- 20 Ocak 2010
- 47.077
- 174.194
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Sahidenpiraye
İyi yaptım bacım gecem dolgucum fiyatlar değisecek yazmısDolar ani artmaya başlayınca ilk dolgu botoks yaptırdım. O sayılır mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yaptım bacım gecem dolgucum fiyatlar değisecek yazmısDolar ani artmaya başlayınca ilk dolgu botoks yaptırdım. O sayılır mı
Umumi tuvalet mi isleticen Kudra, o kadar tuvalet kagidini nereye yigicanBen en son 12 tane 32’li tuvalet kağıdı aldım diye kocam kızdıyatak odasında bile tuvalet kağıdı vardı
almadım bi daha o kadar çok. Dün diyorum mutlu musun bak şimdi 30 liradan tuvalet kağıdı stoğu yapmış olabilirdim
![]()
12 mi taneBen en son 12 tane 32’li tuvalet kağıdı aldım diye kocam kızdıyatak odasında bile tuvalet kağıdı vardı
almadım bi daha o kadar çok. Dün diyorum mutlu musun bak şimdi 30 liradan tuvalet kağıdı stoğu yapmış olabilirdim
![]()
Su bakim yağ kuyruğu vardı zamaninda bi memlekette siz bilmezsinizKomşular karaborsadan yag mi satiyo? Memleketin geldigi hale bak
İmkanınız varsa almanızda bir sakınca yokkiBenim sorunum açlık korkusu değil.Dun 5 liraya aldığım şey bugün 10 lira olmuş oluyor.ben de 15 olmadan hemen birkaç tane alıp koyayım diyorum.Mevzu bu aslında.Guvensizlik yaşıyorum çünkü kazandığım miktar hep sabit kalıyor bu süreçte.
Aa bu ne kizBu kadar tesadüf olsun
Diyet topiğiyle bu konu üst üste denk gelmişAa bu ne kiz
Evin her tarafına sokuşturdumUmumi tuvalet mi isleticen Kudra, o kadar tuvalet kagidini nereye yigican![]()
Olacaktım da hem evim müsait değil istiflemeye hem gocam gızıyo12 mi tanekız bune böyle istifci misin
![]()
Benim ev o kadar xaten nasıl alayım o kadar wc kağidı amerigalı miyız ki evlerin altinda depo olsunEvin her tarafına sokuşturdum
Olacaktım da hem evim müsait değil istiflemeye hem gocam gızıyo![]()
Ben almadığım zaman enflasyon düşecekse ben aç kalmaya da raziyim komşular içinde maalesef sistem böyle yürümüyor. Ben denizde damla bile degilimKomşusu açken tok yatan bizden değildir....
Stok hiç yapmadım yapmamda... Yapanlara da yapmayın fırsatçılara izin vermeyin diyorum...
Burda kupon olsa kupon manyağı olurdum kesinBenim ev o kadar xaten nasıl alayım o kadar wc kağidı amerigalı miyız ki evlerin altinda depo olsunadamlar ne stok yapiyor be bide bedava kuponlarla
![]()
Kiz bende olmam mi sence tlc de izleye izleye tecrübe kazandimBurda kupon olsa kupon manyağı olurdum kesinhiç güvenmiyorum kendime böyle konularda
![]()