- 14 Mart 2008
- 6.059
- 5.196
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
Merhaba kızlar.. Ben bundan 5 sene önce eşimle deliler gibi severek evlenmiş onun asker yolunu beklemiş biriyim.. 3 sene kayınvalidemle oturdum daha 2 sene önce eşyalarımı aldım evime geçtim.. hayallerimin hepsi oluyor birde bebeğim olsun artık derken ne mi oldu ?? Aldatıldım.. hiçç ama hiç aklıma gelmezdi ucundan dahi geçmezdi öyle severdiki beni.. öyle aşıktıki bana.. yaptığım gün ölürüm derdi benim için hayatımda bir annem bir sen varsın diyen adam beni bir değil birkaç kişiyle aldattı.. evet ben ona istediğini verememişim.. ne yapmam gerekiyordu bilemiyorum.. babasıda annesini aldattı geçen yaz ayrıldılar ve o zaman çok şeyler yaşadı bu adam asla babam gibi olmam ben diyordu.. tabi armut dibine düşüyor işte.. o dönemlerde babasına kredi çekti ve ben babaannemin bana yaptığı büyük altınımı bozdurdum gittim yatırdım sonrasında her ay krediyi yine ben ödedim arabamız bozuldu ben yaptırdım bileziğimi bozdurdum ona verdim ee ne yetmedi sevgim zaten sonsuzdu.. akşam 8de işten çıkıp gidip yemeğimi yapıyordum evime bakıyordum onunla ilgileniyordum neyim yetmedi nasıl hazmedicem bilmiyorum benim arabamda başka kadınlarla beraber nasıl gezdi ben onu balkonda gelsin diye geceler boyu beklerken onun yolunu gözlerken içkili geldiği halde gülümseyerek karşılarken o kapısını kilitleyip yattı.. seni istemiyorum seni sevmiyorum dediği halde 1 ay mücadele ettim kimseye birşey söylemedim.. ama tabiki herkesin bir sabrı bir sınırı var en sonunda dayanamayıp herşeyimi alıp gittim annemlere.. davamızıda açtık anlaşmalı 16 temmuzda duruşmamız var tek celsede bitiriyorum.. zerre kadar birşey istemedim ne eşya ne ev ne araba ne de nafaka.. ödü patladı alırsam diye.. Giden 5 senem oldu.. içimde fırtınalar kopuyor inanın zor dayanıyorum ama belli etmiyorum kimselere yüzüm hep gülüyor hep mutluyum gibi.. onu düşündüğümden değil sadece hazmedemediğim için bana nasıl yapılır dediğim için..