acımdan ölücem artık

allah sabır versin ya şu erkek milleti varya onların şerrinden bizleri korusun çok kötü insanlar ya eyvahedigeldismileyani ellerine ne geçiyor anlamıyorum bir sürü insan hata etmişsin diye yorum yazmış bazıları ters ters konuşmuş bu kız daha genç cahil aklı havalarda onaylamıyorum ama kanmış o adi adama kalabalık bir iş ortamında çalıştım evli adamlar bekar kızların peşinden koşuyor eee evli olduğu içinde yol yordam biliyor güzelce kızın kalbini fethediyor.yaşadım çünkü biliyorum.25 yaşındayım lise dahil hiç erkek arkadaş edinmedim çirkin olduğumdan değil eğer biriyle çıkacaksam sonunda evlilk olur diyordum yaşımdan büyük laf ettim.hiç bu duyguları tatmadığım içinde öyle bir bağlandımki ömrümde kimseyi böyle sevmemiştim elime el değmemişken ona sarılıp öpmek beni o kadar çok bağladıki gece saat 2_3 te soğuk havalarda cama çık bi göreyim seni diyip otobüs olmadığı için 2 saatlik yolu yürüyerek geri dönen bir insandı ben nasıl bağlanmıyayım ama allahıma şükürler olsun hiç bi hata yapmadım.ömrüm boyunca onu unutamam sandım ama şuan gönlümde öyle biri varki ama onunlada imkansız :sinifsinif:hem akrabamız hem bana zerre ilgi duymuyor yinede en azından öbür dünyada eşi olayım diye allahıma yalvarıyorum karşıma çıkan kısmetleri bu yüzden geri tepiyorum.gönlümüz okadar genişki bi züleyha kadar olamıyoruz.:1no2:bilmiyorumkismile
ben de başkalarına evet diyemiyorum.o kadar çok kişi istedi ki.ama yapamıyorum.çünkü onun acısı hala yüreğimde.

çok özlüyorum onu.o kadariçim acıyor ki.ağlamaktan yoruldum.6 ayoldu geçmiyor.Bi de beni bir umursamazlığı var hepsinden kötüsü.Sanki bir hiçmişim gibi.Kendimi çok değersiz hissediyorum artık.

off canım ne kadar zor şeyler yaşamışsın okurken bile çok kötü oldummafoldumben
Allah'a havale et elbet senin yaşadığın üzüntüyü o da yaşayacak birgün
ayrıca ailesine de çok kızdım onları da Allah'a havale et
sen artık bakma onun fotoğraflarına çıkar aklından
çok zor eminim ama sen de ona inat hep mutlu ol tamam mı
umarım bundan sonraki hayatında hep mutlu olursun karşına çok iyi insanlar çıkar
:1hug:

solucan okurken inan hüzünlü bir aşk filmi izler gibi oldum
çook acı çektiğin belli
sana üzülme değmez düşünme demicem
desem ne farkedicek
çook üzülüp kendini hırpalamaya devam ediceksin insansın sonuçta
kafamızdan birşey düşünmeden geçirdiğimiz tek bir saniye bile olabiliyormu olmuyor
helede böyle bir acın varsa asla olmaz!

acını çek, belki çok uzun bir süre söyle kıvranıcaksın acından
hayata küsüceksin belki
belki evlendiklerinde bu günlerden daha kötü olucaksın
bebekleri olduğunu öğrendiğinde dahada kötü..
belli olmaz ne kadar bu hissiyatta olucağın
ama tek bildiğim şey Alışıcaksın
bir zaman sonra O sana hiçbirşey ifade etmemeye başlıcak
onun adı geçtiği zaman zihninde kocaman bir boşluk beliricek
sevgisiz,nefretsiz acısız
o da herkes gibi biri olucak
bunu bilir bunu söylerim
umarım o günler senin için yakın zamanda gelir
Allah sabır versin

bu aileler herseyi yapar canım sasırmıyorum artık...Benim iliskime de boyle karismislardi ama mucadele edip evlenmeyi basarmistik fakat pes etmediler ve ne yaptilar ettiler bizi ayirdilar.Allah onlara yardim etsin.Ben de cok uzuldum ama elden bisey gelmiyor.Aile istemeyebilir burada is erkege dusuyor.Benim esim boyle erkek olamadi,senin sevgilinde olamamis.Bosver kabullenmekden baska caren yok ben bile kabullendim evliyken sen sevgiliyken hic takma bile...

vallah benimkide senin durumuna biraz benziyor, bir de ben ailesi için hiç bir kötü laf söylemedim. ne bilim. anlatsam bide benim için ağlarsın heralde.. mutluluk dilemiyorum yaa ama takma sende boşver. allahından bulsunlarr

ahh cnm yaa okuyunca cidden çok üzüldüm
ama emin ol kimsenin ahı kimsede kalmaz
allaha havale et sen onu..
artık kendi hayatına bak, bu kadar dengesiz ne istediğini bilmeyen bi adam için artık üzülmeyi bırak
kendine yepyeni bi sayfa aç..
allah yardımcın olsun güzelim

bu yaz ewlenmıcekler..onumuzdekı seneye kaldı galiba ama hala beraberler.
gecen gun telde konustuk dıorumkı sewıo musun hayır sewmıorum dıo.sewmıosan nıe bırlıktesın dıorum boşluktan dıo.mutlu degilim falan dedı.hep kawga edıoruz dedı ama hala beraberler.
ben kafayı yıcem artık ayırıcam onları.bi yol gosterın bana dönsun yoksa öldürücem kendımı.kaldıramıorum bu acıyı

gecen gun telde konustuk dıorumkı sewıo musun hayır sewmıorum dıo.sewmıosan nıe bırlıktesın dıorum boşluktan dıo.mutlu degilim falan dedı.hep kawga edıoruz dedı ama hala beraberler.
ben kafayı yıcem artık ayırıcam onları.bi yol gosterın bana dönsun yoksa öldürücem kendımı.kaldıramıorum bu acıyı

daha seni kullanmasına ne kadar müsade edeceksin:1closedeyes:

onlar seneye evlenecekler. varsay ki ayırdın onları.CADIARZU

başkası ile nişanlı iken seninle konuşan adamdan ne hayır bekliyorsun:delphin:

ne demek ayıracam onları.. seni Bırakıp Başka kollara koşan adamı nişanlısından ayırıp Bağrına mı Basacaksın ? konuşman Bile gereksiz.. o yapmış tercihini. sevmiyorum nişanlımı diyerek günah çıkarıyor.. inanma canım inanma.. nişanlısının kollarındayken de seviyorum Bitiyorum diyordur.. inanmayın Böyle erkeklere yaa

bende burcuya katılıyorum ve solucan hıkayenı en ıyı bılenlerden bır tanesıyım sevgılısınden ayrılanlar kulübünden dolayısıyla ne oldugununu bıttıgını ascok bılıyorum o samanda dedık unut vasgec ondan sana hayır gelmes dıye sımdıde tek fark sen bu kadar saman acı cektın bak bende senden farksısın tek fark nısanlanmadı hayatında kımse yok ama cevremdekıler gerısekalı dıye bagrınıyorlar.Bence kendıne yapma bunu artık.

acaba solucan çokmu masamsun tanımıyorum seni ama neden ailesi seni değilde diğer kızları seviyorlar o kızların senden farkı ne acaba hiç bunları düşündünmü ben 3 yıllık evliyim eşimin ailesine illaki kızdığım taraflar oluyor ama eşime asla onlar hakkında kötü bişey demem sen askerdeki insana birde ailenden tiksiniyorum demişsin; hayat bu kadar kolay değil bazen bazı şeylere sevdiklerimiz uğruna katlanmak zorunda kalıyoruz

canım bnce o okızdan hiç ayrılmayarak sana geri dönmüceni açıkca belli etmiş
yani böyle olacağı baştan belliymiş..
aşkı memnu gibi olmuş yani biraz:) seni sevsede onu geri çeviremiyor
hem de ailesi karşı koymakla haksız sayılmaz.
tiksiniyorum demeni kladıramamışlardır
hakkında hyaırlısı olsun

ne demek ayıracam onları.. seni Bırakıp Başka kollara koşan adamı nişanlısından ayırıp Bağrına mı Basacaksın ? konuşman Bile gereksiz.. o yapmış tercihini. sevmiyorum nişanlımı diyerek günah çıkarıyor.. inanma canım inanma.. nişanlısının kollarındayken de seviyorum Bitiyorum diyordur.. inanmayın Böyle erkeklere yaa

bencedeee:umursamaz:

konusman ve intikam almak istemen bile hata..seni tinlamayan biriyle ne muhatap olup kendini haksiz konuma sokup,kucultuyorsun.?o kiza da emin ol solucan beni rahat birakmiyor diyordur..
neden geriye bakip bugununu,yarinini maffediyorsun.?kendini hic mi sevmiyorsun?
hatalarindan ders alacagin yerde hala yerinde sayip,intikam pesindesin..ne hali varsa gorsun..kendine yeni yol ciz..karsina mutlaka biri cikacaktir..aileyi sevmiyor olabilirsin ama saygi duymak zorundasin.sen daha evlenmeden ailesini kotulemeye baslamissin..
devam et hatalarina,olan sana oluyor..baskasina degill..

yanı siz simdi ailesi mi haklı dıosunuz?tmm yanlıs yapmıs olabılırım belkı onlara karsı ama affedılmicek bizi ayırma boyutuna kdar gelicek ne wardı?

senin kardesin olsa ve sevgilisi bu sekilde dese sen olsan o kiz hakkinda ne dusunurdun??
herseyi gectim zaten bu cocuktan sana hayir gelmez..onune bak.

solucann birazcık güçlü olmalısın..onun telefonlarına çıkma,msjlarına cevap verme hatta mümkünse hattını değiştirr..belki ozaman bu durumu değiştirmek için çaba sarfeder.şuanda hm sen varsın hem nişanlısı.o çok rahat.sana ulaşamsın ki rahatsız olsun biraz ben ne yabıyorum desin...ama şunuda bilmelisin o çoçuktan sana hiçbişey olmazz..birlikte olduğu insanı bırakıcak bir insandan daha ne bekleyebilirsinki?ayrıca kaderede inanmalısınn..ve şu hayatta kimin ne olacağı,bizi neler beklediği hiç belli olmaz....

yalan yalan... Bir kere artık bırak telefonda konuşmayı falan, adamın keyfi yerinde ohh, bir yanda nişanlısı, bir yanda sen..Yok boşluktan da , yok mutlu değilim de inanma. Bak benzer şeyleri ben de yaşadım, o da şu anda nişanlı ve hep aynı laflar. Bana onunla mutlu değilim yalanları söylerlen nişan planları yapıyormuş meğer. Sen şu anda idrak edemiyorsun. Lütfen elini eteğini herşeyi çek, kendine yapıyorsun, kimseye bişey olmuyor. Bak bunları hala üzülen biri olarak söylüyorum sana. Sen onların gözünde onun peşinden koşan kızsın. Onlar gezip tozuyor sen acımdan ölücem diyorsun. Bir kendine gel, silkelen, ben ne yapıyorum de. Kimin için böyle üzülüyorum de. Yaptıklarına bir bak. Bak uğraşma onlarla, olan sana olucak, kendini rezil ediceksin. Mantığını kullan lütfen. Bir psikoloğa git mümkünse, sana göstereceğim yol bunlardır.

Son düzenleme:
Back
X