Açliiik

alyanak258

Böyle mi olmalı solmalı sevgililer?
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
1.082
1.465
53
Kizlar ya elma diyeti yapiyorum aksam az bi sey yedim dayanamadim ama 58 kiloyumda var mi aranizda ben soyle yapiyorum diyecek nerdesiniz fit hatunlar

55 kiloyum.Hic diyet yapmiyorum ben homili girtlak devam.Ama hareketliyimdir bide metobolizma hizli olunca.Spora baslasan daha etkili olur bahsettigin diyet ne bilmiyorum ama.

55 kiloyum.Hic diyet yapmiyorum ben homili girtlak devam.Ama hareketliyimdir bide metobolizma hizli olunca.Spora baslasan daha etkili olur bahsettigin diyet ne bilmiyorum ama.

Sabah azcik kahvalti geriye kalan elma yiyosun spor degil diyetle yapmak istyorum boyum cok kisa ya en az 10 kilo lazim

Yemeden kilo vermek cok sakincali elma diyeti bilmiyorum ama ac kalarak olmaz ya vucuttaki su gider ki cildinize kadar bozulur hersey ya da kas eritirsiniz biraz egzersiz her ogunde tam doymadan kalkin kesinlikle verirsiniz inanin ani kilo kayiplaricok tehlikelli

Bence yanlis bişey yapıyorsun canım. Baskalarini bilmem de elma benim acligimi hiç bir zaman gecistirmez aksine daha da aciktirir.
O diyeti bırak normal bir diyete başla bence dengeli beslenmelisin.

Her gün 1 saat yürüyüp spor yaparsan ve yağlı, şekerli, hamurlu yiyeceklerden uzak durursan daha sağlıklı ve açlık hissi çekmeden kilo verebilirsin..

Sadece elma yiyerek zayıflamak bence akıl işi değil. Böyle diyetleri yapanlar diyeti bıraktığında o verdiği kiloların 2 katını alıyor. Sağlığını bozması da cabası tabi..

Sabah azcik kahvalti geriye kalan elma yiyosun spor degil diyetle yapmak istyorum boyum cok kisa ya en az 10 kilo lazim

ölürsün kızım öyle
ekmeği kessen şekeri hayatından çıkarsan çikolata hamurişi yemesen illaki kilo verirsin
proteini azaltma o lazım çok

Sadece elma yiyerek kendine eziyet mi ediyorsun?
Düzgün bir beslenme planı yapmak daha mantıklı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…