Birilerinden akıl almaya öyle ihtiyacım var ki... Erkek arkadaşımla uzağız. Sanırım dönemsel bir süreçten geçiyor. İşsiz okulu bitti yüksek lisans yapıyor ilk sene kaldı bu sene yine gidecek askerliğini yapmadı şu an evde ve sürekli gergin bunalım halinde mutsuz. Destek olmaya çalışıyorum ama bende atanamadım işsizim bekliyorum bunu ne ona yansıtıyorum ne de acısını ondan çıkarıyorum. Artık sorgulamaya başladım neden çekiyorsun bu triplerini diye. Bende insanım dayanamıyorum bazen. Bir yanım kötü günleri bunlar, canını çok sıkıyor bu durum, üstüne gitme destek ol ayrılırsan iyice mahvolur kötü günde anlaşılır sevgi merhamet diyor. Bir yanımda yeteri kadar mücadele ettin destek oldun sende insansın seninde problemlerin var karşındaki adam bulunmaz hint kumaşı değil anan değil baban değil ne diye çekiyorsun diyor. İyice bunaldım ve arada kaldım. Biraz konuşmaya öneriye desteğe ihtiyacım var yorumlarınızı bekliyorum. Ne yapmalıyım ne yapmamalıyım?
canım benim işi gücü yerinde problemlerinin büyük kısmını çözmüş insanlarla beraber ol
sen kimsenin hayatını düzeltmeye bu dünyaya getirilmedin.
öncelik sensin.
genel çevreden ya da kendi başıma gelen; sana olacakları istatistikliyim

1) adam yarın öbürgün iş bulur sonra sen de işsizsin bilmem nesin der valla 2 gün çekmez seni, 3 aya başkasıyla nişan haberini alırsın %52.50 : )
2) adam böyle devam eder saçma sapan işlere el atar, ben sanatçı olcam fotoğrafcı olcam, yurt dışına gidicem gibi hayallere dalar, daldığı gibi bunları başaramaz da sana zamanını harcatır, % 45.50
not :-sonra sen evlenirsin adamı stalklarken hala o hayallerini gerçekleştiremediği gibi evlenemediğini hayatında bir başarısının olmadığını görürsün, şükredersin-
3) adam 2 yıl sonrasında mucizevi bir şekilde iş bulur düzelir, birden aile hayatına adapte olur % 0.98
4) adam bomba gibi bir hayata sahip olur zaten evlilikle işi olmaz %0.02