi sabah bi akşam , iyi geldi gibi,kasılmalarım biraz daha az ..
Sen bugun nasılsın, devam mı agrılar??
GündüZleri iyiyim şükür gece başlıyor ağrım benim . Sen 37 olmadın mı daha niye hala magnezyum veriyorlar?
Ayyy bende ilk defa dogurcam normal olarak ilk dogum zor oluyo diyolar cikarmi acaba diye dusunuyorum :) bide nefes darligi var o da korkutuyo beniNormal doğurdum bi tane öyle ölüp dirilmedim çok şükür sancı çektim sonra kucağıma alınca bitti. Yaşayan biri olarak korkulacak bişey olsa ben korkarım İnan. Ama sezeryandan korkuyorum benim canım çok tatlıdır vücüdumda kocaman bi kesik allahım çok zor. Acımasa bile onun psikolojisi bitirir beni
Aramızda iki gün varmış canımay hemen hemen aynı durumdayız ama benımkı korkudan zıyade sıkıntı. her arayan sen hala dogurmadın mı dıyor psıkolojım bozuldu sankı 3 yıldır hamıleyım de dogurmamısım gıbı. telefonları falan acmıyorum mesela artık
Canım Allah kimseye çekemeyeceği acıyı vermiyor. Benim abının o kadar tatlıdır ki bu kadın nasıl doğurdu dersin. Arkadaşlarım annem bile inanamadı doğurmama hatta hemen ikinciye hamile kalmama. Ama olup bitiyor ve hiç bişey kalmıyorAyyy bende ilk defa dogurcam normal olarak ilk dogum zor oluyo diyolar cikarmi acaba diye dusunuyorum :) bide nefes darligi var o da korkutuyo beni
Aramızda iki gün varmış canımŞen'de sancı açılma Yok mu
Bebeğim ben ne zaman doğurcam dedikten bir hafta sonra doğum yaptım hatırlarsan yakın senindeKızlar haftalardır ağrılarım var bugün hastaneye geldim 37+4 açılmam Yok . İlk kızımda 37 de açılmam vardı 38+5 te Doğum yapmıştım. Bunu doğuramıcam mı bendoğuramama korkusu sardı beni ya ((((
İnilh sağlıkla bi hafta sonra doğururum :) ben razıyım bi haftaya daha. Valla sen gibi Yok gülüm 37 de fırlattın oğlanı :))Bebeğim ben ne zaman doğurcam dedikten bir hafta sonra doğum yaptım hatırlarsan yakın seninde
Doktor eliyle acivermisti beni 2 saatte 3 cm den 10 cm olmuştu.Acaba seninki alttan muayene ederken acivermez mi kiKızlar haftalardır ağrılarım var bugün hastaneye geldim 37+4 açılmam Yok . İlk kızımda 37 de açılmam vardı 38+5 te Doğum yapmıştım. Bunu doğuramıcam mı bendoğuramama korkusu sardı beni ya ((((
Bilmiyorum ki hiç öyle bişeyden bahsetmedi bana sorsam ne der acaba keşke benimde açsa. Bebeğin başı inmeye başlamış dddi sadece .Doktor eliyle acivermisti beni 2 saatte 3 cm den 10 cm olmuştu.Acaba seninki alttan muayene ederken acivermez mi ki
Haklısın canım ya Allah yardımcın olsun bi avazda kurtulalım inşlh. Doğumumuz kolay olsun sonrası güzel olsun evlatlarımız sağlıklı olsunCanım stres yapma bak bana bugün 40 haftayı bitirdim ne gelen var ne giden ben stres yapmamaya çalışıyorum. Stres yapınca gecikiyormuş. Bugün bir kadın bana 43. Haftada doğum yaptım dedi şok oldumBen sana ne dedim sakin ol. Bu gece doğurursam sana doğumda dua edeceğim . :) sende bana et bak bugün kandil mübarek.
Ay hadi insallah bu dogumunda kolay olsun. Dogururken banada dua et :)Canım Allah kimseye çekemeyeceği acıyı vermiyor. Benim abının o kadar tatlıdır ki bu kadın nasıl doğurdu dersin. Arkadaşlarım annem bile inanamadı doğurmama hatta hemen ikinciye hamile kalmama. Ama olup bitiyor ve hiç bişey kalmıyor
Hayırlısıyla bi doğurayım sağlıklıca ederim canım inşlh :)) sana daha çok varmış yaAy hadi insallah bu dogumunda kolay olsun. Dogururken banada dua et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?