Acımasız insanlar..

Hamile kalmış anladıkda doğurmuş mu da garantisini veriyo bu cahil kadın kendi kendine.
hadi öyle büyük konuşup çocuğuna bişey olsa .
Zor bi dönemdesin inşallah biran önce hamiş kalırsın canım.

O kadının sağsalim doğuracağının garantisi var mı böyle büyük konuşuyor!

Kadınlar hemcinslerıne böyle yaparsa erkekler neler yapmaz.
Terbiyesiz kadın sen ıyı susmusşun ben yapamazdım.

yuh ya..
gerizekalinin birine denk gelmissiniz.
karnindaki yavruyu Allah korusun da,Allah`la sozlesmemi yapmis kucagina bebegi saglikla alacagina dair?
hamilelikte heran hersey mumkun.
Allahim cumle bebegi hamileyi korusun ama hamileligin 39. haftadasinda evladini kaybedenler var bu dunyada
bence uzulmeyin,o kendi buyuk laflariyla terbiyesizligiyle yasasin gitsin.
Allahim size de en yakin zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin.

Burayı tenzih ederim ben toplumda bir çok kadının böyle düşündüğünü düşünüyorum. Yani bebeği olmayan kadınları ikinci sınıf kadın olarak görüyorlar. Sadece bu kadın daha densiz olduğu için dile getirmiş, bazıları bakışlarıyla bunu diyor bazıları halleriyle bazıları direk...

Üzülmeyin diyemem böyle şeyleri fazlasıyla yaşadığım için biliyorum üzülüyor insan ama dirayetli olmak zorundayız.
Bu bir imtihan, bir de burası dünya.
Burası bu kadar işte...

Nispet yapmış. Anneliği tadamayacakmışsınız hee, onun anneliğine tüküreyim. Hele bi doğsun, yarının garantisi var mı?
Evet evlatlarımız var, yarına çıkacakları belli mi? Sabret arkadaşım.
Bi kuzenim var beş yıl sonra oldu ikimizin de çocukları. Hamile olduğumu öğrenince söyleyememiştim ona, aman gönlünü kırarım diye. Bir ay sonra onun hamile haberini aldım.
Yüreğini ferah tut. Olacak olacak böyle düşün.
Evet kötü, acımasız fakat değiştiremeyiz.

Siz daha yolun başındasınız daha canını acıtan ne insanlar çıkacak en yakınlarınız bile (inş çıkmaması temennim tabiki de)

Evleneli 6-7sene olmuş(kendim için konuşuyorum) hala çocuk yapmıyo musunuz diye soruyorlar bir çoğu durumumu bildiği halde 1 sene değil 2 sene değil 3 sene değil 7sene olmuş nerdeyse neyi bekleyeceksem daha yeni doğum yapmış veya hamile olanlar nazar değecek diye köşe bucak kaçarlar daha neler neler en iyisi böyle olanlara kulak tıkayıp mesafe koyup mecbur olmadıkça görüşmemek

Acıdım o kadına büyük konuşmuş hiç sıkma canını böyle boş konuşan o kadar çok insan var ki malesef hepsini kafamıza taksak ohoo..

Bu tarz salakça konuşma yapan bir tanıdık da benim etrafımda var. Ben maalesef bebeğimin kalp atışı durduğu için aldırmak zorunda kaldım ve benle aynı zamanda hamile kalıp bana geçmiş olsuna gelen dengesiz sürekli ay benim Bebek de hareketlendi, çok sağlıklıymış, bu olsun hemen 2. Yi de istiyorum falan diyor sürekli. Görüşmeyi kestim mümkün olduğunca. Gözüm yok Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın ama bu kadar da olmaz ki. Patlamama az kaldı ama sabır diyorum, Allah büyük.

Kötü ve kalpsiz insancıklarla karşılaşmışsınız.
Size anlatmam ne kadar doğru bilmiyorum ama, moral olacağını düşündüğüm için yazmadan geçmek istemedim.
Beklenmedik ve istenmedik bir şekilde hamileyim.
Çevremde sizden iyi olmasın, bebek sahibi olmayı dileyen, yıllardır uğraşan birçok aile dostumuz var.
İlk duyduğumda Allahım neden ben, binlerce isteyen, uğraşan varken neden ben, nasıl anlatacağım onlara çok üzülecekler, yüzsüz gibi karşılarına çıkıp hamileyim diyemem diye günlerce ağladım.
Sonraları eşim ve ben hergün 'Allahım isteyen, dileyen, uğraşan, hatta sağlık açısından imkansız bile olsa herkese nasip etsin' diye dua etmeye başladık.
Demek ki, dua ettiklerimizden biri sizsiniz, tez zamanda hepimizin duaları kabul olsun, kucağınızda bebeğiniz olsun inşallah.
Gerçekten tüm kalbimle diliyorum bunu.

Asıl şimdi o acınacak durumda
Bebeğinden vs çıkar bu
Allah yanına koymaz

Hayattaki tek başarısı "hamile kalabilmek" olan basit cahil bir zavallıyı niye kaale alıp üzülüyorsunuz ki? He he deyip geçin.
Bende normal sartlarda oyle yapardım . Sız dr kapısında umutla beklemek ne bılıyormusunuz bilmem . O zaman hassas oluyor ınsan.

Ben sadece yetiştireceği çocuğa üzüldüm, kendi gibi vicdandan, merhametten ,insanlıktan nasibini almamış bir insan yetiştirecek kendisi gibi. Sizde üzülmeyin lütfen, hayat sürprizlerle dolu. İnşallah tez zamanda Allah gönlünüze göre veririr.

Kendince kadın olmuşsun ama insanlıktan nasibini almamışsın deseydin keşke... bu nasıl terbiyesizlik nasıl bir cehalet boyutudur yaaa

Asıl şimdi o acınacak durumda
Bebeğinden vs çıkar bu
Allah yanına koymaz
İnş oyle olmaz rabbım saglıkla kucagına versin. İnsan olmak baska bırsey bunu bugun tekrar anladım

Ben de hemen hamile kalanlara nedense acirim. Çocukları seviyorum ama hamile kalmak korkunc ve zor bir sey gibi geliyor, bir de hamileligi dunyanin en guzel seyi sanip hamile olmayanlari elestiren damizlik misali cahil kadinlari gordukce gulesim geliyor.

Öylede demek istemıyorum allah saglıkla kucagına versın evladını. Ama benı cok üzdü .. Ordakı herkesi yaraladı

İlla çocuğundan değil, her türlü. Yanına kalmaz yani. ALLAH her şeyin en iyisini bilir.

Ugrasmadan hamile kalan bazilarida tebrik icin arayip insanlik yaptigina pisman eder insani." Beklemiyoduk ama aratmadi dyoruz napalim" diye bi cevapla karsilasmakta insani cileden cikariyor. Surekli Allah aratmadi bik bik bik. Bunu diyende temiz kalpliyim diye gecinen bir sahsiyet Ama benden notunu aldi.ya hu biliyosun az cok cocuk icin tedavi goruyoruz sorunlar var. Papagan gibi Allah aratmadi aman aratmasin vs su kelimeden gina geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…