Aciz duruma düşürdüm kendimi çok yanlış davrandım.Pişman olsun istiyorum.Haklı değilmiyim sizce?

senin adına çok üzüldüm.adamı neden bu kadar şımarttın ki .seni istemeyen sen hiç isteme.zaten hayatında başkası olduğu bariz belli .
Ya işte saçmaladım biliyorum.Egoları tavan yaptı.Ama pişman olmasını öyle çok istiyorum ki.Bana böyle acı çektirdi ağlattı ya.

Pisliğin teki çok net, böyle erkeklerden çok türemeye başladı şu sıra. Tek derdi cinsellik olan biri ve böyle biri pişman olmaz, edemezsin. Sen de daha fazla uğraşma zaten.
Tek derdi cinsellik değildi. Anlattığım şeylerden o anlaşılabilir ama cinsellik için yaşadığı bir ilişki değildi

Erkek ister, sen isteyerek yaparsan daha cok ister! Sen o istedgnde yapmazsan isteyen birine gider! Malesef adam seni sevmemiş, seninle cinsellik istemiş belkide sadece arzulamış,
Ama şunu unutma bir erkeğin üstüne ne kadar gidersen o kadar ters teper istersen cok aşık ol! İster o ayrılsın ister sen! Ama bırak hep o dönmek istesin, ben bunu test ettim seven adam isteyen adam ne olursa olsun ya hic abartmıyorum ne olursa olsun dönüyor :) kendısı ayrılsada sen ayrılsan bıle ılk adımı atan kendısı oluyor :)
He bu arada ayrılan sensn vs demıs ya palavra palavra .. Vicdan yaptrıyor hasbam!
Ve son olarak eger tam bır bırlesme yasamadıysan, bırak evlenene kadar yaşama!

peki problem sence ne bi anda bu kadar tepkili oluşunun bi sebebi olmalı
Bilmiyorum ya vazgeçilmezim olduğunu anladığından olabilirmi hani var ya böyle bir durumda an kovalanır. İlk başlarda ben kaçandım. Ama aşık olduktan sonra tersine döndü.

Bilmiyorum ya vazgeçilmezim olduğunu anladığından olabilirmi hani var ya böyle bir durumda an kovalanır. İlk başlarda ben kaçandım. Ama aşık olduktan sonra tersine döndü.
içinde değer verme duygusu olsa sevse bunların hiçbiri olmazdı seni elde ettikten sonra sıkılmış olabilir var öyle tipler zor olan ilgi çekiyor

Benimle cinsellik için bir ilişki yaşamadı. Burada anlattığımda bu çıkabilir.Ama o ilişkinin genelini ben yaşadım cinsellik içindi gibi hiçbir şüphem yok.Zaten illa olacak demedi hiçbir zaman

Tek derdi cinsellik değildi. Anlattığım şeylerden o anlaşılabilir ama cinsellik için yaşadığı bir ilişki değildi
Konunun bütününü bilmediğim için bu alanda yorum yapabiliyorum sadece. O zaman bize olayı anlatılmak istenenden farklı bir boyutta anlattın/ yansıttın. Ama emin misin bu düşüncenden bu kadar ve eminsen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ? Israrcı olmak istemem ama ben hala aynı fikirdeyim ve dışarıdan bir göz her zaman iyidir göremediğin şeyleri söyler bilesin.

Benimle cinsellik için bir ilişki yaşamadı. Burada anlattığımda bu çıkabilir.Ama o ilişkinin genelini ben yaşadım cinsellik içindi gibi hiçbir şüphem yok.Zaten illa olacak demedi hiçbir zaman
içinde değer verme duygusu olsa sevse bunların hiçbiri olmazdı seni elde ettikten sonra sıkılmış olabilir var öyle tipler zor olan ilgi çekiyor
Bilmiyorum ki ama yaşadıklarımızdan dolayı o kadar eminim ki sevdiğinden hem ilişki öncesi hem ilişki içinde hatta sonrasında. Ogün o sorun olmasaydı böyle bir kopma olmayacaktı.Tek sebep o sorun değildi tabi. O yüzden bitmedi. O günün Sonrasında herşey battı sadece.

Ya işte saçmaladım biliyorum.Egoları tavan yaptı.Ama pişman olmasını öyle çok istiyorum ki.Bana böyle acı çektirdi ağlattı ya.
pişman olmasını beklersen daha çok üzülürsün.sevgilisinden ayrılır pişmanım der sende affedersin.yenisi bulunca sana gene bay bay der.o kişi hayatına hiç girmemiş gibi yoluna devam et.(ayrıca yaptığını hiç tasvip etmesem de hayat senin hayatın,bu konuda yargılamak haddime değil)

Bir daha bana ilişkiye girelim deme" dediğine göre bunu ilk sen istedin sonra istemedin, daha doğrusu yapamadın mı oluyor bu. Oyüzden mi sinirlendi. Adam başkası ile birlikte. Şu saatten sonra sana dönse boşta kaldığı için döner. Dönünce ne yapacaksın ki.

Yok yok tabi bütün ilişkiyi öncesini falan burada anlatamam ama kesinlikle ciddi bir ilişki amacındaydı ve sevgisi vardır.Bu i tanısan bu çocuk sana çok aşık evlenir bu senle derdin. O kadar eminim. Ya şu var ben ona ayrılalım dediğimde bile isteyerek demedim. Direkt geri döndürmeye çalışmaya başladım. Belkide bu itti onu iyice.

Ya bu adam senle sadece cinsellik için beraber olmak istemiş kısa ve öz

Sen daha halen bana dönsün derdindesin bırak ne hali varsa görsün

Gayet iyi özetlenmiş derdı başkaymıs bakmıs olmamıs kacmıs engelle numarasını yarın sevgılısıyle kavga eder senden tesellı bekler

Başkası için terketmedi beni.İlişki bitti 4 ay geçti başkası oldu. Dönmesini kabul etmek için istemiyorum. İçim soğusun diye istiyorum.Asla öyle bir geri dönüş olmaz.

Gayet iyi özetlenmiş derdı başkaymıs bakmıs olmamıs kacmıs engelle numarasını yarın sevgılısıyle kavga eder senden tesellı bekler
Benimle cinsellik için birlikte olmadı. Bunu kendimi kandırmak için söylemiyorum. Ciddi bir ilişki yaşamak is

Burada yazdığım kararından sadece cinsellik amaçlı bir ilişki gibi gelebilir. Kendimi kandırmak değil bu gerçekten ciddi bir ilişki amacındaydı. Bundan şüphem yok

Bırak gitsin hatta tel numarasınıda sil
Sen şimdi boş bulunur arada mesaj atmaya kalkarsın
Teli sil faceden çıkar. Kurtar kendini bu saplantıdan. Bırak ne hali varsa görsün.

Iyıde sen onunla bırlıktelık yasamak zorunda degılsın tepkı verdın dıye cıddı bır ılıskı yıkılmaz burda dısarda hıcmı duymadım mıllet yıllarca cıkıyor melek gıbı sonra adamlar pıskopat cıkıyor sen Allaha havale et haklıysan zaten rmın ol sana yaptıgının bedelını öder kaç yaşındasın bılmıyorum ama emın ol sevseydı senı anlardı yanında olurdu bır bagırdın red ettın dıye terkedılırmı ınsan

Derdim pişman olması zaten.Diyebilirsin boşver haklısın da ama içim başka türlü soğumayacak
Sogumaz ki yaptıkları aklına gelır sürekli sen kendını dusun kendin için tekrar basla hayat ondan ibaret değil

Benimle cinsellik için birlikte olmadı. Bunu kendimi kandırmak için söylemiyorum. Ciddi bir ilişki yaşamak is

Burada yazdığım kararından sadece cinsellik amaçlı bir ilişki gibi gelebilir. Kendimi kandırmak değil bu gerçekten ciddi bir ilişki amacındaydı. Bundan şüphem yokVazgeçti
[Q="nurr2
[QUOTE="monopo06, post: 44054484, member: 593124"]Bırak gitsin hatta tel numarasınıda sil
Sen şimdi boş bulunur arada mesaj atmaya kalkarsın
Teli sil faceden çıkar. Kurtar kendini bu saplantıdan. Bırak ne hali varsa görsün.[/QUOTE]
Sosyal medyadan sildim numarasını da. Mesaj atmam asla.Aynı ortama gireceğimiz zamanlar olacak. İş gibi birşey diyeyim.Bir şekilde birbirimizi göreceğiz yani. Ama çok netim bu saatten sonra selam bile vermem

Sogumaz ki yaptıkları aklına gelır sürekli sen kendını dusun kendin için tekrar basla hayat ondan ibaret değil
Ben hayatıma devam ederim. Öyle öldüm bittim modunda değilim. Hayatıma başkası da girebilir yani ona saplantılı durumda değilim. Ama bu kadar can yakmanın gözyaşı akıtmanın pişmanlığını dönüp dolaşıp kimseyle olamayıp bana gelerek ödesin istiyorum

Tabiki de değilim ama bu sebeple terketmedi zaten bu olaydan sonrası kötüye gitti herşey. Ama ne olursa olsun bana bunları yaşatacak bir sebep yoktu ortada.O evde beni bırakıp gitmesi nasıl canımı yakmıştı.Ben 24 o 23 yaşında. İş gibi birşey dolayısıyla tamamen kopmayacak bağımız.Tabi bu saatten sonra selam bile vermem. Ama birgün o pişmanlığı görmeyi çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…