Aclik oyunlari

Zaten piyasanın bu kadar yükselmesinin sebebi o fırsatçı al satçılar.
Bak bugün ev araba piyasası uçtu gitti sırf onlar yüzünden.
Yoksa insan kendine alabilir yıllık ihtiyacını.
Ama firsatcilik çok kötü.
Herkes önceliği kendi olunca baskasi umruna olmuyor.
Ben şuan elimde on teneke yağ olsa komsum yemek yapamasa rahatsiz olurum.
Günden güne aşırı bencil oluyoruz.

İşte en çokta merhametimizi yitirdik zaten
Önceden komşum açken tok yatamaz insanlarıydık, şimdi komşum açsa elimdekini 2 katına satarım insanları olduk.
Çok üzücü

ya ekşi sözlükte bir yazar vardı sonra gitti bu şampuan şişesine su koyarak bir yılda tam 12,5 kuruş kar ettim vs diye yazıyordu buldum da nickini, sildi sonra tüm yazıları aklıma o geldi...
ev araba arsa altın dolar gibi yatırım araçlarını kullanmak hariç ben de çok panik yapamıyorum. Çok fazla şey alınca çünkü muhakkak ezilen/bozulan/kullanılmayan bir kısım oluyor bu sefer ettiğim kar da kar olmuyor zaten.

Almadığımız her şeyi yarın daha pahalıya alacağız.

Az ucundan stokçuyum ben.

Ve malını satmayan toptancı halka stokçu gibi yansıtılsa da alakası yok, adam yerine kaç liradan mal koyacağını bilmezken neden durduk yere sevap(?) işlemesi bekleniyor bilmiyorum.

Güzel bir yere degindiniz.
Ben de ne zaman fazladan birşey alsam onun hayrını hiç göremedim.
Ya bozuluyor ya başka birşey oluyor.

Bu hepimizin sorunu.

Biz de bu sabah esimle piyasalara baktik, bir miktar yatirimlik param vardi ve en karli seyin market alisverisi stogu olduguna karar verdik
Tabi ki abartmadan, coşmadan, bu günümüze engel olmadan.

Gecen ay sofia aloe veralı tuvalet kağıdı sanal migrosta 39dan 15e düsmüstü yüklü miktar aldim mesela. Suan 49 olmus. Şişmiş haliyle dolar, altın almaktan çok karlı geldi bana. Aralık ayının ikinci yarisini bekliyorum, bekledigim bir gelişme var, duruma göre yine stok veya gram olarak değerlendireceğim.

Ama ya bir daha alamazsam gibi düsüncelerim yok. Suan ne alırsam kardir diye bakıyorum sadece.

tuvalet kağıdı 140 tl keşke yazın stok yapsaydık dedik.. baska bir lafım yok.........

Ben bunu 2018de yaşamıştım. O zamandan beri böyle devam ediyorum ve memnunum çark 1 kez kuruldu mu yürüyor ztn.
Evde eksik olmayınca mutlaka uygun birsey denk geliyor arama fırsatı da oluyor. İnternet nimeti var, saatlik firsatlar indirim kuponları derken çark yürüyor.

tuvalet kağıdı 140 tl keşke yazın stok yapsaydık dedik.. baska bir lafım yok.........
Ben en son 12 tane 32’li tuvalet kağıdı aldım diye kocam kızdı yatak odasında bile tuvalet kağıdı vardı almadım bi daha o kadar çok. Dün diyorum mutlu musun bak şimdi 30 liradan tuvalet kağıdı stoğu yapmış olabilirdim

az bile almışsınız gerçekten

Stokçuyum ben de. Zamanında aldığım bulaşık tabletleri beni 1 sene götürür şu an alsam hepsini aldığım fiyata anca alırım. Çamaşır deterjanı, tuvalet kağıdı vs fazladan alırım hep. Süt ve peynirler de zamlanacakmış 2 koli süt aldım son kullanma tarihlerine bakarak. Bide kaşar peyniri aldım 5 kilo. Dilimleyip buzluğa attım. Un şeker (2kglıklar) vs almıştım önceden yedekte durması için. Öyle panik olarak değil de mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…