Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okudum seloş..O konuda daha onceden de soyledıgım gıbı zaten cok ön yargılı bir insanım..Hayatım boyunca evlenmeden olmaz mantıgında yasadım ben..emin ol..
Ama burada bunları yazdım sizlerle paylastım..mutluydum 2-3 gundur..ama sızın yorumlarınızla kafam karıstı..Ne yapıcagımı bılmıyorum..

Çocuk hakkında ne diyor yani çocukla ilgilenicek mi evlendikten sonra?

merhaba,
aranıza daha simdi katıldım..ama hep takip ederdim sizleri..
Ben cok mutsuzum aglama nobetlerine giriyorum..ölmek istiyorum bazen ama cesaretim yok hic buna.yapamam da..ama uzulmekten kaygılanmaktan birgun felc inecek diye korkuyorum..bir sevgilim var 8 aydır..yıllar oncesinden de birlikteydik bir sure..ama o baska birini tercih edip evlendi..3 sene evvel..simdi tekrar benimle gorusmeye calisiyor..karısını da tanıyorum onceden ama bir samimiyetim yok..biliyorum kızacaksınız evli biriyle sakın gorusme diyeceksiniz.ama cok sevdim onu ben..

benim arkadaşımın sevgilisi zorla evlendirildi ve oda zor günler geçirdi çok sevdiği halde. ama seninki kendi başkasını tercih etmiş :/
benim düşüncem; o herşeyden önce 'evli' ve ' seni başkasına tercih etmiş'. ve şmdi görüşmeye çalışıyor.. için ne kdr yanarsa ynsın yüz verme derim.. anladığım kadarıyla ya daha olgunlaşmamış bir insan .. uzak durmalısın bence .. daha fazla ağlamamak için.. hayat ondan ibaret değil sonuçta..
mesela yarın sabah kalk ve kendi kendine ' ben herşeyden daha önemliyim ' de.. eminim kendini daha iyi hissediceksin

Jiklipaf sanırım sen benim ilk yazdıgım msjdan sonra bu yorumu yaptın!!!!

cocukla elbettekı ılgılenıcek..cok sevıyor onsuz yasayamam dıyor..zazten bunca zaman o yuzden susmus durmus beklemıs,sırf cocugu ıcın..cocugum ıcın çlurum bıle dıyor..ama anne de kalıcak sanırım cocuk daha 2 yasında...haftada bir gidip gelicek heralde..o zamanda ben ya tekrar barısırlarsa korkusunu mu yasıcam:;(((?????

cocukla elbettekı ılgılenıcek..cok sevıyor onsuz yasayamam dıyor..zazten bunca zaman o yuzden susmus durmus beklemıs,sırf cocugu ıcın..cocugum ıcın çlurum bıle dıyor..ama anne de kalıcak sanırım cocuk daha 2 yasında...haftada bir gidip gelicek heralde..o zamanda ben ya tekrar barısırlarsa korkusunu mu yasıcam:;(((?????[/QUOTE]

Valla canım bak bu işteki riskleri sen kendin de görüyorsun. İnsanlar hiç evlenmemiş erkeklerden emin olamıyorlar sen evlenmiş ama sonra gönlü başkasına kaymış bir adamdan nasıl emin olacaksın orası merak konusu.

o çocuğu nası yapmış sevmediği kadınla bence bi de onu sor. adamdaki mideye gel

Bir de o boşandı siz evlendiniz ve sizin de bir çocuğunuz oldu diyelim. Bu sefer yine 3 yıl sonra veya 5 yıl sonra ben bu sefer de x kişiye aşık oldum onu çok seviyorum kusura bakma deyip seni kucağında çocuğunla bırakıp o kadının peşinden başka şehre yerleşmiyeceğinin garantisi var mı?

Ecem Şımdı okudum banada yorum yaptmıŞtın ınan nedıcegmı ŞaŞırdım valla arkdaŞım zamanını boŞa harcamıssın ve hala harcıosun bu ıŞın sonu yok umarım bız haksız Çıkarız ama ben bıle anlatım burda durumumu ınan o kıŞıyı hayatta beklemem bence sende beklememlydın seÇımn yapmıŞ zamanında boŞytere Ümıtlenıosun bence nedm haksız Çıkarsak yazzzz kendını ÜzÜosun olan sana olurr kımseye olmaz

:kahve:
o çocuğu nası yapmış sevmediği kadınla bence bi de onu sor. adamdaki mideye gel

aynen senın gıbı dusunuyoyorum madem bu kızımızı cok sevıyomusta neden baska bı kadınla evlenmıs

:kahve:
eeee sımdı daha mutlusun heralde kavusuyosun sevgılıne
arada kucuk bı kız cocugu mu var bır kadın magdurmu sanane demı

asıksınız nede olsa:kahve::kahve:

Hayır ıkrar!!! onceden o beni cok iyi tanımıyordu..yani aşık olacak kadar tanımıyordu..bana asık oldugunu soyleyıpte benı bırakıp gıtmedı yani..evet karısını sevdı ve onunla evlendı..sonrada askı bıttı karısına..Ama bu benım yuzumden olmadı..bana tekrar ulasmadan evvelde bıtmıstı zaten..BU OLAMAZ MI?? COK MU GERCEK DISI COK MU IMKANSIZ KARISINA ASKININ BITMESI..ve benımle yaklasık 8 aydır bazı guzel seylerı paylasıp bana aşık olması...ve zamanında hata yaptıgını anlaması..

her 20 yıllık evli olup da karısına/kocasına sadık kalan insan da aşkı hala ilk günki kadar alevli olduğu için sadık kalmıyor sanırsam. yoksa çok mu kötümserim.

aa aşkım bitti karıma, yelken açayım yeni ufuklara.
canım benim iki gün sonra senden sıkılmayacağının garantisi var mı?
sıkılsa bile sadık kalacağının garantisi?

evlilik sadece sevgiden aşktan ibaret değildir. bu bir sözdür. aşkın bitti belli bir anlaşmazlık yok sen kafana göre bozamazsın bu yuvayı. şerefidir insanın bu. şimdi sana sanki biz seni kötülüyomuşuz gibi geliyo ecem. alakası yok seni kurtarmaya çalışıyoruz anlamıyosun. çünkü böyle bir adamla sen de ben de dünyadaki hiç bir kadın da mutlu olamaz. sözüne sadık değil. sevgi dediğin aşk dediğin de kalıcı değil. niye hala onu temize çıkarmaya çalışıyosun ki. bu işin sonu yok işte. herkes seni kötü kadın bilecek istersen dört takla at. o adam da bu huyundan vazgeçmeyecek yazıyorum buraya. ki arkadaşlar bin defa yazdı. bakma artık suratına şunun canım ya Allah rızası için. senin kadar ben de kafaya takmaya başlıcam yakında vallahi gençliğine üzülüyorum.

aşkından gebersende Seni sileni sende sil diye cok basit bır laf vardır ....

Hayır ıkrar!!! onceden o beni cok iyi tanımıyordu..yani aşık olacak kadar tanımıyordu..bana asık oldugunu soyleyıpte benı bırakıp gıtmedı yani..evet karısını sevdı ve onunla evlendı..sonrada askı bıttı karısına..Ama bu benım yuzumden olmadı..bana tekrar ulasmadan evvelde bıtmıstı zaten..BU OLAMAZ MI?? COK MU GERCEK DISI COK MU IMKANSIZ KARISINA ASKININ BITMESI..ve benımle yaklasık 8 aydır bazı guzel seylerı paylasıp bana aşık olması...ve zamanında hata yaptıgını anlaması..

evet OLAMAZ saçma sen kendi kendini kandırmaktan başka bişey yapmıyosun:!

aşkı bitti karısına ne kolay yakında sana olan aşkıda bitip başkasına giderse

aynen söylersin böyle... aşkı bitti gitti dersin.. komik olma lütfen:1closedeyes:

hatasını zamanında anlayacaktı sen kendini avutmaya devam et... ya yazılarını hayretle okudum.. senin ahını alıcaklarmış sen ah aldıktan sonra sen hangi hakla ne için

ah etme hakkını kendinde görüyosun yuvanı yıkamadım ahım olsun mu diyeceksin... mantığını devreye soksan senin için daha isabetli olur

evet imzası var diye karısı hakediyor herşeyi hayat arkadaşı seçmiş o adam karısını kendisine... güzelim çok boş konuşuyosun gerçekten...

Son düzenleyen: Moderatör:
ne güzel uni mezunusun ne güzel muhendıssın... ne bileyim işine versen kendını unutmaya çalışşan kımse vazgeçilmez diildir.. helekı evlı bı adam hiç diil.. sen mutlu olucagından nasıl emınsın o kadının bedduasını alarak? aynı şey sana yapılsa!! SEN Bile bile bağlamışsın kendını.. bilmeden sevenler bile evlı dıye ayrılır sevdiklerinden bile bile nası başladın evlı bı ınsanla işilkiye.. rabbim büyük konuşturmasın.. kınamıyorum sakın yanlış anlama.. :1no2:

Cahillikle ne alakası var bunun anlamadım ben..muhendıslık derslerınde yada okudugum kıtaplarda nasıl davranılması, asık olunacak adamlar yada olunmaması gereken adamlar mı yazmıyor..??Neyse..
Ben bu forumdan sunu anlıyorum herkes ahlak kelimesini kendi ustlerine yapıstırmak icin karsı tarafı derinlemesine dusunmeden ahlaksızlıkla sucluyor..cıkk cıkk yazık diyip,had bildirmekten bahsediyor..
BEN nelerin yanlıs olup olmadıgını biliyorum..ama ahlaksızlık ayrı bir konu..ve sunu yineliyorum,daha onceden de soyledim..Bir adam evlenmisse ve cocuk yapmıssa ölene kadar esinden ayrılamaz diye birsey olmamalı..Başka birini sevmeye de hakkı var..Hangi evli kadın kocası baska birine asıkken,sırf yuvam bozulmasın diye onun evde durmasını ve kendisine rol yapmasını ister...Asıl acizlik burada(sırf yuvam bozulmasın diye bunu kabullenen kadın acizdir)..Yuvam yıkılmasın cocugum magdur olmasın..O cocugun babası baska bır kadına asıksa ve annesıni sevmıyorsa bu cocuk mutlu mu buyur????..Aldatılan eşlere hep magdur edebiyatı yapılıyor,,yuvası yıkılınca nasılda uzulecek vs vs..peki oteki kadında uzulmuyor mu?o da magdur degil mi.Sırf belediyeden imzası var diye karısı mı hakediyor herseyi??....[[Dahada derin ve ince detayları gozonunde bulundurmanızı isterdim..]]]]Hemen tuu kaka yazıklar olsun sana demenizi degil!!!!

..:kahve:

december haklısın sacmalamısım orada..o benim ahımı alır..aılesi degil..BUARADA DUN BİR RUYA GORDUM GERCEK GIBIYDI AYNEN..KARISI BENIM YANIMDA, BIR SAHILDEYIZ..ONUNLA(kocası) KONUSUYOR CEP TELEFONUNDA VE KIZ AGLIYOR KONUSURKEN..KAPATIYOR VE BANA DIYORKI BENLE HEP SOGUK KONUSUYOR ARTIK COK UZULUYORUM BUNA, DIYOR.GOZUMUN ICINE BAKARAK...BENDE SUSUYORUM KAFAMI SALLIYORUM..sonra uyandım bırden..buarada karısını da tanıyorum..samımı olmasakta gordugumuz yerde konusurduk onceleri...cok karısık durumlar bunlar kızlar..:((((( OFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFF

bu rüya neden bir uyarı olmasın senin için!
yeter artık insanları, o kadını üzdüğün.
belki Allah sana bu girdiğin yoldan dönmen için bir şans daha veriyor ve yaptığın hatayı görmen için bu rüyayı gösteriyor.
yanlıştasın çok pişman olursun
benden günah gitti

aşk meşk geççen sen bunları geççen,
artık o evliymiş evlı sızın de olmuyormuş olmuyor,

sen geççen bunları evlı adamla ask yasamıcan gelıp buraya ölmek ıstıyorum demıcen
madem gencsın genckız gıbı hanım ol agır ol ask mı kalmdı erkek mı kalmadı

bu yaptıgın hatalı davranıs bılıyorsun...

hayat senın hayatın
Hayır daha önce cocugu yok falan dememistim..
Ben sevgimin arkasında durup onu beklicem demiyorum..unutmak icin ne yapmalıyım ..nasıl kacmalıyım..o aradıgında telefonda ismni gorunce icim gidiyor..ayrıca bazı arkadaslar kafa buluyor bu kız demıs..ne kadar gereksız bıs soz..sanırım arada sırada bole yapanlar cıkıyor burada..sizde temkınlı yaklasıyorsunuz..ben kalkıpta sıze eften puften bıseyde konu acmadım..suan da ilaclar kullanıyorum..panik atak oldum..yuruyemıyorum sanki, uyuyamıyorum..gelecekten korkuyorum..geceleri yuzum uyusuyor,felc geciricem sanıyorum yakında..o kadar biriktiki dertler bu yasıma kadar..sanırım patlama noktasına geldım..hep tek basıma yuruyorum boombos yollarda..

bunları cekmene deger mı sence? deyıyor dıyorsan devam et ama yardım ısteme evlı cunku o adam.... uzak dur bızden demesı., madem sormussn deger verıyosun görüşümüze uzak dur uslu ol.

december haklısın sacmalamısım orada..o benim ahımı alır..aılesi degil..BUARADA DUN BİR RUYA GORDUM GERCEK GIBIYDI AYNEN..KARISI BENIM YANIMDA, BIR SAHILDEYIZ..ONUNLA(kocası) KONUSUYOR CEP TELEFONUNDA VE KIZ AGLIYOR KONUSURKEN..KAPATIYOR VE BANA DIYORKI BENLE HEP SOGUK KONUSUYOR ARTIK COK UZULUYORUM BUNA, DIYOR.GOZUMUN ICINE BAKARAK...BENDE SUSUYORUM KAFAMI SALLIYORUM..sonra uyandım bırden..buarada karısını da tanıyorum..samımı olmasakta gordugumuz yerde konusurduk onceleri...cok karısık durumlar bunlar kızlar..:((((( OFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFF

:1shok:

Back
X