Acımasız insanlar..

Allah boyle cezalandırmasın demekte ayrı bır bakış acısı. Pes! Kimseye hamıle kalamadıgımı soylemedıgım için kendımı tebrık ettık:) olmaz ya olurda boyle dusunen olsa ..!

Allah boyle cezalandırmasın demekte ayrı bır bakış acısı. Pes! Kimseye hamıle kalamadıgımı soylemedıgım için kendımı tebrık ettık:) olmaz ya olurda boyle dusunen olsa ..!

ben artık olmuyo mu diye soranlara yok oluyoda biz yapmıyoruz diyorum kinayeli bi şekilde dumur oluyolar böyle çünkü normalde uyumlu insanımdır bunları benim ağzımdan duyunca şaşırıyorlar ama her insanın bi zayıf noktası var bizimkide evlat

of of offff.
o kadın kendine ne kadar büyük bir kötülük etmiş.
eğer dediği sözleri bir bir yutacağını bilse öyle konuşmazdı.
ya Allah o'nu karnındakiyle cezalandıracaksa.
ne hadsiz insanlar var yahu.
ve yaptığı hadsizlik sadece size değil Allah'ın nasibine ve kaderine karşı.
inşallah güzel bir yavrunuz olur ancak o kadının sonu ne olur bilmem.

neyin acısını çıkarmak istedi, neyin ezikliğini yaşadı zamanında acaba da insanları ezmeye, canlarını acıtmaya çalışıyor.
o demiş ya acıyorum diye bak şimdi de ben ona acıdım . yazık ki dünyada böyle insanlar var ve daha kötüsü bir birey yetiştirecek

Birde daha iki yil olcak yani rahatsizligimdan bazi sebeplerden dolayi haberdar olan birisi. Ki ben bu zaman kadar hep dusunmuyoruz dedim iyikide oyle demisim daha o sahsiyet bikac aydir fslan istedigimizi saniyo. Esime kalsa oyle demek istememistir kafasinda ama bir degil bes degil bikac kere degisik ortamlarda cocuk konusulrken aratmadi dyoruz napalim diye defalarca anlattigi icin gozumde dustu. Ki dedigim gibi aileler disinda kimse durumdan haberdar degil. Yeni evliyiz deyip geciyorum Allahtan yoksa bunun gibiler bitmez

Allah bebişine saglık versın. Boyle ınsanlarda var hayatta. Bı yandan olmadıgı için özlem duyanlarda. Allah razı olsun arkadasım inşş

Hadsizzz!
Onun tadacagi ne malummus Allah buyuk, siz umudunuzu yitirmeyin, ben de burada okuya okuya kendimi bir sene hamile kalamayacagima ianandirmistim ama ilk ayda oldu cok sukur. Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin, umarim o kadin da hatasini anlayip tovbe ediyordur su anda cunku yaptigi cok gunah

Bir suru yazdim yazdim sildim.
Beddua da etmeyecegim, kufur de.
Bosver konu sahibi dangalagin tekiymis.

Deseydiniz ya Allah azzevecell e bazen sevdiklerini cocuk suzlukla imtihan eder...cok verip azdirmaain az verip gezdirmensinin hamile versiyonu ay rica ederim uzerinde durmayin ki zaten gayet olgun davranmissiniz herseyin vakti var kardesim

Ben de gecen gun sira bekliyorum hastanede. Kadinlar konusuyordu herkes hastaligini soyledi falan, bos bulundum soyledim ki normalde ailem bile bilmiyor. Aldigim cevap: ooo artik her sey gelisti, uzatirlar omrunu uzatirlar merak etme oldu. Manyak mi yok bu ulkede.

ohaaa kadında zerre kadar akıl yokmus

Acaba bu laftan sonra ve o pis kalbiyle bebegının dogumunu gorebılcrkmı yada sağlıklı gorebılcekmı bebegını cok merak edıyorum. Rabbim herkesın kalbıne gore versin. Siz üzülmeyin.

Hiç temenni etmem de bir yangında 3 evladını birden yitiren aile tanıyorum. Bu nasıl bir ahlaksızlık. Allah cezalandirmasin ben olsam boşanirdim lafları nedir? Hepimiz haddimizi bilmeliyiz terbiyesiz kadın ya çok sinir oldum

Ne oldum deme ne olacağım de!garantisi var mıymış o çocuğu sıhhatle doğuracağının?çok büyük konuşmuş.belki kız doğuracak belki aynısı ve hatta daha kötüsü kızının başına gelecek!Terbiyesiz!!!

Kendi bebeğinin sağlıklı doğacağı ne malum, yaşayacağı ne malum hatta, doğumda ölmeyeceği ne malum, çocuk olmuyo diye koca bosayacak kadar yüzeysel bir evliliğin içinde...aynen bunları derdim ben olsam, cahillik değil bu alenen can yakma nispet, cezalandırma ne demek, belki sakat çocuğu olur hastane kapılarını aşındırır,kibrin böylesi en büyük günah, korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…