• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acım ne zaman geçecek ??

Aradan zaman geçince, çok pişman olacaksınız ona bu kolaylığı sağladığınız için...
Bu pişmanlığı yaşamamak için, şimdi güçlü olun ve davanın seyrini değiştirin..
Alacağınız her ne ise sizin HAKKINIZ... Lütuf değil...
Tekrar düşünün...

Acınız henüz taze olduğu için sanki hiç geçmeyecekmiş gibi düşünüyorsunuz..
Ama geçecek.. Emin olun geçecek..
Bir sabah uyanıp gözlerinizi açtığınızda, her şey bambaşka olacak...
Acı geçmiş, gökyüzü berrak...ve içinizdeki sıkıntı yok olmuş şekilde...
Şaşıracaksınız ama gerçekten öyle... Her şey bir gece yatıp, ertesi gün uyandığınızda farklı bir hal alacak...
Bu süre herkese göre değişiyor... kimi 1 ay, kimi 6 ay, kimi 1 yıl gibi sürede normale döner..

Değmiyor 1 gün bile ağlamaya..ama zaman... Her şeyin ilacı...

Allah yardımcınız olsun...

Merhaba kızlar.. Ben bundan 5 sene önce eşimle deliler gibi severek evlenmiş onun asker yolunu beklemiş biriyim.. 3 sene kayınvalidemle oturdum daha 2 sene önce eşyalarımı aldım evime geçtim.. hayallerimin hepsi oluyor birde bebeğim olsun artık derken ne mi oldu ?? Aldatıldım.. hiçç ama hiç aklıma gelmezdi ucundan dahi geçmezdi öyle severdiki beni.. öyle aşıktıki bana.. yaptığım gün ölürüm derdi benim için hayatımda bir annem bir sen varsın diyen adam beni bir değil birkaç kişiyle aldattı.. evet ben ona istediğini verememişim.. ne yapmam gerekiyordu bilemiyorum.. babasıda annesini aldattı geçen yaz ayrıldılar ve o zaman çok şeyler yaşadı bu adam asla babam gibi olmam ben diyordu.. tabi armut dibine düşüyor işte.. o dönemlerde babasına kredi çekti ve ben babaannemin bana yaptığı büyük altınımı bozdurdum gittim yatırdım sonrasında her ay krediyi yine ben ödedim arabamız bozuldu ben yaptırdım bileziğimi bozdurdum ona verdim ee ne yetmedi sevgim zaten sonsuzdu.. akşam 8de işten çıkıp gidip yemeğimi yapıyordum evime bakıyordum onunla ilgileniyordum neyim yetmedi nasıl hazmedicem bilmiyorum benim arabamda başka kadınlarla beraber nasıl gezdi ben onu balkonda gelsin diye geceler boyu beklerken onun yolunu gözlerken içkili geldiği halde gülümseyerek karşılarken o kapısını kilitleyip yattı.. seni istemiyorum seni sevmiyorum dediği halde 1 ay mücadele ettim kimseye birşey söylemedim.. ama tabiki herkesin bir sabrı bir sınırı var en sonunda dayanamayıp herşeyimi alıp gittim annemlere.. davamızıda açtık anlaşmalı 16 temmuzda duruşmamız var tek celsede bitiriyorum.. zerre kadar birşey istemedim ne eşya ne ev ne araba ne de nafaka.. ödü patladı alırsam diye.. Giden 5 senem oldu.. içimde fırtınalar kopuyor inanın zor dayanıyorum ama belli etmiyorum kimselere yüzüm hep gülüyor hep mutluyum gibi.. onu düşündüğümden değil sadece hazmedemediğim için bana nasıl yapılır dediğim için..:50:

Öncellikle Allah sabır versin sana canım:26: yaşadıkların hiç kolay değil sen elinden geleni yapmışsın ama karşındaki vicdansız nanakör çıkmış... üzülme zaman herşeyin ilacı zamanla illaki öfken acın soğuyacak ama şuan herşey çok yeni olduğu için öfkeyle karar veriyosun gurur yapıp birşey talep etmiyosun ama hata ediyorsun bu yaptığın eşine ancak mükafat olur... herşeyin bir bedeli var madem eşin bu kadar üzdü seni bence elinden geldiği kadar sende onu üzmelisin... avukat bir bayan arkadaşım var boşanma davalarına giriyor ve şunu söylemişti bir çok kadın boşanma talebiyle bana geldiğinde özellikle aldatıldıysa birşey talep etmeden arkasını dönüp gitmek istiyor biran önce beni boşayın başka bir şey talep etmiyorum diyor ama aradan bir kaç sene hatta bazıları bir kaç ay geçtikten sonra birşey talep etme hakkım varmı pişmanım zor durumdayım yıllarca kahrını çektiğimle kaldım bu kadar kolay boşanmamalıydım ekmeğine yağ sürdüm benim almadığım malını parasını başka kadınlarla yiyor diyerek ağlayarak geliyorlar dedi yani demek istediğim şu ki bir kuruş para nafaka tazminat talep etmeyen bir çok kadın pişaman sende aynı hataya düşme :50: 5 yıl emek vermişsin bu kadar kolay basit olmamalı herşey neden sıkıntı çekmek zorunda olan sen olacaksın ki:26: ama şunu unutma canım ilahi adalet var bir gün vicdansız nankör kocan kafasını vuracak yer arayacak:34:

Bir de avukat bile tutmaman hiç akıllıca bir davranış değil. Mahkemenin uzayacağına bile avukata danışmadan orda burdan duyduklarınla karar vermişsin. Belki de davalara katılmana gerek yok diyecek avuykat nerden biliyorsun? Aklını kullan biraz Allah akıl vermiş.Kullanıp kullanmamak senin seçimin.

kesinlikle katılıyorum bütün cümlelerinize.. Bilmiyorum inanın beynim durmuş durumda şuanda ne yapacağımı nasıl olacağını.. pişman olurmuyum sanmıyorum dünya malı dünyada kalsın.. tabiki benim emeklerim çok bunların üzerinde olmaz olurmu.. nafaka zaten talep edemem çalışıyorum çünkü.. ama beraber aldığımız bi arabamız var birde ailesinin evi onun üzerinde.. dedim ya tek istediğim kurtulmak siz hiç gördünüzmü ağlatan birinin yüzünün güldüğünü ? allah çıkartmaz mı sormaz mı hesabını ? mazlumun ahı yerde kalmaz.. bedduam çok onun üzerine zaten.. inanılmaz ahımı alıyor kendisi.. o bunları farkedermi bilmiyorum gözü dönmüş durumda şuanda ama farkettiğinde ben çoktan kendi başımın çaresine bakıyor olacağım

Bunu aklının kullanmakla alakası yok canım akılsız değilim allaha şükür herşeye aklım yetiyor ve karar verebiliyorum.. ordan oturupda yaşananlara böyle cevaplar vermek çok kolay allah kimseye yaşatmasın ama empati kurmak gerekir böyle durumlarda akılsızsın demek değil..

Bunu aklının kullanmakla alakası yok canım akılsız değilim allaha şükür herşeye aklım yetiyor ve karar verebiliyorum.. ordan oturupda yaşananlara böyle cevaplar vermek çok kolay allah kimseye yaşatmasın ama empati kurmak gerekir böyle durumlarda akılsızsın demek değil..

İyi okursan akılsızsın demediğimi görürsün. Allah akıl vermiş kullanıp kullanmamak senin seçimin dedim. Duygularınla değil aklınla hareket et demek istedim. Öfkeyle kalkan zararla otururmuş.

davalı eş talepleri kabul etmediğinde dava mutlaka uzayacaktır.
eşiniz boşanmaya kusuruyla sebep olduğu için sizin tazminat talep etme hakkınız var..
zaten malvarlığında evlenirken mal rejimi sözleşmesi yapmadıysanız (ki yaptığınızı sanmıyoruum) yarı yarıya hak sahibisiniz.
bunun dışında tazminat talep edebilirsiniz.
çalışıyor olmanız da nafaka talep etmenize engel değil.gelirleriniz denkse reddedilebilir tabi bu talebiniz.

siz yine de bir avukatla görüşün.
avukat eşinizi protokol hazırlamaya da ikna edebilir.

Bir anlık gururla yeterki bitsin mal mülk istemiyorum demişsiniz ama inanın alacağınız her kuruş hakkınız..
Manevi yıpranmanızın bedelini maddi alacaklarınızla kapatamazsınız evet ama kendinize daha iyi bir gelecek kurmak için bence bir şeyler talep edin. Ki zaten ortada aldatma olduğu için istediklerinizi alırsınız.
Allah yardımcınız olsun. Her şeyin güzel olacağına inanın lütfen. İyilikleri çağırın.
Dilerim bundan sonraki kaderiniz güzel olur..

Acın büyük, gururlusun, anlıyorum güzel arkadaşım...
Allah önce sabrını sonra kuvvetini versin inşallah...

Benim sana naçizane tavsiyem.. İspatlayabiliyorsan, aldatıldığını ispatlamalısın... Kesinlikle... Ve ne alabiliyorsan da almalısın... ister sonra bir kuruma bağışla, ister vakıfa... Bunu sadece senin için değil, eşini serbest bırakıyor olduğun için onun bulaşabileceği diğer günahsız insanlar için istiyorum senden...

Bedelini ödet... Hem kendi gururun için.. Hem de eşinin bir bedel ödemesi için... Seni saygıyla hatırlamasını istiyorsan, kuvvetli bir kadın olmalısın... Herşeyi bırakıp gitmek yerine, sana yapılanların bedelini ödet ona...

Bu şekilde yazdığım için özür diliyorum senden, zira acın çok taze...
Dilerim Rabbim sana o denli büyük kapılar açsın ki, yaşadıklarını hiç hatırlama...

Selamlar,

hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.. almak istemediğim için değil kurtulmak istiyorum sadece dava uzasın istemiyorum ben yoksa canım o kadar yanıyorki bana bunları yaptı al donuna kadar diyor şeytan ama bu soyadımdan kurtulmak istiyorum artık zerre kadar görmek istemiyorum onu davalarda karşılaşmak sözlerini duymak mahkemelere gitmek istemiyorum avukat tutabilirim belki evet haklısınız ama diyorumya uzasın istemiyorum bitecekse bitsinki hayatıma bakayım.. almak istesem alırmıyım evet alırım babamda bu konuda arkamda alalım sen ya da ben harcamayalım verelim bir garibe senin 5 senene yazık değilmi diyor kararsızım sadece mahkemenin uzamasını istemediğim için böyle davranıyorum lanet olsun allahından bulsun benden uzak olsun bana bunu yaşatan biri için asla ağlamadım ağladığım zamanlar sadece neden ben ne yaptım dediğim zamanlardı çok uzun zaman olmadı 10 gün önce verdim dilekçeyi zaten

aman arkadaşım aman tazminat talebinde bulun...şimdi duygusal davranıyorsun,boşanıp biraz zaman geçtiğinde sen onu başkasıyla mutlu mesut gördüğünde içinde sadece nefret klacak ve keşke diyeceksin keşke canını birşekilde yaksaydım diyeceksin..madem ihtiyacın yok al bi garibana ver...işin varmış sen hayatına bak, bırak uğraşsın oda sıkıntı çeksin
unutma herşeyin bir bedeli var oda ödesin o bedeli..ilerde pişman olursun 5 yılını vermişsin,öyle bir dünya yok...sıkıldım,sevmiyorum,bunalımdayım yok böyle kimsenin hayatıyla oynama lüksü..uğraştırrrrrr..zaten ne olduysa senin yumuşak başlılığından olmuş,bari şimdi çıkar tırnaklarını

Evet doğru söylüyorsun ne olduysa benim yumuşaklılığımdan ve bütün dünyamı ona adamamdan oldu.. bu kadınlar böylemidir yani evli erkekleri baştan çıkartıp mutlu olacağını mı zannederler ? ya da neden evli erkeklerrrrrrr

Bir de avukat bile tutmaman hiç akıllıca bir davranış değil. Mahkemenin uzayacağına bile avukata danışmadan orda burdan duyduklarınla karar vermişsin. Belki de davalara katılmana gerek yok diyecek avuykat nerden biliyorsun? Aklını kullan biraz Allah akıl vermiş.Kullanıp kullanmamak senin seçimin.

bende boşanma aşamasındayım ilk davam görüldü ve katılmadım avukatımda mazeret belirtti katılmadı,ikinci duruşmamada katılmayacağım avukatım katılacak..ve tazminat istiyorum hemde ne tazminat..aldatıldım, oda sürünsün şimdi yusuf yusuf diyo işte

Ben olsam sizin gibi yapardım,her şey onda kalsın ama o benden uzak dursun..zaten ona verdiklerinizle mutlu olamaz,o mallar ona haram olur burnundan gelir..ben hala şuna şaşıyorum madem bu kadar çok sevdiniz,şu anda siz dilekçe verdiğiniz halde neden pişman olmadı,bu kadar çok seven biri böyle bir hatadan sonra öylece gider mi kapınızın önünde yatması gerekiyor ki hatasını anlayıp ömür boyu bu acıyı yaşasın..inşallah bu yaptıklarına ve sizi kaybettiğine çok çok pişman olur ..

Her ne olursa olsun hakkınız olanı almalıydınız,tazminat davası açmak çok farklı bir şey tamam ama kendi hakkınızı neden almadınız şaştım kaldım.

Asla söyleyeceklerimle sizi üzmek istemem ama bu durumda aldatıldığınızla,5 senenizin gitmesiyle kalmışsınız :(

O bay ise üstüne bir de sizin mallarınıza konmuş,sanki mükafatlandırır gibi olmuş yaptığınız :/

Böyle erkeklere hadlerini bildirmek gerekiyor,hem kadınlık onurunuz kırılsın,hem bütün fedakarlıkları yapın üstüne aldatılın,bunlar yetmiyormuş gibi gidin bir de mallarınızı böyle adamlara bırakın.

Çok içerledim çok,hemcinslerime bazen çok kızıyorum ! :/

Yatın kalkın böyle bir adamdan çocuk sahibi değilsiniz,Allah elinize yüzünüze bakmış valla ;)

Kesinlikle doğru iyiki çocuğum yok bu adamdan.. Canım bende biliyorum hakkım olduğunu almam gerektiğini ama bu şekilde yani çirkinleşip onuda alıcam bunuda ver nafakada ödiceksin falan gerek yok benim amacım ondan kurtulmak onun eşyasını arabasını almak değil.ben boşanmak istiyorum sadece mal da mülkde gözüm yok benim başkasınada verecekde olsam böyle birşeye gerek duymuyorum bilmiyorum yapım müsait değil belki buna belki farklı düşünüyorum ama ben yakamdan silkip atmak istiyorum trilyonlarıda olsa zerresini istemem.. buradaki amacım boşanmak istemem ve aldatılıp hazmedemiyor olmam mal mülk değil.. lazım değil çalıştığıda onun olsun benim verdiklerimde emeklerimde hepsi bu.. ben hakkımın zerresini helal etmiyorum ona allah elbet vericek cezasını ben ozaman diycemki şükürler olsun gördüm..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun öncelikle....Duygusal yada mantıksal sana ne doğru geliyorsa onu ap bence, sonra da pişman olacağını sanmıyorum. Senin yerinde olsam bende aynısını yapardım, her ne kadar hakkım da olsa ne arabası, ne evi, ne eşyası istemezdim, zaten gözüm görsün istemezdim. Bir an önce o soyadından kurtulup, hayatımın her anından onu çıkarıp atardım. Nasıl rahat edeceksen öyle yap, önemli olan sensin. Senin sağlığın, senin huzurun, senin mutluluğun önemli. Allahdan iyilik gelir, onu kör şeytana havale et.... Çok güçlü bir kadınsın, bu dönemde elbette zorlanacaksın ama emin ol pek çok kişiden daha çabuk atlatacaksın. Yalnız değilsin, burdaki bayanlar fiziksel olarak olmsa bile manevi olarak yanında emin ol.
Ve emin ol sana verdiği her üzüntünün karşılığını bu dünyada yaşayacak ve sen bunu duyacaksın...

Son düzenleme:
Evlilikten sonra edinilen malların yarısı sana ait değil mi? Enayi olduğun için mi hakkını istemedin? Çok garip.

Bu nasıl bir düşünce şekli,nasıl bir yorumdur ?????:47:
Kadıncağızın yuvası yıkılmış,aldatılmış,duyguları umutları alt üst olmuş,tüm içtenliğiyle paylaşmış siz de tutmuş enayisin malları almalıydın diyorsunuz ...
Pes yani pessss

Bir de beğenenler olmuş,hey allahım ya

Hakkını istemek çirkinleşmek midir? Ne kadar garip bir düşünce tarzı. O zaman çalıştığın işyerin maaşını vermezse onu da isteyip çirkinleşme baksana sana göre hakkını istemek çirkinleşmekmiş çünkü.

Bu nasıl bir düşünce şekli,nasıl bir yorumdur ?????:47:
Kadıncağızın yuvası yıkılmış,aldatılmış,duyguları umutları alt üst olmuş,tüm içtenliğiyle paylaşmış siz de tutmuş enayisin malları almalıydın diyorsunuz ...
Pes yani pessss

Bir de beğenenler olmuş,hey allahım ya

Senin kocan inşallah olmaz ama öyle birşey yaparsa sen ceketini alıp çıkarsın o zaman canım. Hiçbirşey istemiyorum dersin ok?

Back
X