• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acım ne zaman geçecek ??

hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.. almak istemediğim için değil kurtulmak istiyorum sadece dava uzasın istemiyorum ben yoksa canım o kadar yanıyorki bana bunları yaptı al donuna kadar diyor şeytan ama bu soyadımdan kurtulmak istiyorum artık zerre kadar görmek istemiyorum onu davalarda karşılaşmak sözlerini duymak mahkemelere gitmek istemiyorum avukat tutabilirim belki evet haklısınız ama diyorumya uzasın istemiyorum bitecekse bitsinki hayatıma bakayım.. almak istesem alırmıyım evet alırım babamda bu konuda arkamda alalım sen ya da ben harcamayalım verelim bir garibe senin 5 senene yazık değilmi diyor kararsızım sadece mahkemenin uzamasını istemediğim için böyle davranıyorum lanet olsun allahından bulsun benden uzak olsun bana bunu yaşatan biri için asla ağlamadım ağladığım zamanlar sadece neden ben ne yaptım dediğim zamanlardı çok uzun zaman olmadı 10 gün önce verdim dilekçeyi zaten

Ben olsaydım tek kuruş bırakmazdım, söke söke alırdım, benim varlığımın kıymetini bilmeyen adama onların sefasını sürdürmezdim. Babanız cok haklı, alın, kullanmayın, verin bir garibana sevinsin.

beni aldattığını öğrendiğim gün akşam bitirdim eşyamı topladım annemlere gittim ertesi gün davamı açtım

Bence biraz daha düşün mal alma konusunda. Tamam acın çok taze ama mantıklı düşün sonuçta senin emeğin var o hanenin içinde. Sonradan da emeğine acırsın be bacım ....acele etme kafanı toparla sonra karar ver... Bazan diyorum ki çalışmıcam bende evde yan gelip yatcam belki kıymete binerim diyorum ama işte yapamıyorum ekmek elden su gölden yaşama mantığım yok benm.. Iyikide yok en çok da kendim için çalışıyorum çünkü yarın ne olcağımız belli değil.. En azından bir kadın kendi ayakları üstünde durmalı. Zaten heryerde ezilen kadın.... Boşanırsın dul damgasını hemen basar milletimiz.bunlara karşı bence her kadın ayakları üstünde durmalı. Illa bi meslek sahibi olmak değil çözüm ( çoğu tanıdığım mesleğimiz yok bahenesine sarılıyorlar ) ben nice kadın biliyorum merdiven silip çoçuklarına bakan evini alan... Yeter ki güçlü olunsun gerisi hikaye.... Sanada allahtan metanet diliyorum. Umarım kendin ve ailen için en hayırlısı olur.. Bide anne ve babalara üzülüyorum.... Ne hayallerle evlendiriyorlar :((((

beni aldattığını öğrendiğim gün akşam bitirdim eşyamı topladım annemlere gittim ertesi gün davamı açtım

Çok güçlü bir kadınsınız gerçekten, sizin bu yaptığınızı herkes yapamaz. Ve gerçekten armut dibine düşünüyor, erkek cocukları rol modelelrinden cok da farklı davranmıyorlar.

canım hemen hemen yorum yazan diğer arkadaşlarında dediği gibi o adamdan hakkın olan herşeyini söke söke al
o kadar emeğine sevgine zamanına karşılık sana bunları yapmış bir adama vereceğin en büyük sıkıntı ve zarar buysa mutlaka malların yarısını almalısınki birazcıkta olsa rahatsız olsun
aksi halde senin mallarınla diğer kadınlarla keyfine bakmaya devam edecektir
ayrıca hemen boşanamasanda mallarını almak için ne kadar süre beklemen gerekecekki
zaten seni aldattığını ıspatlarsan çok kolay kazanırsın

Açıklama yapıpta onu dinleyecek değilim canım.. aldattımı evet aldattı neyi beklicektimki bana acele ettin diyor sonra senin inkarlarımı dinlicektim yoksa yalanlarını mı ailesinden ne gördüyse yaptı işte...

canım mal paylaşımına gelince işte boşanma davası uzarsa diye almak istemiyorum boşanayım yeter yoksa benimde içimde fırtınalar kopuyo ama..

Evlilikten sonra edinilen malların yarısı sana ait değil mi? Enayi olduğun için mi hakkını istemedin? Çok garip.

arkadaşım kusura bakma ama bu yoruma katılıyorum.
neden hakkın olanı almıyorsun.
hakkını söke söke alacaksın.
adam halt(başka şey yazacaktım ama forum kuralları) yemiş senin birşey istemeden çekip gitmende adamın yanına kar kalmış iyi mi.
düzeltebilirsen adliye sürecini bilmiyorum malını mülkünü al.
gerekirse sürüm sürüm sürünsün.
dava 1 yıl sürsün 2 yıl sürsün ama can yakmanın bedeli neymiş görsün.

malı mülkü veren Allah yine size mal mülk verir.

hakkınızı helal etmezsin olur biter.

ama eğer hakkımı almak istiyorum derseniz en az 3 sene o mahkeme senin bu mahkeme benim gider gelirsiniz. şahitleri dinlersiniz. asabınız inanılmaz bozulur. konu sakız gibi uzar.

konu sahibine yürekten katılıyorum. hayatındaki çamuru temizlemek biraz pahalıya mal olacak ama en azından artık hayatında o çamur olmayacak.

neden diye sorgulama, çünkü bunun cevabı yok.

malı mülkü veren Allah yine size mal mülk verir.

hakkınızı helal etmezsin olur biter.

ama eğer hakkımı almak istiyorum derseniz en az 3 sene o mahkeme senin bu mahkeme benim gider gelirsiniz. şahitleri dinlersiniz. asabınız inanılmaz bozulur. konu sakız gibi uzar.

konu sahibine yürekten katılıyorum. hayatındaki çamuru temizlemek biraz pahalıya mal olacak ama en azından artık hayatında o çamur olmayacak.

neden diye sorgulama, çünkü bunun cevabı yok.

evet işte canım uzadıkça can sıkıcı olmaya başlıcak bi an önce bitsin allah daha iyilerini verir bana onunkindede gözüm yok ona da versin allah.. bende istiyorum alayım hakkım biliyorum ama uzadıkça sinirlerim bozulup psikolojim bozulacağına bitsin diyorum ya çalışayım alırım verdiklerimde başımın gözümün sadakası olsun

dik durup bu durumu kabullenmedığın için senı çok takdir ettim

psikolojik destek almanda fayda var inşallah çok mutlu olursun...

inşallah canım.. geçicek biliyorum.. biticek elbet içimdeki yanan ateşin acısı.. evet bende istiyorum da psikolojik destek çok fazla zamanım yok buna

seni bu kadar yıpratan birine birde ödül olarak herşeyi bırak olacak iş değil o seni nasıl zorladı umursamadı sen de ona aynı acı olmaz ama en azından birşeyler kaybetme korkusu yaşatmalısın bence böyle herşeyini elin kadını ile yemesi için bırakma senin emeğinin üstüne gelipde başka bir kadın konacak nasıl kabullenirsin hayret birşeysin sadece yaptıklarını değil daha fazlası ondan istemelisin... bu herşeyden önce senin emeğinle oluşan birşeylerin gelipde zillinin teki yemesin yedirtmesin kocan işte buyüzden hiçbirşeyini bırakmamalıydın ki nereden dönsen kardır.... :45::45::45::47::47::47::47::47:

Canım hepiniz haklısınız doğru söylüyorsunuz biliyorum.. evet hakkım emeklerim var ne zorluklarla aldım nelerimi feda ettim inan bende farkındayım.. ama suratını görmek değil adını duymak istemiyorum öyle birşeyki bugün bitse keşke bugün olsa davamda bugün kurtulsam.. Allah elbet vericek onun cezasını bana yaptıkları yanına mı kalıcak sanki.. Mal mülk hepsi onun olsun dünya malı.. altından döşesin evi artık neye faydası var.. uzadıkça can sıkıcı olucak sadece.. bende kendime hakim olamıyorum elin kızı gelsin yesin otursun ohh ne iyi demi boşver ancak benim artanlarıma otutturur..

Açıklama yapıpta onu dinleyecek değilim canım.. aldattımı evet aldattı neyi beklicektimki bana acele ettin diyor sonra senin inkarlarımı dinlicektim yoksa yalanlarını mı ailesinden ne gördüyse yaptı işte...

canım mal paylaşımına gelince işte boşanma davası uzarsa diye almak istemiyorum boşanayım yeter yoksa benimde içimde fırtınalar kopuyo ama..

Uzasın ya ne olacak ki? Kadınlar ne yazık ki duygusal düşünüyor bu konularda.

Soyadını sildin kafa kağıdından, beş seneyi silemeyeceksin ki; bu yaşadığın sıkıntılar kızlık soyadını alınca bitmeyecek. Lütfen mantıklı düşünmeye çalış.

Hiçbir erkek bu durumda aman da ne gururlu kadınmış, tek kuruşuma tenezzül etmedi diye düşünmez.

Ama sen bu duygusallıktan kurtulduğun zaman pişman olursun neden tazminat, nafaka vs istemedim diye.

Belli ki şu an sahip olduğu herşeyde senin de emeğin, hakkın var. Hakkın olanı al.

Uzasın ya ne olacak ki? Kadınlar ne yazık ki duygusal düşünüyor bu konularda.

Soyadını sildin kafa kağıdından, beş seneyi silemeyeceksin ki; bu yaşadığın sıkıntılar kızlık soyadını alınca bitmeyecek. Lütfen mantıklı düşünmeye çalış.

Hiçbir erkek bu durumda aman da ne gururlu kadınmış, tek kuruşuma tenezzül etmedi diye düşünmez.

Ama sen bu duygusallıktan kurtulduğun zaman pişman olursun neden tazminat, nafaka vs istemedim diye.

Belli ki şu an sahip olduğu her şeyde senin de emeğin, hakkın var. Hakkın olanı al.

Aynen ben de böyle düşünüyorum

Senin mal mülk gözünde değil ki sen acı çekiyorsun, senin tek istediğin eşinle mutlu bir yuvan olmasıydı..Elinden gelen herşeyi de yapmışsın.Hiç bir şey istememekle karakterini bir kez daha sergilemişsin tebrik ederim, ki istesen bile bu senin hakkındı kimse bir şey diyemezdi. Ama bilmiyor ki o çok pişman olacak sana yalvaracak. Sen çok güçlü bir kadınsın belli ama kimseye güçlü davranmak zorunda değilsin bu senin acın acını tabiki yaşayacaksın ve yaşamalısın yoksa bence hazmetmen daha zor olur.. Ağlayacaksın Dediğin gibi sevdiğin için değil belki geçen yıllara ama olsun hiç birşey kaybetmedin.. Sen duruşunu koru eminim daha iyileri çıkacaktır karşına. Ağla, bağıra bağıra ağla bir bakmışsın kendiliğinden susmuşsun ozaman daha iyi hissettiğini anlayacaksın...

Evet derdim ev para eşya değildi benden başka kimseyi gözü görmesin istedim ben.. Ama yapamadı.. beceremedi.. Nefsine yenik düştü o.. bi sınavdan geçiyordu belkide o sınavı atlatamadı.. hayatının hatasını yapıp kaderimizi değiştirdi.. tabiki hakkım diyorum ya söyleyen arkadaşlara da sonuna kadar doğru söylüyorsunuz benimde canım yanıyor gidenlere verdiklerime emeklerime ama bunları düşünürsem önüme bakamamki hedefimi çizememki.. istediğim kafamı dinlemek onsuz ailemle mutlu olmak.. iyiki çocuğum yokda ondan bu kadar kolay silkip atabiliyorum..

"Ben olsaydım"lı cümleler kurmak kolay..
Başa gelmeden bilinmez.
Konu sahibini anlıyorum ama..
Ben de böyle bir durumda bir an önce bitsin gitsin diye bakardım sanki..
Acı "donuna kadar" almakla geçmez bence.

ama en azından mantıklı bir paylaşım yapıp bir protokol hazırlayabilirsiniz..

Back
X