Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birazcık kısa surelı bı acı oluyo cnm![]()
Canım acı değil.
Nasıl anlatayım bilemedim :) eğer yeteri kadar genital bölgen sulanmamışsa acır. Biraz açık oldu :))
Birbirimizi tanımadgımız icin problem yok bende utana sıkıla yazıyorum ama bişeyleri ogrenmem gerek :) biz nişanlımla deniyoruz ilişkiye tam anlamıyla gremiyoruz benim canım cok acıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benimde ilki öyle oldu emin ol 2 aya yakın korkup üstümü giyiyodum
Saniyelik bişi acı değil zaten. Sadece vajina içinde boğumlu bi yer war. Orayı penis gectikten sonra sorun yok :) yeteri kadar sevişmiyosunuz belki :)
Ön sevişme yeteri kadar olursa acı olmaz.
acır tabi, çok acır. mecbur katlanacaksın. hele başardığınızda öyle acıyacak ki anlatamam...
Ya ben deniyorum dogru yerimi bulamiyoruz anlamadım bi yerdn sonra bi agrı ama anlatmam
ayy ters ilişki olmasın... :26:
Yok canım yani ilerlemiyorda kanda gelmiyor yapamyruz
Canım sen kendini bırak nişanlın halleder devamı gelir![]()
Yapamıyorz iste ilk deneyim ikimiz icinde .s
ön sevişmeyi biraz uzun tutun birbirinizi tahrik edin zaten yeterince tahrik olunca acıyı falan umursamıyorsun.. Korktuğun için psikolojik bir acı hissi oluşuyor bence sizde..
ya arkdslaR BIZIM STRESDEN ACIMIZ OLDU BOYLE ARKDS GBI KORKTGMZDN ACIYCK BILMM NE DIYE KNDMZI KASTGMZDN BIR SENLK EVLYM NERDEYSE CANIM COK KASMA VE GEVSEMEYE CALS ZATEN ESIN SANA NE KDR SEVGI DOLU VE YAVAS DAVRNRSA O ZMN SORUN OLMAZ AMA HIC KARI GORMEMIS GBI USTUNEDE CULLNRSA COK CANIN ACIR SENI HAZRLMSI ONMLI OLN BNM ACIMDI COK COK KUCUK INCE BIR SIZI KORKMA
Ön sevişme falan gayet iyi kendimi çok kasıyorum sanki sorunum var girmeyince piskolojikmen çokuyorum deligim mi kapalı falan diye utanarak soruyorum ama kızlığın bozulması icin kac cm girmesi lazım?