Aclik oyunlari

Bu kadar tesadüf olsun

Eklentiler

• Screenshot_20211209-203610_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20211209-203610_Samsung Internet.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 153
Ben en son 12 tane 32’li tuvalet kağıdı aldım diye kocam kızdı😂 yatak odasında bile tuvalet kağıdı vardı 😂😂😂 almadım bi daha o kadar çok. Dün diyorum mutlu musun bak şimdi 30 liradan tuvalet kağıdı stoğu yapmış olabilirdim 😂
Umumi tuvalet mi isleticen Kudra, o kadar tuvalet kagidini nereye yigican 🤣

Ben en son 12 tane 32’li tuvalet kağıdı aldım diye kocam kızdı😂 yatak odasında bile tuvalet kağıdı vardı 😂😂😂 almadım bi daha o kadar çok. Dün diyorum mutlu musun bak şimdi 30 liradan tuvalet kağıdı stoğu yapmış olabilirdim 😂
12 mi tane :deli: kız bune böyle istifci misin 🤣

Benim sorunum açlık korkusu değil.Dun 5 liraya aldığım şey bugün 10 lira olmuş oluyor.ben de 15 olmadan hemen birkaç tane alıp koyayım diyorum.Mevzu bu aslında.Guvensizlik yaşıyorum çünkü kazandığım miktar hep sabit kalıyor bu süreçte.
İmkanınız varsa almanızda bir sakınca yokki
Bende bazı ürünleri indirimde bulursam stoklarım. Elimin altına olmasını severim. Bozulmayacak, kokacak birşey değilse uyguna bulmuşken alın, dediğiniz gibi haftaya belkide o fiyata bulamayacaksınız.

Bugun balik stokladim ben buzluga:bicak:
Ayrıca başka şeyleri de tarihine bakarak yedekli alıyorum.
Eşim de sigara aldı bugün. Daha da zam gelecekmiş diye:KK50:

Normalde zeytinyağı kullanıyoruz büyük tenekelerde alıyoruz sonbaharda . Ama bugün 109 liraya gördüm ayçiçek yağı orkide,bazı yemeklerde keklerde vs kullanılıyor. Alsamiydim keşke kizlarEn Büyük KK:110: en son 64ten almıştım 5 lite ayçiçek yagini

Bu ülke insana bir şey almak istediğinde düşünmesi için fırsat vermiyor ki. Baktığın şey ertesi gün daha pahalı oluyor. Bir şeyi beğendiysem alıyorum artık bu yüzden. Bir ay önce 300 liraya aldığım ceket şu an 450 lira. Annem gelecek ay alırsın demişti mesela iyi ki dinlememişim. Tüm ihtiyaçlarımı aldım, bazı şeyleri 2-3 tane aldım hatta sonra daha pahalı olur diye.

Tek pişmanlığım telefon almamak, istediğim modeli bir yerden para beklediğim için ertelemiştim. Bir daha da alabileceğimi sanmıyorum zaten.

Bir de tuvalet kağıdına zam gelmiş sanırım yurtta sıra bana geçecek, çok üzgünüm bu konuyla ilgili :cry: Bilseydim alıp koyardım kenara.

Komşusu açken tok yatan bizden değildir....

Stok hiç yapmadım yapmamda... Yapanlara da yapmayın fırsatçılara izin vermeyin diyorum...
Ben almadığım zaman enflasyon düşecekse ben aç kalmaya da raziyim komşular içinde maalesef sistem böyle yürümüyor. Ben denizde damla bile degilim

Back
X