istediğini alamayıncada tepki vermiş benceYa bu adam senle sadece cinsellik için beraber olmak istemiş kısa ve öz
Sen daha halen bana dönsün derdindesin bırak ne hali varsa görsün
bundan sonra dikkat et hayatına ve şunu unutma ne kadar seversen sev kimse için kendini rezil etme böyle üstüne gitme bırak kurtulduğuna sevin senHata yaptığımın farkındayım zaten olan oldu zamanı geri alamam ki artık
Hayır cinsellik için beraber olmadı o konuda kesinlikle eminim. Zaten hiçbir zaman öyle bir istekle gelmedi. Tabi böyle anlatınca sadece cinsellik gibi gelebilir ama değildi.istediğini alamayıncada tepki vermiş bence
peki problem sence ne bi anda bu kadar tepkili oluşunun bi sebebi olmalıHayır cinsellik için beraber olmadı o konuda kesinlikle eminim. Zaten hiçbir zaman öyle bir istekle gelmedi. Tabi böyle anlatınca sadece cinsellik gibi gelebilir ama değildi.
Onun bana cinsellikte alakalı bir baskısı olmadı ne zaman ne kadar istersen o kadar olur.İstemezsen evlendikten sonra olur dedi her zaman.İlişkiye girmeyi istiyordum evet.Ama korktuğum için olmamıştı daha önce.Konuşmuştuk bu konuyu birgün olacaktı ama zaman belirlemedik.Yani Ogün ilişkiye girelim ya da girmeyelim demedim.Kurtulmussun iste takma .
Ama su sozun dikkarimi cekti.
Bir daha bana iliskiye girelim deme demis ya sen mi dedin de sonradan korkup vazgectin .s
Ya önceden olmuştu sorunlar ama olmuyordu artık.Ogünkü olaydan sonra koptuk.İki hafta ses seda çıkmayınca ben mesaj attım cevap gelmeyince bitsin dedimcinsellik konusunda aldığı tepkiden sonramı ayrıldı yani? Başka anlaşamadığınız konular vardıda buda tuzu biberimi oldu...
Hemen hayatına başkası girmişse zaten boşver gitsin...!
4 ay falan oldu biteli.Ya birde en son bir ay önce yüzyüze gelmiştik.Bu biz beraber olmadan önce 5-6 ay hoşlanmış tı benden.Ben ara ara anlar gibi oldum ama yanıldığımı düşündüm.sonra sevgili olduktan sonra hiç belli etmiyorsun dedim. Gözlerimi kaçırıyordum hep farketmesin mi dedi. Ayrıldıktan sonra aynı ortamda olduğumuzda da bana bakmamaya özen gösteriyordu hepYa önceden olmuştu sorunlar ama olmuyordu artık.Ogünkü olaydan sonra koptuk.İki hafta ses seda çıkmayınca ben mesaj attım cevap gelmeyince bitsin dedim
Derdim pişman olması zaten.Diyebilirsin boşver haklısın da ama içim başka türlü soğumayacakAdam nirvanaya ulaşmış açıkcası sende yoluna bak bu adamdan ne köy olur ne kasaba hemen 3 ay içinde baskasını da bulmus baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?