• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acım ne zaman geçecek ??

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.059
5.196
723
Merhaba kızlar.. Ben bundan 5 sene önce eşimle deliler gibi severek evlenmiş onun asker yolunu beklemiş biriyim.. 3 sene kayınvalidemle oturdum daha 2 sene önce eşyalarımı aldım evime geçtim.. hayallerimin hepsi oluyor birde bebeğim olsun artık derken ne mi oldu ?? Aldatıldım.. hiçç ama hiç aklıma gelmezdi ucundan dahi geçmezdi öyle severdiki beni.. öyle aşıktıki bana.. yaptığım gün ölürüm derdi benim için hayatımda bir annem bir sen varsın diyen adam beni bir değil birkaç kişiyle aldattı.. evet ben ona istediğini verememişim.. ne yapmam gerekiyordu bilemiyorum.. babasıda annesini aldattı geçen yaz ayrıldılar ve o zaman çok şeyler yaşadı bu adam asla babam gibi olmam ben diyordu.. tabi armut dibine düşüyor işte.. o dönemlerde babasına kredi çekti ve ben babaannemin bana yaptığı büyük altınımı bozdurdum gittim yatırdım sonrasında her ay krediyi yine ben ödedim arabamız bozuldu ben yaptırdım bileziğimi bozdurdum ona verdim ee ne yetmedi sevgim zaten sonsuzdu.. akşam 8de işten çıkıp gidip yemeğimi yapıyordum evime bakıyordum onunla ilgileniyordum neyim yetmedi nasıl hazmedicem bilmiyorum benim arabamda başka kadınlarla beraber nasıl gezdi ben onu balkonda gelsin diye geceler boyu beklerken onun yolunu gözlerken içkili geldiği halde gülümseyerek karşılarken o kapısını kilitleyip yattı.. seni istemiyorum seni sevmiyorum dediği halde 1 ay mücadele ettim kimseye birşey söylemedim.. ama tabiki herkesin bir sabrı bir sınırı var en sonunda dayanamayıp herşeyimi alıp gittim annemlere.. davamızıda açtık anlaşmalı 16 temmuzda duruşmamız var tek celsede bitiriyorum.. zerre kadar birşey istemedim ne eşya ne ev ne araba ne de nafaka.. ödü patladı alırsam diye.. Giden 5 senem oldu.. içimde fırtınalar kopuyor inanın zor dayanıyorum ama belli etmiyorum kimselere yüzüm hep gülüyor hep mutluyum gibi.. onu düşündüğümden değil sadece hazmedemediğim için bana nasıl yapılır dediğim için..:50:

Evlilikten sonra edinilen malların yarısı sana ait değil mi? Enayi olduğun için mi hakkını istemedin? Çok garip.

üzüldüm

ama güçlüsün belli resti çekebilmissin

çalışıyorsun ona mecbur değilsin

mutsuz bi yuvada hergün ağlamaktan ve kuşkuyla yaşamaktansa kendi evinde ağlar sonra hayata dönersin

çocuğunuz yok aranızda bi bağda kalmayacak artık

sen ailesiyle bile yaşamıssın fedakarlık etmişsin sonucu bu olmamalıydı

bence doğru yoldasın elbet bu günler de geçecek

Canim sana ne desemde biliyorum o an seni bir dakika belki teselli eder yada etmez,ama cok üzüldüm inan ki,öfkelisindir kesin ve dedigin gibi neyine yetemedin,elinden geldigini yapmaya calismissin ama esin görememis yaptiklarini,baska seyler pesinde olmus belkide kopuk aile iliskileri oldugu icin tam anlamamis hayati bir insanla paylasmanin ne demek oldugunu,

Sana Allah simdi cok güc verisin diliyorum ve canim benim sakin icine kapanma duygularini yasa agla bagir cagir ama yasa icinde kalmasin ki sonra bu yaranin iyilesmesi daha kolay olsun.

Bencede Hakkın Olanı Almasılın Alki Onuda Başkalarıyla Çar Çur Etmesin Böyle Durumlarda Gurur Yapmanın Anlamı Yok:ssz:
Acının Ne Zaman Geçeceğine Gelince Biraz Zaman Alacak Ama Kabüllenince Bütün Acın Dinecektir Arkadaşım
Bir insan eksik yaşıyorsa,ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirdin ki onun için?
Yaşadığın sürece sevgi dolu yürek var olacak seninle birlikte.
Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu.
Elbet bitecek güneşe hasret günler.
Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil,
Güneşin çiçekleri dolduracak tekrar yüreğini .!. Sadece Biraz Zaman :34:

Son düzenleme:
kusura bakma ama bana bunları yapacak adamın donuna kadar alırım ben arkadaşım.
gözün tokmuş ama niye karşı tarafı sevindiresin ki. açaydın tazminat davasını yusuf yusuf deseydi. yanlış yapmışsın

cok ilginc buldum burada aci ceken bir kadina neden almadin mali mülkü diye soru sorulmasi:26:

kadinin ici yaniyor,hayati alt üst oldu suan belkide saglikli düsünemiyor ve o mali mülü alip ne yapacak ki cani yaniyorken.

bence ona bırakma hakkın olanı al neden bırakıyosun ki seni hiç mi hiç hak etmemiş yazık olmuş sevginize..
senin belli bir işin var ve güçlü birine benziyosun ayaklarının üstünde durabilirsin nice insanlar var boşanan yani sende yapabilirsin bunlar senin imtihanın işte rabbim seni sınıyor..
rabbim yar ve yardımcın olsun...

yazık.... bir kadın olarak çok iyi anlıyorum seni... Allah yardımcın olsun ne denilir ki başka:(( yaaa çevreme bakıyorumda ne kadar fedakar kadın varsa hep ezilen onlar oluyor nasıl bişey anlamıyorum. bide rahat hiçbişeyi kafaya takmayan çalışmayan gezen tozan keyfine bakan kadınlarda hep el üstünde.bunları gördükçede içim daha da çok yanıyor... Umarım en kısa sürede acınız geçer...

Sonuna kadar mücadele etmişsin o seni hiç haketmemiş gitmiş başkalarıya gezmiş tozmuş kutlarım seni.umarım iyi insanlar karşına çıkar herşeyin hayırlısı.

cok ilginc buldum burada aci ceken bir kadina neden almadin mali mülkü diye soru sorulmasi:26:

kadinin ici yaniyor,hayati alt üst oldu suan belkide saglikli düsünemiyor ve o mali mülü alip ne yapacak ki cani yaniyorken.

onemli olan malı mulku alması değil ki karşı tarafı uğraştırması. madem oyle işte boyle hesabı. niye kuzu kuzu boşanmayı seçmiş onu anlamadık biz. kadınız ne yazık ki uzulen taraf hep biz oluyoruz. bu yuzden niye uğraşmadın niye sana yaptıklarını yanına kar bıraktın diye üzüldük sadece

Hatalı o, suçlu o !
Acı çeken sensin ona bişey olmaz.
Ama arkadaşım hic bir sey talep etmemekle ona iyilik yapiyorsun.
Ona iyilik yapmak istiyormusun????

Hazır mahkeme gòrülmemişken, tut bir avukat al tabiri caizse Donuna
kadar.

Bırak borazda o üzùlsün korksun.
Seni kaybetmekten korkmamis ama malını kaybetmek onu delirtir.
Bırak delirsin.

Merhaba kızlar.. Ben bundan 5 sene önce eşimle deliler gibi severek evlenmiş onun asker yolunu beklemiş biriyim.. 3 sene kayınvalidemle oturdum daha 2 sene önce eşyalarımı aldım evime geçtim.. hayallerimin hepsi oluyor birde bebeğim olsun artık derken ne mi oldu ?? Aldatıldım.. hiçç ama hiç aklıma gelmezdi ucundan dahi geçmezdi öyle severdiki beni.. öyle aşıktıki bana.. yaptığım gün ölürüm derdi benim için hayatımda bir annem bir sen varsın diyen adam beni bir değil birkaç kişiyle aldattı.. evet ben ona istediğini verememişim.. ne yapmam gerekiyordu bilemiyorum.. babasıda annesini aldattı geçen yaz ayrıldılar ve o zaman çok şeyler yaşadı bu adam asla babam gibi olmam ben diyordu.. tabi armut dibine düşüyor işte.. o dönemlerde babasına kredi çekti ve ben babaannemin bana yaptığı büyük altınımı bozdurdum gittim yatırdım sonrasında her ay krediyi yine ben ödedim arabamız bozuldu ben yaptırdım bileziğimi bozdurdum ona verdim ee ne yetmedi sevgim zaten sonsuzdu.. akşam 8de işten çıkıp gidip yemeğimi yapıyordum evime bakıyordum onunla ilgileniyordum neyim yetmedi nasıl hazmedicem bilmiyorum benim arabamda başka kadınlarla beraber nasıl gezdi ben onu balkonda gelsin diye geceler boyu beklerken onun yolunu gözlerken içkili geldiği halde gülümseyerek karşılarken o kapısını kilitleyip yattı.. seni istemiyorum seni sevmiyorum dediği halde 1 ay mücadele ettim kimseye birşey söylemedim.. ama tabiki herkesin bir sabrı bir sınırı var en sonunda dayanamayıp herşeyimi alıp gittim annemlere.. davamızıda açtık anlaşmalı 16 temmuzda duruşmamız var tek celsede bitiriyorum.. zerre kadar birşey istemedim ne eşya ne ev ne araba ne de nafaka.. ödü patladı alırsam diye.. Giden 5 senem oldu.. içimde fırtınalar kopuyor inanın zor dayanıyorum ama belli etmiyorum kimselere yüzüm hep gülüyor hep mutluyum gibi.. onu düşündüğümden değil sadece hazmedemediğim için bana nasıl yapılır dediğim için..:50:

eşinin ödü koparken sen ona bi güzellik yapmışsın işini kolaylaştırmışsın.
ve bence ona boşanmanın yanındada güzel bir ödül olmuş.
senin ömründen 5 seneni almış ve sen ona zorluk çıkarmadan boşancaksın.
haklısında belki uğraşmak istemiyorsundur lanet olsun diyorsunda haksızlığa karşı hakkını savunman bence iyi olurdu.
arkadaşım sen hiçç üzülme yarına kalır ama yanına kalmaz demişler.elbet göreceksin böle düşünerek mutlu olmalısın.
acın taze ama zamanla elbet geçecek ve dahada mutlu olacaksın mazlumun ahı hiç bir zaman yerde kalmamıştır.
ALLAH yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun..

yazık.... bir kadın olarak çok iyi anlıyorum seni... Allah yardımcın olsun ne denilir ki başka:(( yaaa çevreme bakıyorumda ne kadar fedakar kadın varsa hep ezilen onlar oluyor nasıl bişey anlamıyorum. bide rahat hiçbişeyi kafaya takmayan çalışmayan gezen tozan keyfine bakan kadınlarda hep el üstünde.bunları gördükçede içim daha da çok yanıyor... Umarım en kısa sürede acınız geçer...

Canim ama iste sorunda burada oluyor herhalde,cok haklisin kendini savunup kafa kaldirian ve dislerinoi dösteren kadinlardan adam aman ben kaybetmiyeyim esimi diye korkarlar,agzimizi acmayincada derler ama yap herseyi zaten beni kabul ediyor,yani bir cok durumda böyle

Evlilikten sonra edinilen malların yarısı sana ait değil mi? Enayi olduğun için mi hakkını istemedin? Çok garip.

Malesef bu yoruma katılmak zorundayım... :31:

Çok geçmiş olsun, ne denilebilir ki.
İnşallah bundan sonra hayatın hep güzel yönü ile karşılaşır, üzüntülerini unutursun.
Allah yardımcın olsun...

onemli olan malı mulku alması değil ki karşı tarafı uğraştırması. madem oyle işte boyle hesabı. niye kuzu kuzu boşanmayı seçmiş onu anlamadık biz. kadınız ne yazık ki uzulen taraf hep biz oluyoruz. bu yuzden niye uğraşmadın niye sana yaptıklarını yanına kar bıraktın diye üzüldük sadece

Bak tam simdi mesajlari okurken düsündüm ve anladim simdi dediklerinizi asil kast ettiginizi:31:

evet cok dogru diyorsun kadin hep en cok yipranan taraf olur malesef:50:

hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.. almak istemediğim için değil kurtulmak istiyorum sadece dava uzasın istemiyorum ben yoksa canım o kadar yanıyorki bana bunları yaptı al donuna kadar diyor şeytan ama bu soyadımdan kurtulmak istiyorum artık zerre kadar görmek istemiyorum onu davalarda karşılaşmak sözlerini duymak mahkemelere gitmek istemiyorum avukat tutabilirim belki evet haklısınız ama diyorumya uzasın istemiyorum bitecekse bitsinki hayatıma bakayım.. almak istesem alırmıyım evet alırım babamda bu konuda arkamda alalım sen ya da ben harcamayalım verelim bir garibe senin 5 senene yazık değilmi diyor kararsızım sadece mahkemenin uzamasını istemediğim için böyle davranıyorum lanet olsun allahından bulsun benden uzak olsun bana bunu yaşatan biri için asla ağlamadım ağladığım zamanlar sadece neden ben ne yaptım dediğim zamanlardı çok uzun zaman olmadı 10 gün önce verdim dilekçeyi zaten

peki, ne diyelim amannnnnn boşver senin borcunu ödediğin arabanla seni bir güzel aldatmış ona bırak ki senin malın ile senden sonra sefa sürmeye devam etsin seni aldattığı için de ohhh olsun..böylemi diyelim kusura bakmayın ben böyle bir düşünceyi savunamam.herşey bitmiş zaten belliki dönüşüde yok hem konu sahibi "alırım diye ödü patlıyor" demiş,patlasın tabi...:47:kocam beni,borcunu benim ödediğim arabayla aldatacak,ben evi terkedip gideceğim belki benim yatağımda da zevk sürmeye devam edecek,bende çalışıp yeni bir hayat kurmak için debeleneceğim vallahi çatır çatır alırım,ihtiyaç olmasa bile kapısını kilitleyip yatan bir adam bu kadar rahat bırakılmamalı...aldattığı hanımcıkları alsın ayyyyyyy çok sinirlendim şimdi,k.bakmayın sizin şahsınıza değil tabiki hem aldatılıp hemde gurur yapma eğilimini (maddi anlamda) destekleyen fikirlere kapalıyım

Aldatıldığınızı öğrendikten sonra mı boşanmaya karar verdiniz, yoksa boşanmaya karar verdikten sonra mı öğrendiniz?

Back
X