acımdan ölücem artık

kokumu ıcıne cekıcekmıs,ozlemıs beni.her zmn oturdumuz yerde oturup cay ıcıcekmısız fala.
canı sıkılıo heralde
moralimi bozdu cok.napcam ya

dün beni aradı bulusmak istıo bgn.
hayır dedım ama iç.im gidio cok özledım

kendi yolunu çiz o adamın yüzüne bakmayasakkelime

güvenecek misin bi daha?kötükedihüso

ya seni kullanıyor bunu anlmayacak kadar kör müsün?
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

lanet olsun bu adama ya kendini ne sanıyor.. pataklayasım geldi..
canım şu an senin bi suçun yok ama nişanlısını düşün bunu bile bile buluşarak o masum kıza büyük hata yaparsın.. sen olsan birinin böyle yapmasını ister misin.. açıkça nişanlı olduğunu bir zamanlar onu sevdiğini ama artık kokunun hayalinde kaldığını söyle

demekki mutlu değil.mutlu olsa beni nie arasın.sorunlu

seni aramasının bir adı ve sebebi var ama buraya yazamamkötükedihüso

ya solucan sen onu hala daha seviyor olabilirsin ama adam nişanlanmamış mı?

silah zoruyla yapmayı ya nişanı? daha ne beklentidesin bu adama karşı?

adam değil bi kere o. adam gibi adamlarla uğraş ya. nişanlısına bile saygısı yok. bu aadam ileride nişanlısı ile evlenir ama yine de senle görüşmek ister?

2. kadın olmaya hatta .... olmaya mı niyetin var

sal gitsin. Allah ından bulsun. seni daha fazla kullanmasına üzmesine izin vermekötükedihüso

demekki mutlu değil.mutlu olsa beni nie arasın.sorunlu

Evet solucancım mutlu değil
Mutlu olmadığı için kızla hala nişanlı
Mutlu olmadığı için evlilik hazırlıkları yapıyor.
Bütün bunları yaparken o kadar üzgünki
Senin kokunu içine çekip güç toplamak istiyor.
İnan içim parçalandı çocuğa
Ne kadar zor durumda yazık
Ya valla bazen deli oluyorum kız milletine
Bu kadar kör olurmu insan Allah aşkına
Kocan değil,bişeyin değil
Hadi evli olursunda anlarım,yuvan için fedakarlık yapıyosun derim.
Adam aleni seni kullanmanın peşinde
Sen hala onun mutluluğunu sorguluyorsun
Pes vallahi.

o erkek müsvettesinden ayrılmışsın,seni kullanıp atmış(bu senin deyimin)
başkasıyla nişanlanmış,ve seni arıyo görüşmek istiyoakannehirakannehirakannehir
ve sen de sanırım görüşeceksin:olmaz:
seni daha ne kadar kullanmasına izin vereceksin
24 yaşındasın canım küçük de değilsin ki cahil diyelim...
aklını başına topla
1saniyeni bile verme bu gibiler için
ona vereceğin en güzel cevap Allah'a havale edip unutmaktır inan buna yoksa ömür boyu arkasından sürüklenir durursun...

off cok uzun neler olmadıkı.anlatmaya kalksam sıkılıp okumazsın:)
bak eskiden açtıgım bi konu wardı görümcelerimle başım dertte die.onu bi oku,sora dewamını anlatırım ben..
ama yazın düğün olucak buyuk ihtimal,nişan yapmicaklarmıs.ben nası dayanıcam ya,benım için cok buyuk bi yıkım.belkı o benım sewgimi haketmıo ewet ama ben sadece bu yaşayacaklarımı kaldırcamıcam,neden benı yaşıorum.nie onla olmadı,ben daha kimseyi onun kdr sewememkı imkansız artık alışamam kimseye güwenemem onun kadr..o sözlüsü de sewıo onu,hey maşallah şeytan tüyü war bunda yaa hiç mi karşısına kendı gibi biri çıkmaz:((((((((((

Kiz kalk ayaga kendine gel!
Böyle bir heriften sana ne köy olurdu nede kasaba.
Adam sözlenmek üzereyken, kalkip sana geliyor, sariliyor burnumda tütüyorsun diyor.
Ve tabiki sözlenecegi kizin bundan haberi yok!!!
Sözlenecegi erkek, istemeneden bir kac gün önce gidip eski kiz arkadasina sariliyor, ona seni özledim diyor!!!
Aman Yarabbi!!! Aman Yarabbi!!!

Canim sana birsey söyleyeyim. Ablalarini neden sevmedigini tam olarak bilmiyorum. Fakat senin mektupta ablalariyla ilgili yazmis oldugun seylerde cok yanlis.
Sevmek zorunda degilsin, ama bu sekildede tepki vermek bana göre cok yanlis.
Daha sevgiliyken ailesiyle bu kadar yüz göz olmussun, evlendikten sonra cok sorun yasardiniz ve zannediyorum bosanirdiniz siz. Tabi Allah bilir herseyi ama olaylara objektif bir bakis acisindan yaklasabildigim icin rahatlikla bu yorumu yapabiliyorum.

Yani yazdiklarimin hepsini toparlarsak, bu is is degilmis zaten.
Elbetteki yasananlar, anilar, güzel günler icin göz yasi dökeceksin, ama suanda iliskinizdeki olumsuz yönleri düsünerek, iyiki olmamis diyerek rahatlamani tavsiye ediyorum.
Bununda acisi gececek. Sen merak etme. Rabbim yardimcin olsun.

ah canım kıyamam ben sana...ama unutmaki, öldürmeyen şey güçlendirir. sen mutlu olmayı hakediyosun ve mutlu olacaksın...
kimseyi sevemem deme sakın, bi gün biri çıkar gelir, seni deliler gibi sever... sende seversin.
dilerim öyle çok mutlu olursunki, bu yaşadıklarının hepsini unutursun.

tatlim topla kendini..sevgini kesinlikle hak etmemis..lutfen ilsikine bak ve yaptiginn hatalari bir daha asla yapma bunlar seni kamcilasin sana ders olsun.gormuyormusun o hayatini kurmus sen neden hala onu dusunup uzuyorsun kendini..sende deseydin ona evet iyi ki seninle olmamis beni gercekten hak etmemissin..eger sevseydin engelin olmazdi diye..gerci kendide bunu sana soylemis.hem sozlu hemde can sıkıntısından senı ariyor..kesinlikle kullandirma kendini sakin..
ailesini sevmedigini soylemen ve onlarla cok muhatap olman hataymis..yaptiklarini unut..oldu,bitti..karsisinda guclu dur..senin sevginden emin hala pesinde.kesinlikle yuz verme..duygularini bu kadar acik omasin her icinden geceni soyleme,hemen de guvenme.kendinden taviz verme..bazi erkeklerden bundan anliyor sen karsindakini kendin gibi sanmissin..dusunme artik neden,nicin diye?sadece kendini uzersin onlarda keyfine bakar..

off cok uzun neler olmadıkı.anlatmaya kalksam sıkılıp okumazsın:)
bak eskiden açtıgım bi konu wardı görümcelerimle başım dertte die.onu bi oku,sora dewamını anlatırım ben..
ama yazın düğün olucak buyuk ihtimal,nişan yapmicaklarmıs.ben nası dayanıcam ya,benım için cok buyuk bi yıkım.belkı o benım sewgimi haketmıo ewet ama ben sadece bu yaşayacaklarımı kaldırcamıcam,neden benı yaşıorum.nie onla olmadı,ben daha kimseyi onun kdr sewememkı imkansız artık alışamam kimseye güwenemem onun kadr..o sözlüsü de sewıo onu,hey maşallah şeytan tüyü war bunda yaa hiç mi karşısına kendı gibi biri çıkmaz:((((((((((

görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler....

Back
X