- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.. almak istemediğim için değil kurtulmak istiyorum sadece dava uzasın istemiyorum ben yoksa canım o kadar yanıyorki bana bunları yaptı al donuna kadar diyor şeytan ama bu soyadımdan kurtulmak istiyorum artık zerre kadar görmek istemiyorum onu davalarda karşılaşmak sözlerini duymak mahkemelere gitmek istemiyorum avukat tutabilirim belki evet haklısınız ama diyorumya uzasın istemiyorum bitecekse bitsinki hayatıma bakayım.. almak istesem alırmıyım evet alırım babamda bu konuda arkamda alalım sen ya da ben harcamayalım verelim bir garibe senin 5 senene yazık değilmi diyor kararsızım sadece mahkemenin uzamasını istemediğim için böyle davranıyorum lanet olsun allahından bulsun benden uzak olsun bana bunu yaşatan biri için asla ağlamadım ağladığım zamanlar sadece neden ben ne yaptım dediğim zamanlardı çok uzun zaman olmadı 10 gün önce verdim dilekçeyi zaten
Ben olsaydım tek kuruş bırakmazdım, söke söke alırdım, benim varlığımın kıymetini bilmeyen adama onların sefasını sürdürmezdim. Babanız cok haklı, alın, kullanmayın, verin bir garibana sevinsin.