acımdan ölücem artık

ben de aqua34 gibi eskiyi bilen biri olarak ; bu saçma durumdan bir an önce kurtulmanı diliyorum...
sendeki sevgi değil artık ; çoktan şekil değiştirmiş...

bir uzmandan yardım alman gerek çünkü bu acıyı tek başına sonlandıracak durumda değilsin ki bunu kendine bizzat sen yaşatıyorsun...
bunun üstesinden gelmek için istemek gerek ama sen bu acıyı çekmekten hoşlanıyorsun bence...

Son düzenleme:
Kuzum solucan... sen halen bıraktığım yerde misin?
Olmuyo ama böyle bak, yeter hakikaten...

ne yapmam gerek yardım edin ltf:(
Allaha cok yalwardım nişanlanmasın nolur,öle bşi olucaksada benım sewgim bitsin ondan sora olsun yoksa ben dayanamam dedım hep ama oolmadı.
uzmandan falan yardım aalmak istemıorum kendım basarabilirim.sdc olanları kabullenemıorum.neden ona bişi olmuo biri sölesın deliricem.o mutluluğu hakedıo mu ya allaşkına???????????

ne yapmam gerek yardım edin ltf:(
Allaha cok yalwardım nişanlanmasın nolur,öle bşi olucaksada benım sewgim bitsin ondan sora olsun yoksa ben dayanamam dedım hep ama oolmadı.
uzmandan falan yardım aalmak istemıorum kendım basarabilirim.sdc olanları kabullenemıorum.neden ona bişi olmuo biri sölesın deliricem.o mutluluğu hakedıo mu ya allaşkına???????????

kimin ne yaşayıp yaşamayacağı senden izin alınarak verilen br şey değil:olmaz:

her ettiğin duanın kabul edileceği diye bir şart yok:olmaz:

sen dünya parmaklarının ucunda sanıyorsunakannehir

uzmandan yardım alman gerek.

sen kendine böye davranarak mutsuz olmayı hak ediyorsun. önce sen kendini kurtar...bırak ne hali varsa görsün. Allah a havale et
:umursamaz:

-----

Köyün birinde yaşlı bir adam ve oğlu yaşarmış. Adam çok fakirmiş ama Kral bile onu kıskanırmış...
Öyle dillere destan bir beyaz atı varmış ki Kral bu at için ihtiyara nerdeyse hazinesinin tamamını teklif etmiş, ama dam satmaya yanaşmamış.

"Bu at, bir at değil benim için bir dost, insan dostunu satar mı?" demiş.

Bir sabah kalkmışlar ki, at yok. Komşuları, ihtiyarın başına toplanmış, "Ne kötü talih! Keşke atı krala satsaydın, ömrünün sonuna kadar beyler gibi yaşardın. şimdi ne paran var, ne de atın" demiş.

İhtiyar ise, "İyi talih, kötü talih kim bilebilir ki?" diye cevap vermiş.

Bunun üzerine komşuları ihtiyara gülmüş ve onunla alay etmişler. Aradan zaman geçmiş, at bir gece ansızın dönmüş. Dönerken de, vadideki on iki vahşi atı peşine takıp getirmiş. Bunu gören komşular toplanıp bu kez ihtiyardan özür dilemişler.

"Ne iyi talih! Sen haklı çıktın. Atının kaybolması senin için bir talihsizlik değil, devlet kuşu oldu, şimdi bir at sürün var" demişler.

Yaşlı adam olanca bilgeliği ile yine cevap vermiş: "İyi talih, kötü talih kim bilebilir ki?"

Komşular bu kez açıkça dalga geçmemişler ama içlerinden de kızıp adam hakkında ileri geri konuşmuşlar. Bir hafta geçmeden, vahşi atları terbiye etmeye çalışan ihtiyarın tek oğlu attan düşmüş ve ayağını kırmış. Evin geçimini temin eden oğul şimdi uzun zaman yatakta kalacakmış.

Komşular yine gelmişler ihtiyara. "Ne kötü talih! Bir kez daha haklı çıktın. Bu atlar yüzünden tek oğlun bacağını uzun süre kullanamayacak. Oysa sana bakacak başkası da yok. Şimdi eskisinden daha fakir, daha zavallı olacaksın" demişler.

İhtiyar yine aynı şeyi söylemiş: "İyi talih, kötü talih kim bilebilir ki?"

Birkaç hafta sonra, düşmanlar çok büyük bir orduyla ülkeye saldırmış. Kral son bir ümitle eli silah tutan bütün gençleri askere çağırmış. Köye gelen askerler, ihtiyarın kırık bacaklı oğlu dışında bütün gençleri askere almışlar. Köyü matem sarmış; çünkü savaşın kazanılmasına imkan yokmuş, giden gençlerin ya öleceğini ya da esir düşeceğini herkes biliyormuş.

Komşuları yine yaşlı adama gelip, "Ne iyi talih! Yine haklı olduğun kanıtlandı. Oğlunun bacağı kırık ama hiç değilse yanında. Oysa bizimkiler belki asla köye denemeyecekler. Oğlunun bacağının kırılması talihsizlik değil, şansmış meğer!" demişler.

Yaşlı ve bilge ihtiyar komşularına yine aynı sözü söylemiş: "İyi talih, kötü talih kim bilebilir ki?"

Çinli düşünür Lao Tzu kendisine ait bu öyküyü şu öğütle tamamlar:

"Acele karar vermeyin. Hayatın küçük bir dilimine bakıp tamamı hakkında karar vermekten kaçının. Karar; aklın durması gibidir. Karar verdiniz mi, akıl düşünmeyi, dolayısıyla gelişmeyi durdurur. Buna rağmen akıl, insanı daima karara zorlar; çünkü gelişme halinde olmak tehlikelidir ve insanı huzursuz yapar. Oysa gezi asla sona ermez. Bir yol biterken yenisi başlar. Bir kapı kapanırken, başkası açılır. Bir hedefe ulaşırsınız ve daha yüksek bir hedefin hemen oracıkta olduğunu görürsünüz.

canım solucan aynı seylerı bende yasadım.benımle cıktı sonra eskı sevgılısıne dondu hatta akrabamız.gecenlerde kızla karsılastık o benım kocam bense onun esıyım dedı.ben hala onu cok sevıodum.4 gun hıc kalkmadan yattım yattım herseyı sordum kendıme kendım cvpladım.3 sene bekledım.kımseye evet demedım.ama anladımkı hayat benım dısımdada devam edıo toparlamam lazım kazanmam gereken bı sınav var ve ancak bu sehırden gıderek herseyı unuturum o yuzden derslere sarıldım.benım sana tavsıyem aklına geldıgınde öldü de kendı kendıne.ama dusunmek ıstedıgın zaman saatlerce otur dusun kendını kısıtlama.ve zor olsada artık kabullen suan bunu solerken bıle gozlerım doluo ama yapacak bsy yok hersey senın kafanda bıtıo bı sure gezıyım kafamdan atıyım fln gıbı modlarada gırme bıran once dusun dusun dusun ve bıtır o artık senın deıl...onlar artık bızım deıl....

anladım cnm o zaman onla bir konuşmayı denee...yalnız bu durumu bir şekilde toparlaması gerekir delikanlı adamsa eğerrr....

yanı 2 yol var eğer evlenmeyı kabul etmıyorsa (ki başkasıyla nişanlanıyormuş cok uzuldm gerçekten:( eğer evlenmeyecekse diğer yolu yaptrsın (Söyleyemedım ya of diktrmek işte
bunu söylemek bile zor geldi şu an :( ama senı böyle bırakmamalı vicdanı varsa
konuş onla cnm ciddi ciddi ve dön deme
bu durumu hallet, de

sen bu yuzden unutamıyorsun bence...ona ait gibi hissediyosun cunku kendnı :(

solucan yanlış anlamazsan bişi demek istiyorum sana. şimdi hani sen bu adamla özel şeyler yaşamışsın ya belki kendisi işine geldiği zaman seni çağırıp özel şeyler yaşayıp tekrar geriye dönmek istiyor olabilir kusura bakma ama içimden geçenleri yazdım yoksa bi adam seviyosa bi şekilde kabul ettirir bence

sen onunla birlikte olmakla yapmışsın hatayı birkaç erkek yani sosyal arkadaşımdan duyduğum kadarıyla erkekler evlenmeyi düşündükleri kıza el sürmezmişler sen onunla birlikte olunca diyecekki bana layık kız değil.sakın üzülme o mutlu olacak sen perişanmı olacan ona kızıp kendini cezalandırma.

sen onunla birlikte olmakla yapmışsın hatayı birkaç erkek yani sosyal arkadaşımdan duyduğum kadarıyla erkekler evlenmeyi düşündükleri kıza el sürmezmişler sen onunla birlikte olunca diyecekki bana layık kız değil.sakın üzülme o mutlu olacak sen perişanmı olacan ona kızıp kendini cezalandırma.

böylee bir şiir vardı okuyunca onu hatrladım...diyordu ki çocuk kızdan ayrıldıktan sonraa :

hiç öpmedim seni...
kirlenme diye...
hanı olur ya...bir gün...
bir başkasını seversin diye....

böle bişidi işte....neyse bundan sonrasına bakalım olanla ölene çare yok :(

ben onla muhatap olmam artık.diktirt falan da demem.aradan ne kadar zaman geçti şimdi durduk yere böle sölemenın anlamı yok.neyin ne oldunun farkında,çocuk değil 26 yasnda.
biz ewlenicez gözüyle bakıoduk ailesi de öleydı ama işte bi takım nedenelrden dolayı olmadı.bence isteseydı kabul ettırırdı bilemıorum insanlar ailelerini karsılarına alıp kaçıolar neler yapıolar.duyuoruz görüoruz yani..
bi keresınde ayrıldıktan sora bana demiştiki seni eskisi kadar sewsem başkasına bırakır myım solucan..
benim ahımla nası mutlu olucak bilmıorum.hayatta hiç bişi için bu kdr ağladımı hatırlamıorum.
yazada ewlenıcekler.ben ewlendıklerını örenınce nası kaldırıcam bilmıorum.hiç mi wicdanı sızlamıo.kendi çapında beni çok düşünüodu ayrıldıktan sonra başına bşi gelirse beni ara ben hep yanındayım hep gelirim.saf birini bul ewlen sende aşık et kendıne falan.
walla kusucam şimdi ağlıorum.

we cewremde nişanlanan ewlenen insanlar görünce dayanamıorum.içim nası fena oluo.insanların ellerinde söz weya nişan yüzüğü görünce ağlayasım gelio.çok kötü bi duygu gerçekten.insanın sürekli bunalım halinde olması,hayttan zewk alamaması kdr kötü bişi yok mafoldumben
bizim hayallerimiz wardı.beni böle bi basıma bırakıp baskaıyla bu kdr cabuk ewlilik nişan söz gibi işlere grişebildine inanmıorum ya nası yapar nası.ben onun en zor zmnlardında yanındaydım.askerde 15 ay ebn wardı.o zmn dıodu bana sen olmasan belkı wakit hiç geçmicek die mafoldumben şimdi nasıda unuttu o gunlerı,o kdr yaşadgmz anıları.bide ewlenicegi kızın ısmı de benımkıyle aynı saka gibi
ewlılık hazırlgı yapıolardır sımdı,esya falan bakıolardr ağliorum cok fena

Son düzenleme:
ne vicdan var ne yürek onda:oklava:

olmayan şey nasıl sızlasınkötükedihüso

boşver umarım diğer kız da bu serseriden kurtulurkötükedihüso

diğer kızın kurtulması için bir şeyler yapardım yerinde olsambilmiyorumkismile

artık cok gec hiç bişi yapamam.bişiler yaopmaya kalksam kıskandımı ondan dolayı böle dawrandımı düşnürler.hemde kendimi küçültmeye gerek yok.
boşwer böle olsun,istedıkelrını yapsınalr.kız onu kendı tanısın kendı yaşayarak görsün benden duyrak degil.emin ol ki bölesi daha acı werici olucaktır!

canım cok uzucu bır durum ama güçlü olmalısın
ayrıca evlencegı kıza dokunmaz erkek dıye bır sey de yok yanii asıl ınsan olan adam yasadıysa bır sey arkasında durur ne demek canım yap et sonra da evncegım kıza dokunmam abı ..bal gıbı var .delı gıbı sevıp ilişkisini de sonunkadar yasayıp evlenenler var ..senın adamda ıs yokmus
sımdı baskasıyla mutlu degılım dese de senı unutamadım desede senle goruserek o süreci tamamlamış yani kendını alıştırmış sensızlıge ;keske hıc gorusmeseydın ayrıldıktan sonra boylece neyı kaybettıgı anlardı ..
aılesıne ettıgın laf kotu evet bır anlık sınır ıse ve senı gercekten sevıyor ıse sana sahıp cıkmalıydı ..ablaymıs yaa nerdee abla sozu dınleyen erkek artık !!
resmenbes para etmez adamın tekıymıs ..Allaha havale et ..sen de mutlu olmaya calış ..yenı ortamlara gır ..sen neden karalar baglıyorsun ??

Back
X