- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Tabiki de değilim ama bu sebeple terketmedi zaten bu olaydan sonrası kötüye gitti herşey. Ama ne olursa olsun bana bunları yaşatacak bir sebep yoktu ortada.O evde beni bırakıp gitmesi nasıl canımı yakmıştı.Ben 24 o 23 yaşında. İş gibi birşey dolayısıyla tamamen kopmayacak bağımız.Tabi bu saatten sonra selam bile vermem. Ama birgün o pişmanlığı görmeyi çok istiyorum.
Çok teşekkür ederim:)Çok gencsın emın ol ınsanları tanımak cok zor sen ıyı tarafını dusun bıseler yasansaydı ve ayrılık olsaydı hem pısmanlık hem uzuntu olucaktı kendını uzme yoluna bak hayırlısını Allah senı korumus bence ıns gercekten sevdıgın sevıldıgım bır ınsanla bır hayatın olur bu olaydanda ders cıkar kımseye çok deger verme üzülen hep sen olursun
İlişki konusu yaşayacağımız birşeydi.Ama Ogün olacak diye birşey yoktu.O Ogün denedi ben korktuğumdan tepki verdim.Bir daha bana ilişkiye girelim deme" dediğine göre bunu ilk sen istedin sonra istemedin, daha doğrusu yapamadın mı oluyor bu. Oyüzden mi sinirlendi. Adam başkası ile birlikte. Şu saatten sonra sana dönse boşta kaldığı için döner. Dönünce ne yapacaksın ki.
Adamın tek derdi cinsellikmiş, birini iyice tanımadan bir daha böyle bir hata yapmazsınız inşallah, geri döners de sakın affetmeyin, adamın sütü bozuk düzelmez.İlk başlarda istemediğimhalde çabalarıyla yavaş yavaş aşık olduğum biriyle ilişkimiz başladı.Biraz zaman geçtikçe o peşimden koşan adam kayboldu tabi.Bu yüzden sorun yaşadığımız oluyordu.Ama sevgisinden şüphe etmedim gözlerinden belliydi çünkü . Bu sorunlar yüzünden bir kere ayrılalım demiştim.Barıştık ve bir daha ayrılık dersen dönüşü olmaz dedi.Aramız iyiydi sonrasında.O eskisi gibi ilgili davranmayan tavrı yüzünden sorun çıkarmadım birdaha.Aramızda cinsellik oluyordu. Ama ilişkiye girmemiştik.Ben de bu konuda çok ciddi bir korku var.ama çok istiyordum.Birgün ilişkiye girmeye çalıştı ben elimde olmadan korktuğum için ondan kaçmaya çalıştım ve biraz sesimi yükseltip birkaç kez ismini söyleyerek korktuğumu istemediğimi belli ettim.Sinirlendi kalktı ve bana birdaha ilişkiye girelim deme dedi ve kapıyı çarpıp çıktı evden.İki hafta ses seda çıkmadı.seni seviyorum yazdım cevap yok.Ertesi gün iki ortak arkadaşımızla beraberdim istersen gel yazdım.Yine yanıt yok.Ertesi gün uzun bir mesaj yazdım içimi döktüm bütün sorun ettiğim şeyleri yazdım ve bitsin dedim. .Hiç cevap vermeyen adam cevap verdi.sonra tartışma falan koptuk zaten.Ben o evdeki sorunun olduğu akşam facede ayrılık şiiri paylaşmıştım. Onu falan diyor bana.Bir ima olmadığını moral bozukluğundan paylaştığımı açıkladım.ama ne dersem diyeyim dönüşü olmadı.Sonra çok uğraştım dönsün diye.Hep tersledi kalbimi kırdı.Aynı ortama girdiğimizde normal muhabbet edebiliyorduk.Ama ne zaman barışmak için bir mesaj atsam hep sert bir tavır.Daha da ayrıntılar var ama girmeyeyim.He bana dediki ayrılan kendisi değilmiş ben istemişim.yahu o kadar şeyden sonra ben nasıl o noktaya gelmeyelim.3-4 ay oldu biteli. Ben bu süre içinde son bir ay dışında hep ara ara barışma isteğiyle gittim yalvarır konuma da düştüm.En son bir ay aranın ardından bir kaç gün önce nasılsın diye mesaj attım.sağol sen falan dedi.Sonra ben bir ara görüşelim mi dedim.Cevap vermedi.Akşam müsait misin yazdım.İş dışında hiçbir konuda müsait değilim hiçbir zaman değilim konuşacak birşey yok yazdı.Bende kendini ne abarttın ya özel bir konu değildi ama bu tavırların bedelini başkasında ödersin dedim.İyi akşamlar yazdı.Bende umarım senin hiçbir akşamın iyi olmaz dedim.Ortak bir arkadaşa sordum hayatında biri varmış.Çok canımı yaktı bu adam benim hala yanıyor ve hep pişman olsun bana dönmek istediğini göreyim diye yalvarıyorum Allah'a. Bu isteğimde haklımıyım sizce. Kendimi çok kötü aciz duruma düşürdüm farkındayım. Artık selam bile vermeyeceğim zaten.
İlk başlarda istemediğimhalde çabalarıyla yavaş yavaş aşık olduğum biriyle ilişkimiz başladı.Biraz zaman geçtikçe o peşimden koşan adam kayboldu tabi.Bu yüzden sorun yaşadığımız oluyordu.Ama sevgisinden şüphe etmedim gözlerinden belliydi çünkü . Bu sorunlar yüzünden bir kere ayrılalım demiştim.Barıştık ve bir daha ayrılık dersen dönüşü olmaz dedi.Aramız iyiydi sonrasında.O eskisi gibi ilgili davranmayan tavrı yüzünden sorun çıkarmadım birdaha.Aramızda cinsellik oluyordu. Ama ilişkiye girmemiştik.Ben de bu konuda çok ciddi bir korku var.ama çok istiyordum.Birgün ilişkiye girmeye çalıştı ben elimde olmadan korktuğum için ondan kaçmaya çalıştım ve biraz sesimi yükseltip birkaç kez ismini söyleyerek korktuğumu istemediğimi belli ettim.Sinirlendi kalktı ve bana birdaha ilişkiye girelim deme dedi ve kapıyı çarpıp çıktı evden.İki hafta ses seda çıkmadı.seni seviyorum yazdım cevap yok.Ertesi gün iki ortak arkadaşımızla beraberdim istersen gel yazdım.Yine yanıt yok.Ertesi gün uzun bir mesaj yazdım içimi döktüm bütün sorun ettiğim şeyleri yazdım ve bitsin dedim. .Hiç cevap vermeyen adam cevap verdi.sonra tartışma falan koptuk zaten.Ben o evdeki sorunun olduğu akşam facede ayrılık şiiri paylaşmıştım. Onu falan diyor bana.Bir ima olmadığını moral bozukluğundan paylaştığımı açıkladım.ama ne dersem diyeyim dönüşü olmadı.Sonra çok uğraştım dönsün diye.Hep tersledi kalbimi kırdı.Aynı ortama girdiğimizde normal muhabbet edebiliyorduk.Ama ne zaman barışmak için bir mesaj atsam hep sert bir tavır.Daha da ayrıntılar var ama girmeyeyim.He bana dediki ayrılan kendisi değilmiş ben istemişim.yahu o kadar şeyden sonra ben nasıl o noktaya gelmeyelim.3-4 ay oldu biteli. Ben bu süre içinde son bir ay dışında hep ara ara barışma isteğiyle gittim yalvarır konuma da düştüm.En son bir ay aranın ardından bir kaç gün önce nasılsın diye mesaj attım.sağol sen falan dedi.Sonra ben bir ara görüşelim mi dedim.Cevap vermedi.Akşam müsait misin yazdım.İş dışında hiçbir konuda müsait değilim hiçbir zaman değilim konuşacak birşey yok yazdı.Bende kendini ne abarttın ya özel bir konu değildi ama bu tavırların bedelini başkasında ödersin dedim.İyi akşamlar yazdı.Bende umarım senin hiçbir akşamın iyi olmaz dedim.Ortak bir arkadaşa sordum hayatında biri varmış.Çok canımı yaktı bu adam benim hala yanıyor ve hep pişman olsun bana dönmek istediğini göreyim diye yalvarıyorum Allah'a. Bu isteğimde haklımıyım sizce. Kendimi çok kötü aciz duruma düşürdüm farkındayım. Artık selam bile vermeyeceğim zaten.
Dönmesini beraber olmak için istemiyorum. Bu kadar şeyin sonunda benim içimi soğutacak tek şey bu. Kimseyle mutlu olamayıp dönüp dolaşıp bende bulması kendisini. Gereksiz bir istek belki. Ama istiyorum bunuBir daha bana ilişkiye girelim deme" dediğine göre bunu ilk sen istedin sonra istemedin, daha doğrusu yapamadın mı oluyor bu. Oyüzden mi sinirlendi. Adam başkası ile birlikte. Şu saatten sonra sana dönse boşta kaldığı için döner. Dönünce ne yapacaksın ki.
Farklı amaç yoktu bundan yüzde yüz eminim. Bir de ayrılalım diyen taraf ben oldum zaten. He beni mecbur bıraktı o ayrı tabi. Zaten sosyal medya numara falan sildim. Ama aynı ortama girmemizi gerektirecek bağ var ortak vatsap gruplarımız bile var olmamız gereken. Ama şu konuda netim. Bu saatten sonra geçtim mesaj atmayı,yüzüne bakıp selam bile vermem.adamın totosunu sen kaldırmışsın ve zaten duygusal anlamda hep hayır demiş bittikten sonra. ama bitme zamanı da birlikte olmak istemediğin zamana denk gelmiş, yani adam daha önce seninle farklı amaçlı takılmış olabilir, o yüzden artık msj falan atma hatta engelle sil yeni sayfa aç kendine ve yeni ilişkilerin seviyeli olsun, cinsellik falan tarzı şeylerle tüketme ilişkilerini
D Devrim91 ben bu adamı anladım galiba.Bazı yorumlar çok klasik olmuş,ama ben öyle düşünmüyorum.
Var böyle adamlar.bazı konularda çizgileri net ve sabittir, gel gitlerden hiç hoşlanmazlar ve gururları ön plandadır.
Ben bu adamın seni sevdiğini düşünüyorum,adam sen nasıl istersen öyle olsun ne yaşamak istersen ben varım demiş.Sana da saygısı da varmış yani.Fakat sende onun enerjisini düşüren, uyum yakalayamadığı ve hoşuna gitmeyen birden çok nokta olmalı.Verdiğin örnek cinsellik üzerinden olsa da bu mutlaka başka konularda da yaşanmış olmalı.Cinsellik konusundaki gel gitlerine sinir olmuş belli ki, onu yeterince ciddiye almadığını falan düşünüp gurur yapmış olabilir.Saçma ama var böyle adamlar diyorum.Sevgili olmadım ama tanıdım benzerlerini..Bu tarz adamlar bir kere kafasında bitirdiği zaman net biçimde gerçekten bitiriyorlar, sana bir daha ayrılırsak dönüşü olmaz demiş ve mizacına uygun davranıyor,birbirinizle anlaşamayacağınıza emin çünkü. Tam olarak ifade edemiyorum ama, konuyu okudugumda adamı direk çözümledim, kafamda bir tip oluştu yani :))
Sana tavsiyem unutmaya çalışman,gerçekten.Biliyorum, bir yarım kalmışlık içindesin.Peşine düşersen emin ol bir o kadar itici görünüp nefret ettirirsin kendinden.bu adam sana peşindeki sapık gibi muamele yapabilir daha cok üzülürsün.
Çok katılıyorum.srn yat kalk şükret böyle pislik Bi Adam için büyük Hatalar yapmamışsın.bundan sonra ilişkilerinde daha soğukkanlı olmanı tavsiye ederim.Çok gencsın emın ol ınsanları tanımak cok zor sen ıyı tarafını dusun bıseler yasansaydı ve ayrılık olsaydı hem pısmanlık hem uzuntu olucaktı kendını uzme yoluna bak hayırlısını Allah senı korumus bence ıns gercekten sevdıgın sevıldıgım bır ınsanla bır hayatın olur bu olaydanda ders cıkar kımseye çok deger verme üzülen hep sen olursun
Ufak tefek şeyler dışında o kadar doğru tanımamışsın ki. Okurken heyecanlandım :) İnat lanet bir adam.Ama yinede haketmesiğim şeyleri yaşattı. Ben ona Ogün ilişkiye girelim demedim zaten. Ki desem bile o şekilde çekip gitmesinin izahı yok. Karakter ve kafa olarak çok uyumluyduk.Ama o günden sonra herşey saçmasapan bir hal aldı işte. Evet bana ayrılalım deme dedi. Ama bir yandanda mecbur bıraktı. Yani hem beni o evde bırakıp gitti hemde iki hafta ses çıkmıyor. Üstüne ben adım atıyorum yine cevap yok. Ayrılık demekten başka şansım kalmadı. Ya o kadar çok uğraştım ki dönsün diye zaten. Yerin dibine soktum kendimi. Ama artık yapmam tabi daha da nasıl yapayım. Ne yüzüne bakar ne selam veririm bu saatten sonraD Devrim91 ben bu adamı anladım galiba.Bazı yorumlar çok klasik olmuş,ama ben öyle düşünmüyorum.
Var böyle adamlar.bazı konularda çizgileri net ve sabittir, gel gitlerden hiç hoşlanmazlar ve gururları ön plandadır.
Ben bu adamın seni sevdiğini düşünüyorum,adam sen nasıl istersen öyle olsun ne yaşamak istersen ben varım demiş.Sana da saygısı da varmış yani.Fakat sende onun enerjisini düşüren, uyum yakalayamadığı ve hoşuna gitmeyen birden çok nokta olmalı.Verdiğin örnek cinsellik üzerinden olsa da bu mutlaka başka konularda da yaşanmış olmalı.Cinsellik konusundaki gel gitlerine sinir olmuş belli ki, onu yeterince ciddiye almadığını falan düşünüp gurur yapmış olabilir.Saçma ama var böyle adamlar diyorum.Sevgili olmadım ama tanıdım benzerlerini..Bu tarz adamlar bir kere kafasında bitirdiği zaman net biçimde gerçekten bitiriyorlar, sana bir daha ayrılırsak dönüşü olmaz demiş ve mizacına uygun davranıyor,birbirinizle anlaşamayacağınıza emin çünkü. Tam olarak ifade edemiyorum ama, konuyu okudugumda adamı direk çözümledim, kafamda bir tip oluştu yani :))
Sana tavsiyem unutmaya çalışman,gerçekten.Biliyorum, bir yarım kalmışlık içindesin.Peşine düşersen emin ol bir o kadar itici görünüp nefret ettirirsin kendinden.bu adam sana peşindeki sapık gibi muamele yapabilir daha cok üzülürsün.
Düşünceler farklı olabilir.Çok alakasız saçma gelicek ve belki sananeciler çıkıcak ama içimde kalmasın dicem. Tabi ki bana ne ve herkesin hayatı kendine tabiki ama...
Evlilik öncesi cinsel ilişki ne kadar normal oldu artık
Çok alakasız saçma gelicek ve belki sananeciler çıkıcak ama içimde kalmasın dicem. Tabi ki bana ne ve herkesin hayatı kendine tabiki ama...
Evlilik öncesi cinsel ilişki ne kadar normal oldu artık
Evet katılıyorum.Düşünceler farklı olabilir.
Bende katılıyorum ilgilendirmez. Ama ilgilendirmeyen çok şeye yorum yapabiliyo herkes, bide buna yapıvereyim bişey kaybetmemDini ve çeşitli hassasiyetleri, tabuları olmayan insanlar için gayet normal. En büyük hatalarımızdan bir tanesi şu yerküreyi yaşadığımız kendi çevremizden ibaret sanmak.
Haklısınız , "Sizi,Bizi,Onları İlgilendirmez."
Bundan sonra mesaj atmam zaten selamla vermem. Hayatıma devam ediyorum. Ama haklı yönlerim var.O kadar kırmaya canımı yakmaya hakkı yoktu. Bu adam ben ona hiçbirşey hissetmiyorken benimle konuşmaya çalıştığında ben bir kez bile terlemedim.Hatta tam tersine üzülmesin ben istemiyorum inş. yanılıyorumdur bana ilgisi yoktur falan diyordum. O da giderken bile böyle davranmalıydı.Ki ortada bizim ilişkimizi bitirmeye sebep olacak ciddi sebepler yoktur. Tam tersine kafa ve karakter olarak uyumluyduk.İsteğinde çokkkk haksızsın.Adamın sana cinsellik amacıyla yaklaştığını düşünmüyorum.Ama sen de aslında bu şeyi yaşamak istediğini belirttiğin için o gün bu konuda ısrarcı davranmış art niyet yok.Ama sen vazgeçince kapıyı çarpıp çıkmış aslında olması gereken tamam hazır olduğun zaman istediğinden emin olduğun zaman söylersin demesiydi. Bundan sonra aramamasıda anormal olmuş gereksiz sorun ettiğini düşünüyorum onun bu vazgeçme yada istememe durumunu. Ama buna rağmen senin aylarca barışmaya çalışmak için uğraşman ve mesajlar atman gerçekten inanılmaz yersiz olmuş.Bence sen de bitirmeliydin onu. Şimdi hayatında başka biri olması normal siz ayrılalı belli bir süre olmuş.O yüzden bunun içinse şayet pişman olmasını istemen buda çok alakasız.Bazı iliskiler baslar ama devam edemez biter.Bu kadar gurur meselesi haline getirmenin kin gütmenin hiç bir anlamı yok. Şayet siz o gün tam anlamıyla bişeyler yaşasaydınız yani birlikte olsaydınız ondan sonra seni aramasaydı o zaman bu duyguları hissetmen doğal olurdu.Fakat şuan onu aramanda pişman olmasını beklemende çok anlamsız. Sende hayatına bakmalısın ve her ne sebeple olursa olsun bir daha o kişiyede mesaj atmamalısın.Hem artık onun hayatında yeni birisi olduğu için, hemde böyle saçma bir sebeple sana arkasını dönüp gittiği için ZATEN işin olmamalı.Beklentin olmamalı. Kendini küçük düşürme.Hayatına kaldığın yerden devam et sadece.
Umarım öyle olur bunu çok istiyorum.Evet katılıyorum.
Konunuza gelince daha fazla üstüne gitmeniz onu gözünde haklı yapar totosunu göklere çıkarır. Hayatına devam etki ne kaçırdığını görüp gelsin
Bundan sonra mesaj atmam zaten selamla vermem. Hayatıma devam ediyorum. Ama haklı yönlerim var.O kadar kırmaya canımı yakmaya hakkı yoktu. Bu adam ben ona hiçbirşey hissetmiyorken benimle konuşmaya çalıştığında ben bir kez bile terlemedim.Hatta tam tersine üzülmesin ben istemiyorum inş. yanılıyorumdur bana ilgisi yoktur falan diyordum. O da giderken bile böyle davranmalıydı.Ki ortada bizim ilişkimizi bitirmeye sebep olacak ciddi sebepler yoktur. Tam tersine kafa ve karakter olarak uyumluyduk.
Şu çok net bu adam beni yarı yolda bıraktı. Evet ilişkiler bitebilir ama ortada ciddi sebepler yokken bitiriyorsan bu o insanı yarı yolda bırakmaktır. Üstüne birde canını yakmak. Pişmanlık duymasını isteme sebebim bu. Dönerse tekrar beraber olmak değil amacımİsteğinde çokkkk haksızsın.Adamın sana cinsellik amacıyla yaklaştığını düşünmüyorum.Ama sen de aslında bu şeyi yaşamak istediğini belirttiğin için o gün bu konuda ısrarcı davranmış art niyet yok.Ama sen vazgeçince kapıyı çarpıp çıkmış aslında olması gereken tamam hazır olduğun zaman istediğinden emin olduğun zaman söylersin demesiydi. Bundan sonra aramamasıda anormal olmuş gereksiz sorun ettiğini düşünüyorum onun bu vazgeçme yada istememe durumunu. Ama buna rağmen senin aylarca barışmaya çalışmak için uğraşman ve mesajlar atman gerçekten inanılmaz yersiz olmuş.Bence sen de bitirmeliydin onu. Şimdi hayatında başka biri olması normal siz ayrılalı belli bir süre olmuş.O yüzden bunun içinse şayet pişman olmasını istemen buda çok alakasız.Bazı iliskiler baslar ama devam edemez biter.Bu kadar gurur meselesi haline getirmenin kin gütmenin hiç bir anlamı yok. Şayet siz o gün tam anlamıyla bişeyler yaşasaydınız yani birlikte olsaydınız ondan sonra seni aramasaydı o zaman bu duyguları hissetmen doğal olurdu.Fakat şuan onu aramanda pişman olmasını beklemende çok anlamsız. Sende hayatına bakmalısın ve her ne sebeple olursa olsun bir daha o kişiyede mesaj atmamalısın.Hem artık onun hayatında yeni birisi olduğu için, hemde böyle saçma bir sebeple sana arkasını dönüp gittiği için ZATEN işin olmamalı.Beklentin olmamalı. Kendini küçük düşürme.Hayatına kaldığın yerden devam et sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?