• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acinacak haldeyim, lutfen okuyun :(

Arkadaslar hikayem biraz uzun ama inanin cok yardima ihtiyacim var, lutfen bana yardimci olun :(

Benim 10 yillik bir iliskim vardi. Birbirimizi cok seviyorduk. Evlenecektik. Ben universiteyi bitirdim, erkek arkadasim da bitirdi ama is bulamadi.. Ama herseye ragmen sabrettik, sonunda is buldu ama soyle diyim 1 gun bile izni yok. Haftanin 7 gunu calisiyordu. Hic birlikte zaman geciremiyorduk. Telefonla bile nadiren gorusuyorduk. Ben cok bunalmistim, evlenmek konusunda da bu yuzden bazi tereddutlerim vardi. Hem cok calisiyordu bana vakit ayiramiyordu hemde az maas aliyordu.. Ama ilgisinde hicbir azalma yoktu bende hala beni seviyor zannetmistim , ona deli gibi guveniyordum, megerse yanilmisim..

Butun iliskimiz boyunca tek hayalimiz birlikte tatile gitmekti ve gecen Temmuz ayinda 3 gunlugune de olsa tatile gittik birlikte. Hersey masal gibiydi, bir hayal gercek olmustu ve bende cocuga haksizlik mi yapiyorum diye kendime kiziyordum. Evlenelim demek uzereyken..... Eylul ayinin basinda sevgilim yurtdisina gidecegini soyledi is icin.. Zaten sik sik giderdi alismistim.. Tamam dedim yolcu ettim gittiginde arayacakti.. Gunler gecti, aramadi..Telefonu da kapaliydi. Hicbir sekilde ulasamadim. En sonunda Whatsapp dan mesaj attim, canim vardin mi iyi misin diye.. Soyle bir cevap geldi. Iyiyim sen nasilsin? Bir sogukluk vardi. Canim neden soguksun dedim.. Cevap yok... Ve bir aksam whatsapp a girdim belki birsey yazmistir diye.. Ne gordum biliyo musunuz, profil resminde nisan elbisesi icinde bir kiz. Sevgilimle sarilmislar. Sevgilim takim elbise icinde gulumsuyor. Inanin su anda bile bunlari yazarken o ani yasiyorum :( Bir nisan fotografi.. Sevgilim nisanlanmis.. Bi de utanmadan fotografi oraya koymus.. Ki ben anlayayim evlendigini diye. Evlenmis arkadaslar.. Yurtdisina gidiyorum diye beni kandirip evlenmis. Bir de tarih atmislar. 08.09.2013.. Ne yasadigimi inan bilemezsiniz. Olmek istedim, sadece olmek... Megerse o kizla 1 yildir birlikteymis.. Ayni isyerinde calisiyorlarmis..Ve aylardir da nisanlilarmis.. Hatta biz tatildeyken de nisanliymis.. Ama tabi kizin hicbiseyden haberi yok.. Benden hic bahsetmemis kiza.. Acinacak haldeyim. Nolur bana bisey soyleyin. Hayatim durdu. 1 ay oldu ama hala nefes alamiyorum ben. Psikolojim mahvoldu. Beni nasil kandirdi inanamiyorum, madem benden coktan vazgectin insan soyler zor da olsa ben seni istemiyorum baskasini seviyorum,evlenicem haberin olsun diye :( belki bu kadar aci cekmezdim.

Beni hala ariyor. Hersey bitti dedim hayir bitmedi ben seni birakmak istemiyorum herzaman iletisim halinde olalim istiyorum diyor. Arayamazmis ama maille iletisim kurabilirmisiz.. Cevap yazarmis.. Istersem hala arada bulusup gorusebilirmisiz.. O kizi cok mu seviyorsun dedim, once bilmiyorum dedi. Sonra ben seni seviyorum dedi. Inanmiyorum tek kelimesine bile.. Hala cok seviyorum onu nolur yardim edin bana nolur toparlanamiyorum napicam ben :( :( O kadar ofke doluyum ki zaten soyledim, o kizi bulup herseyi anlaticam dedim. Hem beni hem onu nasil kandirdigini.. Birlikte tatile gittigimizi.. Son 1 yildir her ikimizle de gorustugunu karina anlaticam dedim. Nolur yapma dedi. Kiz beni uzermis. Benim uzulmemi istemezmis.. Yalanlar, yalanlarrr ! :50:

Okudum Allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlyorum çünkü bende nişanlımdan ayrıldım 1 eylülde bilmiyordum beni aldattığını ayrıldıktan çok sonra öğrendim ateş düştüğü yeri yakar bilirim şimdi acınız taze ne dersek boş çünkü o acıyı bende yaşadım şükredin böyle bir pislikten kurtuldunuz diye zaman herşeyin ilacı şimdi umurumda mı hayır sadece geçip giden zamanınıza acıyorsunuz sizin 10 yıllık bi beraberlik çok zor tabi ama yatıp kalkıp tevekkül edin çok şükür deyin böyle bir pislikten kurtuldum diye onu hatırlatacak hiç birşeyi bulundurmayın inanın kimse vazgeçilmez değildir zamanla anlayacaksınız Allah büyük onun adeletinden şaşmayın bırakın ve bekleyin neler yaşayacağını çünkü benim eski nişanlım neler yaşıyor biliyorum hala aklıma geldikçe sinir oluyorum Allah kimsenin ahını bırakmaz

Çok üzüldüm inan içim parçalandı. Bu nasıl bi mantık silsilesidir böyle. Tatlım Şuan sana ne desek zaten duymaz görmezsinki. Sadece içindeki sesi duyarsın. Hala onunla iletişimde olman bile bunu gösterir. Ve sunu unutma sen ona inanmak istediğin için ne söylese inanırsın. Belki dersin kendini yumuşatırsın. Eğer çalışmıyorsan bence bi süreliğine uzaklaş yaşadığın yerden. Ve sana ulaşmasını kesinlikle engelleyecek önlemler al. Onun sana zarar vermesine izin verme. O kim oluyorki senden dahamı önemli o güzel canını üzmene değmez. Çok üzüldüm çok :(

Allah'ım neler duyacak bu kulaklar neler görecek bu gözler Ya Rabbim..şoklardayımmmm..bu ne hadsizlik..hem suçlu olup hem güçlü olmak..sen git evlen bi de gel ben seni seviyorum de..bu ne be ! sen aşkından ölsen de buna dönme arkadaşım..telefonunu sosyla hesaplarını sil..kendine yeni hat al..sosyal hesapları bir süre kullanma..ne olursa olsun sana böyle bir şeyi yaşatan bir erkek müsvettesine dönersen pes derim..nasıl hazmedeceksin..sakın dönme sakın..yakın bir arkadaşın varsa tatile çık..farklı yerlere git..farklı ortamlara git.sana onu düşündürecek şeyleri kişileri çıkar hayatından...10 yıl çok fazla ama böyle birine değmez geri dönmeye..

yalanın daniskası da ancak bu kadar olur! karısı seni üzermiş mişte falan da filanda.. çocuk mu kandırıyor allah aşkına sevse onunla değil seninle birlikte olurdu. yatağa eşiyle değil seninle girerdi. gözünü dört aç ve sakın laflarına kanma! aşıksın anlıyorum ama ne olursa olsub o artık evli biri. senin yapacağın en güzel şey, onu untmak ve hayatına yeniden yön çizmek. Zor olacak ama yapacağın hiçbir şey yok. hattını değiştir ve uzaklaş ondan..geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Okurken neredeyse aglayacaktim, kendi yasadiklarim aklima geldi. Benzer seyler yasamisiz. Benimkinin üzerinden 8,5 ay gecti.

Sen acinacak halde degilsin, acinacak halde olan biri varsa o da bir zavali olan eski erkek arkadasindir.

Sana ulasabilecegi her yolun önünü kesmelisin yoksa inan bana cook daha kötü olursun. Aslinda cok sey yazmak isterdimde tikandigim bir noktadayim suan :14::14::14:

Durumun zor, diyecek laf bulamadım ama lütfen acınacak haldeyim deme.
Umarım yakınında akıllı mantıklı insanlar vardır, yardımcı olacak kimse yoksa lütfen bir uzmana başvur.
Bunun basit bir aşk hikayesi olmadığı ortada..

evlendiği inandırıcı gelmedı canım bana..sen kızı tanıyorsan bilemem tabı. aileyi tanıyorum dıyosun nası duymadın anlamadım? bide evlemek öle gizli kapalı olacak bi iş değil ki.o tarihi de kendi attı bnce..resme gelince snın tanımadıgın bi tanıdıgı felan da olabilir ne biliim, bana öle gizli saklı evlenmesınden daha akılıca bı acıklaması vardır bunun gbi geldi.tek derdi senın ondan umudu kesmen felandı bnce. on yıllık bi ilişkiyi bn evlenmıcm senle die bitirememiş olabilr.eğer öle bı kız varsa bile whatsapına girio resim koyabiliyo ama nişanlıyken nişanlısı tatile gidiyo haberi olmuyo? saçma

Eger bu da yalan degilse tabi, sizin tespitiniz dogru. Soyledigine gore ben ondan umidi keseyim diye evlenmis o kizla.. Bana dedi ki o kizla evlenirsem benden nefret edersin, tamamen sogursun ve beni tamamen birakir hayatina baska biriyle devam edersin diye dusundum dedi. Boylelikle ben baska birini bulup mutlu olacakmisim.. Yani kendini feda etmis! Benimle tatile giderken de kiza sehir disinda isi oldugunu soylemis. Kiz tabi suphelenmemis..

gerçekten böyle olayları yaşatanların biçeceği şeyleri merak ediyorum..
umarım Allah gösterir sana rezil sonunu..
ben de aldatılan biri olarak yazıyorum,tabi ki olaylar ve yaşananlar farklı ama yaşatılan duygular ortak..
son durum nedir iş yerine gittin mi?

Evet gittim. Ama ikisini de bulamadim. Bayram tatilindelermis.. Halbuki gercekten o kiza butun gercekleri soylemek, haykirmak beni cok rahatlatacakti :( Cunku kizin dunyadan haberi yok. Kocasi hala eski sevgilisinin pesinde..

Arkadaslar hikayem biraz uzun ama inanin cok yardima ihtiyacim var, lutfen bana yardimci olun :(

Benim 10 yillik bir iliskim vardi. Birbirimizi cok seviyorduk. Evlenecektik. Ben universiteyi bitirdim, erkek arkadasim da bitirdi ama is bulamadi.. Ama herseye ragmen sabrettik, sonunda is buldu ama soyle diyim 1 gun bile izni yok. Haftanin 7 gunu calisiyordu. Hic birlikte zaman geciremiyorduk. Telefonla bile nadiren gorusuyorduk. Ben cok bunalmistim, evlenmek konusunda da bu yuzden bazi tereddutlerim vardi. Hem cok calisiyordu bana vakit ayiramiyordu hemde az maas aliyordu.. Ama ilgisinde hicbir azalma yoktu bende hala beni seviyor zannetmistim , ona deli gibi guveniyordum, megerse yanilmisim..

Butun iliskimiz boyunca tek hayalimiz birlikte tatile gitmekti ve gecen Temmuz ayinda 3 gunlugune de olsa tatile gittik birlikte. Hersey masal gibiydi, bir hayal gercek olmustu ve bende cocuga haksizlik mi yapiyorum diye kendime kiziyordum. Evlenelim demek uzereyken..... Eylul ayinin basinda sevgilim yurtdisina gidecegini soyledi is icin.. Zaten sik sik giderdi alismistim.. Tamam dedim yolcu ettim gittiginde arayacakti.. Gunler gecti, aramadi..Telefonu da kapaliydi. Hicbir sekilde ulasamadim. En sonunda Whatsapp dan mesaj attim, canim vardin mi iyi misin diye.. Soyle bir cevap geldi. Iyiyim sen nasilsin? Bir sogukluk vardi. Canim neden soguksun dedim.. Cevap yok... Ve bir aksam whatsapp a girdim belki birsey yazmistir diye.. Ne gordum biliyo musunuz, profil resminde nisan elbisesi icinde bir kiz. Sevgilimle sarilmislar. Sevgilim takim elbise icinde gulumsuyor. Inanin su anda bile bunlari yazarken o ani yasiyorum :( Bir nisan fotografi.. Sevgilim nisanlanmis.. Bi de utanmadan fotografi oraya koymus.. Ki ben anlayayim evlendigini diye. Evlenmis arkadaslar.. Yurtdisina gidiyorum diye beni kandirip evlenmis. Bir de tarih atmislar. 08.09.2013.. Ne yasadigimi inan bilemezsiniz. Olmek istedim, sadece olmek... Megerse o kizla 1 yildir birlikteymis.. Ayni isyerinde calisiyorlarmis..Ve aylardir da nisanlilarmis.. Hatta biz tatildeyken de nisanliymis.. Ama tabi kizin hicbiseyden haberi yok.. Benden hic bahsetmemis kiza.. Acinacak haldeyim. Nolur bana bisey soyleyin. Hayatim durdu. 1 ay oldu ama hala nefes alamiyorum ben. Psikolojim mahvoldu. Beni nasil kandirdi inanamiyorum, madem benden coktan vazgectin insan soyler zor da olsa ben seni istemiyorum baskasini seviyorum,evlenicem haberin olsun diye :( belki bu kadar aci cekmezdim.

Beni hala ariyor. Hersey bitti dedim hayir bitmedi ben seni birakmak istemiyorum herzaman iletisim halinde olalim istiyorum diyor. Arayamazmis ama maille iletisim kurabilirmisiz.. Cevap yazarmis.. Istersem hala arada bulusup gorusebilirmisiz.. O kizi cok mu seviyorsun dedim, once bilmiyorum dedi. Sonra ben seni seviyorum dedi. Inanmiyorum tek kelimesine bile.. Hala cok seviyorum onu nolur yardim edin bana nolur toparlanamiyorum napicam ben :( :( O kadar ofke doluyum ki zaten soyledim, o kizi bulup herseyi anlaticam dedim. Hem beni hem onu nasil kandirdigini.. Birlikte tatile gittigimizi.. Son 1 yildir her ikimizle de gorustugunu karina anlaticam dedim. Nolur yapma dedi. Kiz beni uzermis. Benim uzulmemi istemezmis.. Yalanlar, yalanlarrr ! :50:

valla sen yırtmissin sevın uzulecegine...karısina acidim ben...

Arkadaslar kiza ulastim. Herseyi anlattim. Kiz bana inanmadi. Tatile gittik dedim hadi canim kesin oyledir dedi.. Istiyorsan otelin adini veriyim teyit ettir dedim. Sonra noldu bilmiyorum, en son bana Tamam kizim al senin olsun tepe tepe kullan falan gibi biseyler yazmis.. Isteyen yok ama ben anlatmak istedigim herseyi soyledim onlar naparsa yapsin. Rahatladim. Sikintidan hasta oldum bana yazik degil mi ? :( biraz da o uzulsun. kiminle evlendigini anlasin. ben ona iyilik bile yaptim sayilir !

madem seni seviyor niye başkasıyla bence terket ulaşamasın sana hiç bi yolla .. amacı ikinizinde elinin altında olması :( zamanla alışırsın yeni aşklara yelken açarsın belki :(

Oyle bi adamdan kurtuldugun icin sewin. Sana unut dyemem hemen unutamazsin. Yapacgin ilk sey numarani mailini degistirmen.
Sonra önuneee bakman. Hayat senin icin devam edior. Bir erkek icin yasamaktan vazgecme. Ugraslar bul kendine... hayati zindan etme kendinee lutfen. Bende neler neler yasadim. Sonra bierkek cikti karsima. Alnimaa yazilan erkek,, suan o bnm kocaam.. ve oglumuzda war. Kismetin o adam degilms. UmutsuLuga asla dusmee.
Hayat devam edior.

Gerçekten ne yapacağını bilmiyor musun? Biz insanız hata yapabilir insanları yanlış tanımış olabiliriz. İkisinide Allah'a havale edip önüne kendi yoluna bak. Hayat hep dikenli yollardan ibaret değildir. İntikam almak gerçek yüzünü başkalarıda görsün demek çözüm değil. Sadece beynini onunla daha çok meşgul etmiş olursun. Sen onu hayatından tamamen çıkardığında rahatlayacaksın.

Kendimi o kızın yerine koyuyorum ve düşünüyorum anlatmanı isterdim anlatmalısın da çok zor senin için ama bilmeye hakkı var kimse arkasından iş çevrilsin istemez her insan sevgilisinin ,nişanlısının ,kocasının kim oldugunu bilmek ister.Haklısın ve haklı anlatmalısın tüm gerçekleri o onursuz adam da haddini bilmeli..

sen kurtulmuşsun sevin bence.10 yıllık iliski dile kolay anlıyorum seni benımde 6 yıllık bi ilişkim var ve böyle bişey başıma gelse bende tam anlamıyla yıkılırdım ama dediğim gibi eşine yazık cunku oyle bı adamla evli. adam 10 yıllık sevgilisine nasıl bi kazık atmış ki ona neler yapabileceğini sen düşün ve sakın sevgine yenilme

canım benim lütfen kendini üzme... Allah yardımcın olsun...Rahatlıyacaksan az da olsa acın hafifleyecekse keinlikle konus karısıyla anlat evlendiği adamın ne mal oldugunu bilsin ya karısının yernde sen olsaydın hala uyuyor olacaktın bi yaratıkla evli oldugunun farkında olmayacaktın bi de bu acıdan bak olaya lütfen lütfen kendini üzme Allaha emanet ol...

Back
X