kimseyi sewemem ben artık imkansız,ona alıştıgım kdr alışamam.
beni kullandı attı,yasadıklarımızın hiçbir onemı yokmuş demekki adi insan
ölmek ıstıorum
kimseyi sewemem ben artık imkansız,ona alıştıgım kdr alışamam.
beni kullandı attı,yasadıklarımızın hiçbir onemı yokmuş demekki adi insan
kullandı attı derken fazla özel şeyler mi yaşadınız sonrada bıraktımı seni nası erkekler var yaa:umursamaz:
kolay şeyler yaşamamışsın cnm unutulurmu yaşadığınız güzel günler hayır
Ama unutmaya çalışmalısın adam değilmiş zaten kusura bakmasın kimse aranızda bişeyler yaşamışsınız sana güven vermiş ahını almış hiçmi korkmuyor Allahtan
ailesini dinlememesi gerekiyordu sevgisine sahip çıkması lazımdı
bende 15 yaşında tanıdım nişanlımı asker yolu bekliyorum bizde okadar çok savaş verdikki ailesi beni istemiyordu telefonunu alıp saklıyolardı ve biz farklı şehirlerdeydik ama yine görüştük 5 yıl geçti geçen yaz nişanlandık yani mücadele vermeniz gerekiyordu karşılıklı bu sorunları aşmanız lazımdı ama o bunu başaramamış korkmuş pısırık hanımevladı işte üzülme Allah karşına inşallah sana sahip çıkabilecek birini çıkartır ondan dahada mutlu olursun
ewet tanıolar beni 7,8 senedir.8 senedir birlikte değildik gerçi arada boşluklar oldu..çok sewıolardı beni,hiç kötü bişiyimiz olmamıstı bu zamana dek.taaa ki biraz samimi olmaya baslayınca yani benimki askere gitti biz ablasıyla daha samimi olduk,msnde fln konusmaya basladık.gelinim gelinim derdi bana.bi çoculuk askı wardı bnmkının mahalleden,kız adaşım benım.işte bu kız hala bnmkının ewine gelip gıdıodu şu an dahi gider.ben istemıodum o kızın gelmesini,ablası anası falanda grosuodu ama ayarlamak amaçlı diil.nese ben abalsıla kawga ettım msnde bu konu yuzunden,olan bana oldu o kızla görüşmeye dewam ettiler ben istenmeyen kız oldum.bölece souk sawas basladı ailesile aramda,konuyu açarkende yazmıstım bnm askerdeyken yazdıım mektuplarıda bulmuşlar.onları sewmedimi belirten şeler yazmstm.istemıolardı benı yanı nefret etmısler benden saygısızmısım,anlaşamazmısz ewlensek boşanırmışz flan.
bu arada annesi baabsı ayrı,ewde birlikte oturdugu ablası dul,dier 2 ablası ewli..o bnm tartstgm ablasına kumandan dıolarmıs zaten.bi boşndı geldi herkesın hayatına mudahele edıo fln die..
bi ablası 30,bnm kawga ettim 32 dieri 33 bnmki 26 yasında.bende 24.onlar elazığlı baba tarafı yani,ben konyalıyım. :)
dün beni aradı bulusmak istıo bgn.
hayır dedım ama iç.im gidio cok özledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?