Cahillikle ne alakası var bunun anlamadım ben..muhendıslık derslerınde yada okudugum kıtaplarda nasıl davranılması, asık olunacak adamlar yada olunmaması gereken adamlar mı yazmıyor..??Neyse..
Ben bu forumdan sunu anlıyorum herkes ahlak kelimesini kendi ustlerine yapıstırmak icin karsı tarafı derinlemesine dusunmeden ahlaksızlıkla sucluyor..cıkk cıkk yazık diyip,had bildirmekten bahsediyor..
BEN nelerin yanlıs olup olmadıgını biliyorum..ama ahlaksızlık ayrı bir konu..ve sunu yineliyorum,daha onceden de soyledim..Bir adam evlenmisse ve cocuk yapmıssa ölene kadar esinden ayrılamaz diye birsey olmamalı..Başka birini sevmeye de hakkı var..Hangi evli kadın kocası baska birine asıkken,sırf yuvam bozulmasın diye onun evde durmasını ve kendisine rol yapmasını ister...Asıl acizlik burada(sırf yuvam bozulmasın diye bunu kabullenen kadın acizdir)..Yuvam yıkılmasın cocugum magdur olmasın..O cocugun babası baska bır kadına asıksa ve annesıni sevmıyorsa bu cocuk mutlu mu buyur????..Aldatılan eşlere hep magdur edebiyatı yapılıyor,,yuvası yıkılınca nasılda uzulecek vs vs..peki oteki kadında uzulmuyor mu?o da magdur degil mi.Sırf belediyeden imzası var diye karısı mı hakediyor herseyi??....[[Dahada derin ve ince detayları gozonunde bulundurmanızı isterdim..]]]]Hemen tuu kaka yazıklar olsun sana demenizi degil!!!!