- Konu Sahibi bahtsizkiz
ay inanamıyorum şaka gibi
bide kız seni üzermiş senin üzülmeni istemezmiş falan
yalana bak ya
terbiyesiz, ahlaksız, dangalak. insan demeye dilim bile varmıyor.
6 yıllık ilişkim var. empati yapayım dedim, kafayı üşütüyodum ya
allaha büyük sözüm olmasın benim başıma gelse parçalarım yani!!:113:
ne üzülürüm ne konuşurum, direkt katil olurdum herhalde.
o dangalak adamla da daha görüşme, konuşma. kıza da haber verme.
insan olsa bi araştırır eder önce sevdiği evleneceği adamı.
kız da kusura bakma ama çok salakmış. bide adam seninle whatsappten konuşuyor, kadın whatsapp fotoğrafını değiştiriyor ama seninle konuşmasını görmüyor ya da seni farketmiyor mu listede? ne kadar garip ve saçma.
ben sevgilimin telefonu elime geçse direkt bütün uygulamalara bakıyorum. gerçi o farketmeden yapıyorum ki kızmasın.
sakın aptallık edip de bu adamla tek kelime dahi konuşma.
ben olsam direkt manevi tazminat davası açarım, donuna kadar alırım ya
ne demek 10 yıl seni oyalayıp, elin ne idüğü belirsiz kadınıyla evlenicek!
ben olsam maddi manevi parçalardım o hayatını.
sen bi de hala çok seviyorum havasındasın. ben burda hırsımdan deliye döndüm valla ya
yani canım benim annen seni kadir gecesi doğurmuş da bu adamdan kıl payı kurtulmuşsun
sen önce bi şükür namazı falan kıl
adamla da iletişimini tamamen kes.
dava falan aç.
allah yardımcın olsun.
Kiz zaten benim neden soguksun canim yazdigimi gormus.. iyiyim sen nasilsin diye cevap yazip profil resmini ekleyen kiz.. sonra sormus bu kiz kim demis o da demis ki bi arkadasim.. nasil senle boyle konusur demis tabi o da.. bi sekilde ikna etmis kizi.. zaten kizin benden haberi yok.. ama whatsapp da adimi gormus tabi. o gunlerde beni aradi dedi ki karim senin adini gordu soyadini sordu bende soylemek zorunda kaldim. dikkat et yabanci numaralar ararsa sakin acma. nolur yalvariyorum acma, eger acarsan sana agzina geleni soyler uzulursun dedi.. bende dedim ki insallah o kiz bana ulasir, eger olur da ulasirsa herseyi ama herseyi buyuk bi zevkle anlatirim dedim. keske bulsa beni keskeee