acımdan ölücem artık

ewlenicemize kesın gozuyle bakıodum,o da cok ıstıodu sewıodu beni ama ailesi we kawgalarımız bitirdi herseyı..rezil bi ilişki olmustu ama yineden sewıodumm
ben sanki kimse bizi ayıramaz sanıodum.beraber ölücez birlikte yaslanicaz diodum.ewimze koyarız die bi sürü süs esyaları alıoduk birilkte..ewin içini nası döşeriz die konusuoduk,kursa falan yazılırız köpek aalırız ewe didouk.ben mı cok duygusalım o mu cok kötü mafoldumben
inandırdı beni kendıne,guwendım ben ona.
şimdi ise o mutlu ben ne haldeyım mafoldumben

kimseyi sewemem ben artık imkansız,ona alıştıgım kdr alışamam.
beni kullandı attı,yasadıklarımızın hiçbir onemı yokmuş demekki adi insan

kullandı attı derken fazla özel şeyler mi yaşadınız sonrada bıraktımı seni nası erkekler var yaa:umursamaz:

ölmek ıstıorum

kafamçokkarıştı saçmalama

kimseyi sewemem ben artık imkansız,ona alıştıgım kdr alışamam.
beni kullandı attı,yasadıklarımızın hiçbir onemı yokmuş demekki adi insan

aşk acısı bir sonraki aşkı bulana kadar sürermişsırnaşık şey

sonra gelsin yeni heyecanlar yeni hayaller:sm_cool:

yaşadıklarından pişman olma... geçmişte kaldı devereliniortak

kalıbının adamı değilmiş solucan:bbo:

anladığım kadarı ile askerden önce yaşadıklarınızdan dolayı pişmanlık duyuyorsunkafamçokkarıştı ama ömrünün sonuna kadar bu pişmanlığı yaşayamazsın.
hayaller kurmana izin vermiş olabilir ama sen bile hayatının 1 saniye sonrasının nasıl gelişeceğini bilemezsin kialsanaalsanasmile
ayrıca yaşadığın o şeyi o diretmedi,sende istedin değil mi?lmaz:

geçmiş için dövünmek yerine geleceğini kurmaya çalış. önce kendine planlar yap? neler yapmak istiyorsun bunları çiz,şekillendir. sonra işlemeye başla planlarısengözlerimebaksanab

kolay şeyler yaşamamışsın cnm unutulurmu yaşadığınız güzel günler hayır
Ama unutmaya çalışmalısın adam değilmiş zaten kusura bakmasın kimse aranızda bişeyler yaşamışsınız sana güven vermiş ahını almış hiçmi korkmuyor Allahtan
ailesini dinlememesi gerekiyordu sevgisine sahip çıkması lazımdı
bende 15 yaşında tanıdım nişanlımı asker yolu bekliyorum bizde okadar çok savaş verdikki ailesi beni istemiyordu telefonunu alıp saklıyolardı ve biz farklı şehirlerdeydik ama yine görüştük 5 yıl geçti geçen yaz nişanlandık yani mücadele vermeniz gerekiyordu karşılıklı bu sorunları aşmanız lazımdı ama o bunu başaramamış korkmuş pısırık hanımevladı işte üzülme Allah karşına inşallah sana sahip çıkabilecek birini çıkartır ondan dahada mutlu olursun

Son düzenleme:

son zamanlarda sürekli kawgadan we ailesinin baskılarından dolayı bıkmıstı benimkisi.bi yandan sen bi yandan onlar yeter istemıolar seni,ne die kawga ettin ablamlarla her şeyi eşeledin sana rahat ol dedim dinlemedin,seni sewıolardı,bu konuda ailemi karsıma alamam dedi.
yazın barıstımızda demistiki simdilik kimse bilmesin ben bi işe giriym hemen istemeye gelelim seni diodu ama baktıki olmuo wazgecti.ben çok sıkıodum olmicak şeylere kızıodum falan çünkü ona güwenim kalmamıstı benden sora hemen birile çıktı die..herşeyine laf edıodum en ufak bişide parlıodum.soudm bu ilişkiden dedi en sonunda,bende hani aglıodun hani cok sewıodun hani bensiz bi hiçtin dedim.o da kalbini kırmak istemıorum ama alışkanlıkmıs demekki dedi..belki seni özlicem,sewgini özlicem,kimse senin kdr sewmicek beni ama olmuo solucan kimse onaylamıo ilişkmizi dedi.
bi kaç ay sora yani ayrıldıktan sora beni sewıomusun dedıımde,sewiorum ama senin istedigin gibi diil,seni sewsem baskasına bırakır mıyım dedi.. mafoldumben
artık eski sewgiler bitti,sen daha birini çok sewebilcene inanıo musun dıodu,şimdi sanki bunları diyen o degilmiş gibi yaptıklarına bak mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım inanki seni sevseydi herşeye gögüs gerip ailesinide karşısına alıp evlenirdiniz bırakmazdı seni bizde neler yaşadık ne acılar çektik ama bunlar bizi birbirimize dahada kenetlendirdi dahada güçlü olduk herkesin acısı kendine göre büyüktür tabi sendede hata var nede olsa o onun ailesi ne kadar anlaşamasanız da ne kadar çirkef olsada sevdiğin için susucaktın!
sevgi güven saygı olmalı her ilişkide kavga oluyor ama sevgi bitmiyor sanki seninki birazcık bahane bulmuş hem ailesinin söyledikleri mantıklı gelmiştir kızda sus pussa ohh değme keyfine bunlar boş şeyler üzülme bu kadar seven adam sahip çıkar ben bu kızı seviyorum sizin sevmeniz gerekmiyor der karşısına alır ailesini ama artık ilişkiniz yıpranmış ve kopmuş daha bu adamdan hayır gelmez sana cnm o mutluysa sende olcaksın merak etme o yedeklerde bulundurduğu kızla idare edio yazık valla bu erkeklere hiç güven yok seviorum ölüorum der öteki gün arkasına bakmadan gider ..

ainen öle cok sewıodu,ağlıodu hani nerde.nası bitti sewgisi nası bu kadar cabuk hayatını düzene koydu ben ona şaşıorum.taş kalpli midir nedir,hiç mi önemi yoktu yasadıklarımızın,önemi warsada nası hemen başkasıla olabilio,nası ewlilik hayalleri kurabilio.
nie o mutlu nie ben olamıorum ağlicam yine ya

sen naptın ki bu aile senden nefret etti o çocukla küçüklüğünden beri berabersin ailesi de doğal olarak seni küçüklüğünden beri mi tanıo yoksa son bi kaç sene mi tanıdı artı bunlar kaç yaşlarında ve onlar nereli sen nerelisin çok soru sordum ama cevaplamak zorunda değilsin canım

ewet tanıolar beni 7,8 senedir.8 senedir birlikte değildik gerçi arada boşluklar oldu..çok sewıolardı beni,hiç kötü bişiyimiz olmamıstı bu zamana dek.taaa ki biraz samimi olmaya baslayınca yani benimki askere gitti biz ablasıyla daha samimi olduk,msnde fln konusmaya basladık.gelinim gelinim derdi bana.bi çoculuk askı wardı bnmkının mahalleden,kız adaşım benım.işte bu kız hala bnmkının ewine gelip gıdıodu şu an dahi gider.ben istemıodum o kızın gelmesini,ablası anası falanda grosuodu ama ayarlamak amaçlı diil.nese ben abalsıla kawga ettım msnde bu konu yuzunden,olan bana oldu o kızla görüşmeye dewam ettiler ben istenmeyen kız oldum.bölece souk sawas basladı ailesile aramda,konuyu açarkende yazmıstım bnm askerdeyken yazdıım mektuplarıda bulmuşlar.onları sewmedimi belirten şeler yazmstm.istemıolardı benı yanı nefret etmısler benden saygısızmısım,anlaşamazmısz ewlensek boşanırmışz flan.
bu arada annesi baabsı ayrı,ewde birlikte oturdugu ablası dul,dier 2 ablası ewli..o bnm tartstgm ablasına kumandan dıolarmıs zaten.bi boşndı geldi herkesın hayatına mudahele edıo fln die..
bi ablası 30,bnm kawga ettim 32 dieri 33 bnmki 26 yasında.bende 24.onlar elazığlı baba tarafı yani,ben konyalıyım. :)

tek çare zaman canım
biraz zaman geçsin acın hafifler unutursun sende
biraz zor olur çok sevmişsin belli ama unutursun
aklına getirme ağlama canım üzülme
umarım çok zamanını almaz unutmak en kısa zamanda unutursun

tatlım senin ilk hatan bence ablalarını muhatap alman olmuş. Ben evli değilim sözlüyüm ama yakın bi tanıdığım evli ve yaşadığı sorunlara birebir şahit oldum o yüzden belki biraz bilmiş biri gibi konuşucam ukalalık yapmak değil amacım yanlış anlama. Gelelim konuya onlar onun ablası senin ise GÖRÜMCEN istisnalar kaideyi bozmaz ama gelin görümce gelin kaynana gelin elti tartışması dünya dursa bitmez. Dolayısıyla sen bi sıkıntın varsa bunu erkek arkadaşına sölemeliydin o halletmeliydi. Kesin tavrıyla anne o kız bu eve gelmicek bir daha demeliydi. Eminim ki demişsindir ve sorunun devam etmesi ve yaşadığın diğer sorunların bana göre eski erkek arkadaşının sana yeteri kadar değer vermediğini gösteriyor. Sana tavsiyem tatlım olan olmuş. Ben olsam arkama bile bakmam yaşanmış yaşanmıştır ağlayıp zırlayarak onun karşısında kendimi küçültmem. Aksine hayata daha sıkı sarılırım ve yaşamış olduğun bu deneyim lanet olası bu menfaatçi kirli dünyada daha dik durabilmeni sağlıcak. Bunun için bence şükür bile etmelisin. Hep derler ya boşver gitsin. YAŞANMIŞ GEÇMİŞTİR TEMİZ BİR SAYFA AÇMANIN ZAMANI GELDİ DE GEÇİYOR. Bu yaştan sonra yani 26 yaşındaki bi adam ben bu kızı seviyorum lan kim ne derse desin evlicem kimse karışamaz diyemiyorsa ne bekliyorsun? Tatlım seni koruyup kollayabilirmi evini çekip çevirebilir mi zor zamanlarınızda ayakta durabilmeni sağlayabilirmi! İyi düşün...

Sevgilerimle

ben ailesile bu problemlerı yasadıgımda o askerdeydı,çok tartsımamz oldu bundan dolayı.ben askerdeyım solucan napabilirim benım hbrm yok ewe aldıklarından napim söluorum dınlemıolar benı dıodu.almayın dıodu ama ailesi dıomus ewe gelıo kapıdan mı kowalım dıe..
bence de benm tanıdıım adam kımseye mınnet etmez,bana lafını geçiriodu ailesine de istese geçirirdi.hep dıoduki cok param olsa sneı alır gideirm kimseye baglı olmayız ama ben ailemsz bşi yapamam..falan filan yani

bu adamın senle buluşmak istediğini yeni nişanlısına bildir! ve buluşma. O adamdan ne sana ne o kızcağıza yar olur.

kokumu ıcıne cekıcekmıs,ozlemıs beni.her zmn oturdumuz yerde oturup cay ıcıcekmısız fala.
canı sıkılıo heralde
moralimi bozdu cok.napcam ya

Arkadaşım bütün yorumları okuyamadım ama senin yazdıklarını okumaya çalıştım.
Sen ne kadar büyük bir hata içinde olduğunun farkındamısın peki
Nasıl kullanıldığını görmeyecek kadar körmü oldu gözlerin.
Belki söyleyeceklerim ağır gelebilir ama bir abla olarak bunları söylemezsemde ben ayıp etmiş olurum.
Adam seninle resmen gönlünü eğlendiriyor.
Ne yani senin kokunu içine çekip,nişanlısının kollarınamı koşacakmış.
O seni seviyor olsaydı,bunları yaşatmaz,şu an yanında olurdu zaten.
Sakın sakın onun sana dokunmasına izin verme.
Çok acı ama resmen kullanılıyorsun.
Buna izin verme.
Kes at
Ne telefonuna bak,nede sana bir şekilde ulaşmasına izin ver.
Acıdan kimse ölmez rahat ol sen.
Acır acır bir süre sonra unutursun.
Ama böyle kendini kullandırtmaya devam edersen,ileride daha büyük acılar bekliyor seni haberin olsun.

ılk mesajımda da dediğim gibi yeni bir sayfa , yeni,mutlu ve hayırlı bir kişi seni bekliyor olacak mutlaka biryerlerde bir zaman diliminde.Adam öyle ya da böyle ailesine bile seni kabul ettirmemiş, onların seçtiği kişiyle nişanlanmış ve yakında evleniyor sen yarın öbürgün başkasının kocası olacak şu anda bile ilişkisi olan , parmağında yüzüğü olan bir kişi seni görmek istiyor diye panik yapmış, kafanı karıştırmışsın.Seni özleyecek, sevecek konumda olsa şu an nişanlı olmazdı diye düşünüyorum, o kızın yerinde sen olurdun diye düşünüyorum.Tabii ki üzüleceksin, umutların, hayallerin vardı yarıda kaldılar ama artık bu olayı bırakmalısın geride, önüne bakmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…