- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 38
- Konu Sahibi Sahidenpiraye
-
Yoksa insan kendine alabilir yıllık ihtiyacını.Zaten piyasanın bu kadar yükselmesinin sebebi o fırsatçı al satçılar.
Bak bugün ev araba piyasası uçtu gitti sırf onlar yüzünden.
Yoksa insan kendine alabilir yıllık ihtiyacını.
Ama firsatcilik çok kötü.
Herkes önceliği kendi olunca baskasi umruna olmuyor.
Ben şuan elimde on teneke yağ olsa komsum yemek yapamasa rahatsiz olurum.
Günden güne aşırı bencil oluyoruz.
Mesela tuvalet kağıdıAlmazsam bir daha alamam diye ödümün koptuğu şeyler yok. Neden korkuyorsunuz tam olarak? Elbisesiz kalirim gibi mi?
Hiç oyle bir panik içerisine girmedim ben.
Bende çok severimBen kendimi bildim bileli stokçu olduğum için değişen bişey yok. Sadece bu ara arkadaşlarla çok dalga geçiyorum bir gün herkes stokçu olacak diye
Güzel bir yere degindiniz.ya ekşi sözlükte bir yazar vardı sonra gitti bu şampuan şişesine su koyarak bir yılda tam 12,5 kuruş kar ettim vs diye yazıyordu buldum da nickini, sildi sonra tüm yazıları aklıma o geldi...
ev araba arsa altın dolar gibi yatırım araçlarını kullanmak hariç ben de çok panik yapamıyorum. Çok fazla şey alınca çünkü muhakkak ezilen/bozulan/kullanılmayan bir kısım oluyor bu sefer ettiğim kar da kar olmuyor zaten.
Bu hepimizin sorunu.Benim sorunum açlık korkusu değil.Dun 5 liraya aldığım şey bugün 10 lira olmuş oluyor.ben de 15 olmadan hemen birkaç tane alıp koyayım diyorum.Mevzu bu aslında.Guvensizlik yaşıyorum çünkü kazandığım miktar hep sabit kalıyor bu süreçte.
Komşusu açken tok yatan bizden değildir....yok kıyafet stogum tam çok sukur. Bu ara gıdaya sardim
Ben en son 12 tane 32’li tuvalet kağıdı aldım diye kocam kızdıtuvalet kağıdı 140 tl keşke yazın stok yapsaydık dedik.. baska bir lafım yok.........
az bile almışsınız gerçektenBen en son 12 tane 32’li tuvalet kağıdı aldım diye kocam kızdıyatak odasında bile tuvalet kağıdı vardı almadım bi daha o kadar çok. Dün diyorum mutlu musun bak şimdi 30 liradan tuvalet kağıdı stoğu yapmış olabilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?