Acım büyük;((

Amin canım..Sanada başsağlığı diliyorum..Acımız daha çok yeni fakat anlıyorumki bu acı zamanla dahada derinleşiyor çünkü özlüyorsun anneciğini ve sarılamıyorsun..Seninde dediğin gibi allah sabır veriyor işte dayanıyorsun..Çünkü yaşam devam ediyor..Eminim annen seninle gurur duyuyordur canım

aşkboncuğum..deren1907..skopça..canavar..songül..birpaketcigara..teredo..prensesi..smegol..meg..missy..Caremelim..dönmez87..f.arana..geztapo..porselenbebek..arkadas..sedefçik..agmelek..elif_ba..kader02..philemon..nurran..esra510..kasvetli..kardelen18..fen..Nursena07..
Hepinize teşekkür ederim..İyi dilekleriniz için aminn diyorum..Her şey gönlünüzce olsun

Allah bol sabırlar versin canım MEkanı cennet, duası bol olsun...
En zor sınavlardan biri Allah annenin elini üzerinizden eksiltmesin inş ...

Son düzenleme:
başın sağolsun canım allah sizlere sabır versin. Annenin mekanı cennet olsun

başınız sağolsun, allah sabır versin! ateş düştüğü yeri yakıyor, ama öleceğini bilerek yaşayan insan oğlu böyle kayıplarda rabbine sığınarak sabretmeyide öğreniyor.

Allah sabır versin , inanınki yazınızı okudum ve hemen annemi arayıp sesini duymak istedim, bir taraftanda ağladım, annem noldu noldu diye sıkıştırdı dedim bir arkadaşın annesi vefat etmiş. içimde hissettim acınızı. mekanı cennet olsun inşallah.

Amin canım Benim içinde önceden düşünmesi bile korkuturdu..Fakat her şey ALLAHTAN yapacak bir şey yok sadece dua edicez

Hakk rahmet eylesin, okadar çok üzüldümki...
Sabır diliyorum. Senin ve ailenin başı sağolsun.

Teşekkür ederim kızlar..Güzel dilekleriniz için aminn diyorum..Sağlıcakla kalın..

başınız sağolsun mekanı cennet olsun anneciğinin.sanada sabırlar diliyorum canım. dayanılması zor bir acı biliyorum.ama zamanla onunla yaşamasını öğreniyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…