- 7 Aralık 2020
- 432
- 1.760
- 63
- Konu Sahibi Sahidenpiraye
-
Almazsam bir daha alamam diye ödümün koptuğu şeyler yok. Neden korkuyorsunuz tam olarak? Elbisesiz kalirim gibi mi?
Hiç oyle bir panik içerisine girmedim ben.
yok kıyafet stogum tam çok sukur. Bu ara gıdaya sardim
Gıda değil de ara ara tuvalet kağıdı stoklayasım geliyor. Un çorbası içerim gerekirse ama tuvalet kağıdı kırmızı çizgimyok kıyafet stogum tam çok sukur. Bu ara gıdaya sardim
Ps : henüz eyleme dökmedimGıda değil de ara ara tuvalet kağıdı stoklayasım geliyor. Un çorbası içerim gerekirse ama tuvalet kağıdı kırmızı çizgim
Zamlardan önce uygulasaydiniz keskePs : henüz eyleme dökmedim
Dolar ani artmaya başlayınca ilk dolgu botoks yaptırdım. O sayılır mıZamlardan önce uygulasaydiniz keske
Stok yapmak nasibinden fazlasına sahip olmak demek değil ki. Kullandığım bulaşık deterjanı şu an market rafında 1000 ml 82.90 tl. Ben hafta başı bir internet sitesinden 6x1000 ml 275 liraya aldım. Bir sene civarı kullanırım. Neden 1.5-2 ayda bir daha zamlı alayım ki sürekli kullandığım şeyi?Hiç stokcu olmadım hayatımın hiç bir evresinde.
Şuan da yok.
Herkes bu hayatta kendi nasibi ölçüsüne sahip olur dusuncesindeyim.
Sayılmaz mıDolar ani artmaya başlayınca ilk dolgu botoks yaptırdım. O sayılır mı
Siz normal zamanda da toplu alışveriş yapiyorsunuz ben bunu kast etmiyorum.Stok yapmak nasibinden fazlasına sahip olmak demek değil ki. Kullandığım bulaşık deterjanı şu an market rafında 1000 ml 82.90 tl. Ben hafta başı bir internet sitesinden 6x1000 ml 275 liraya aldım. Bir sene civarı kullanırım. Neden 1.5-2 ayda bir daha zamlı alayım ki sürekli kullandığım şeyi?
E onlardan alanlarda da az biraz salaklık var ama kusura bakma. Yani komşumda sıvı yağ olsa satılık almam ya da bakkaldan almam. Sıvı yağ bitince ölmüyoruz neticede. Üç beş gün içinde markete gelir hiç olmadı internet denen bişey var sipariş edilir olur biter.Siz normal zamanda da toplu alışveriş yapiyorsunuz ben bunu kast etmiyorum.
Özellikle zamlı dönemlerde stokculuk yapanları tasvip etmiyorum.
Sogan bir ara olması gerekenden aşırı zamliydi.
Ya da yağ bidonlarini koli koli alıp halkın zor zamanında fahiş fiyata satmaya çalışıyorlar.
Bunu küçük esnaf harici yapan komşular da var geçende duydum.
Yoksa 4;5 kutu kendine deterjan almak ya da ,5 10 paket makarna almayı kast etmiyorum.
Bunu fırsatçılıga çevirenler kızıyorum.
Komşular karaborsadan yag mi satiyo? Memleketin geldigi hale bakSiz normal zamanda da toplu alışveriş yapiyorsunuz ben bunu kast etmiyorum.
Ya da yağ bidonlarini koli koli alıp halkın zor zamanında fahiş fiyata satmaya çalışıyorlar.
Yoksa 4;5 kutu kendine deterjan almak ya da ,5 10 paket makarna almayı kast etmiyorum.
Siz normal zamanda da toplu alışveriş yapiyorsunuz ben bunu kast etmiyorum.
Kocasi bulmuş bir yerden indirimliKomşular karaborsadan yag mi satiyo? Memleketin geldigi hale bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?