Acımasızım mıyım? Haklı mıyım?

Bir adam zaten karısından para alıyorsa benim için bitiktir. Hadi arada bir zor zamanı olur ama benim eski pislik her ay maaşımı 4gözle beklerdi. Sabah akşam mesaj atarı yattı mı ? Diye. Bu şimdi adam mı ? Asla değil.
Hiç bir kadın keşke üzülmese ya. Valla sarışınım hayattan bezdum.:KK14:
Resmen eski filmlerdeki kötü adamlar gibi ya. Pislik.
Sinir oldum. Asla adam degil. adamligin a sı yokmus .
Artik o delikanlilardan pek kalmadi zaten inan buna.
Bende bezdim ağlıyom ben şuan oofff

Rica ederim. İnşallah faydam dokunmuştur. Bazen sert yorumlar yapıyorum ama gerçekten tek bir derdim var o da kadınların üzülmemesi. Bu kadar aklı başında bir kadının hayatı böyle olmamalı mesela. Şu an bu dertlerle uğraşmak yerine belki başka bir iş koluna yönelirsin. Başka bir alanda daha uzmanlaşmaya çalışırsın. Ne bileyim o efora üzülüyorum açıkçası.
Bahtın da şansında güzel olsun. Ama unutma lütfen şimdi halı altına süpürdüklerin ilerde bir toz yumağı olarak karşına çıkacak.

Hayır yorumlarınız hiç sert değil, aksine oldukça gerçekçi. Hayat bana en çok insanlara karşı bencil olmayı öğretti yaş aldıkça ve çalışma ortamında.
Aşk hayatında bu çok zor ama yapmak gerekiyor başka yolu yok gibi.
Teşekkür ederim umarım sizin de bahtınız şansınız açık ve güzel olur.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama bu ara verilen süreçte siz adım atmayın kesinlikle karşı tarafın birşeyler yapma zamanı geldi de geçiyor çünkü

Hayır asla yapmam. Ben zaten bitti gözüyle bakacağım bundan sonrası ona kalmış.
Teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Valla size nasıldavranıyorsa aynı şekilde karşılık verin. Hayatının stresini sizden çıkarmaya hakkı yok stres topu değilsiniz

Okulu ne zaman bitti ne kadar süredir issiz? Is arıyor da bulamıyor mu yoksa hic bir çabası yok mu? Mesleği nedir?

Bende bi suredir is arıyorum ama yok. Ben de sevgilime bu yüzden biraz sert davranıyorum istemeden ama onunla alakası yok aslında. Sadece cok mutsuz ve gerginim. O da bu yüzden benden ayrılmayı dusunseydi cok üzülürdüm. Ben burda cok stresli bi dönemden gecerken bana anlayış göstermeyen insan hayatımda olmasa da olur gerçi.
Sevgilinizin durumunu bilmiyorum ge önceki konularınızı bilmiyorum ama is öyle ha diyine hemen bulunabilen bişey değil pek cok insan için. Bu ülkede iş bulamadığı için canına kıyan insanlar var. Onun ne yaşadığını tam olarak anlayabildiginizi düşünmüyorum. Siz bende issizim ona öyle davranıyorum demissiniz ama herkes icin farklı bi durum herkesin piskolojisi cok farklı oluyo. Boş da durmuyormuş yüksek lisans yapıyormuş zaten.

Dediğim gibi sevgilinizin durumunu bilmiyorum is var da o çalışmak mı istemiyor ya da hic aramıyor mu ve ne kadar suredir böyle ama yine de benzer bi süreçten geçen biri olarak anlayışlı olmanızı tavsiye ederim.

Pardon efendim; bu kişiyi tanıtırken yüksek lisans yapıyor, askerliği var + egoist bencil demelisiniz.
Sizin zamanınızı çalıyor.
Yok plan yapmayı sevmiyormuş, kendi çıkarı söz konusu olsa devlet planlama teşkilatına başkan adayı olur.
Bıraksın bu işleri.
Bundan yol olmaz, siz kendi yolunuza bakın.

Evlilik hedefi var ama okul bitecek askerlik sonra iş sonra biraz birikim. Ama ben hikmetse bu kadar yapılacak şeye rağmen ağırdan alıyor her şeyi. Boşa mı kürek çekiyorum kafam çok karışık. Ara vermeyi teklif etmek istiyorum ama doğru mu yaparım bilmiyorum.

evet boşa kürek çekiyorsun

Birilerinden akıl almaya öyle ihtiyacım var ki... Erkek arkadaşımla uzağız. Sanırım dönemsel bir süreçten geçiyor. İşsiz okulu bitti yüksek lisans yapıyor ilk sene kaldı bu sene yine gidecek askerliğini yapmadı şu an evde ve sürekli gergin bunalım halinde mutsuz. Destek olmaya çalışıyorum ama bende atanamadım işsizim bekliyorum bunu ne ona yansıtıyorum ne de acısını ondan çıkarıyorum. Artık sorgulamaya başladım neden çekiyorsun bu triplerini diye. Bende insanım dayanamıyorum bazen. Bir yanım kötü günleri bunlar, canını çok sıkıyor bu durum, üstüne gitme destek ol ayrılırsan iyice mahvolur kötü günde anlaşılır sevgi merhamet diyor. Bir yanımda yeteri kadar mücadele ettin destek oldun sende insansın seninde problemlerin var karşındaki adam bulunmaz hint kumaşı değil anan değil baban değil ne diye çekiyorsun diyor. İyice bunaldım ve arada kaldım. Biraz konuşmaya öneriye desteğe ihtiyacım var yorumlarınızı bekliyorum. Ne yapmalıyım ne yapmamalıyım?

canım benim işi gücü yerinde problemlerinin büyük kısmını çözmüş insanlarla beraber ol
sen kimsenin hayatını düzeltmeye bu dünyaya getirilmedin.
öncelik sensin.
genel çevreden ya da kendi başıma gelen; sana olacakları istatistikliyim :KK70:
1) adam yarın öbürgün iş bulur sonra sen de işsizsin bilmem nesin der valla 2 gün çekmez seni, 3 aya başkasıyla nişan haberini alırsın %52.50 : )
2) adam böyle devam eder saçma sapan işlere el atar, ben sanatçı olcam fotoğrafcı olcam, yurt dışına gidicem gibi hayallere dalar, daldığı gibi bunları başaramaz da sana zamanını harcatır, % 45.50
not :-sonra sen evlenirsin adamı stalklarken hala o hayallerini gerçekleştiremediği gibi evlenemediğini hayatında bir başarısının olmadığını görürsün, şükredersin-
3) adam 2 yıl sonrasında mucizevi bir şekilde iş bulur düzelir, birden aile hayatına adapte olur % 0.98
4) adam bomba gibi bir hayata sahip olur zaten evlilikle işi olmaz %0.02

Birilerinden akıl almaya öyle ihtiyacım var ki... Erkek arkadaşımla uzağız. Sanırım dönemsel bir süreçten geçiyor. İşsiz okulu bitti yüksek lisans yapıyor ilk sene kaldı bu sene yine gidecek askerliğini yapmadı şu an evde ve sürekli gergin bunalım halinde mutsuz. Destek olmaya çalışıyorum ama bende atanamadım işsizim bekliyorum bunu ne ona yansıtıyorum ne de acısını ondan çıkarıyorum. Artık sorgulamaya başladım neden çekiyorsun bu triplerini diye. Bende insanım dayanamıyorum bazen. Bir yanım kötü günleri bunlar, canını çok sıkıyor bu durum, üstüne gitme destek ol ayrılırsan iyice mahvolur kötü günde anlaşılır sevgi merhamet diyor. Bir yanımda yeteri kadar mücadele ettin destek oldun sende insansın seninde problemlerin var karşındaki adam bulunmaz hint kumaşı değil anan değil baban değil ne diye çekiyorsun diyor. İyice bunaldım ve arada kaldım. Biraz konuşmaya öneriye desteğe ihtiyacım var yorumlarınızı bekliyorum. Ne yapmalıyım ne yapmamalıyım?

İşsiz derken , iş aramıyor mu yoksa aramıyor yatıyor mu ?
Yüksek lisans buna bir engel değildir. Sonuçta ders döneminde bile okula haftada en fazla 2 gün gidersin. TEz döneminde ise gündüz çalışır gece yazarsın.
Daha senin ki bir de askere gidecek , iş bulacak falan filan. Bu adamın triplerini fazla çekme. Nasıl aile geçindirecek, nasıl sorumluluk alacak bu adam. O senin stresini çekeceğine sen adamı sırtlıyorsun.
Tamam hasta olur vb. falan destek olursun da öyle sıkıntıdan, stresten adamın tribini de çekemem ben valla sürekli. Adamsa toplar kendini gider iş bulur, hayatına bir şeyler katmaya çalışır. Bence mutsuz olduğunuz bir durumun içinde kalmak sizin için çok kötü...

Back
X