- Konu Sahibi Sahidenpiraye
A101 de Pınar 1 lt tam yağlı 13.50 yarım yağlı 10.50Ne kadar olmuş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A101 de Pınar 1 lt tam yağlı 13.50 yarım yağlı 10.50Ne kadar olmuş?
Migros muydu bilmiyorum pinar tam yagli 15.90 etiketi gordum internetteA101 de Pınar 1 lt tam yağlı 13.50 yarım yağlı 10.50
1 hafta olmadı 4lü yarım yağlı indirimde 22 liraydı.Migros muydu bilmiyorum pinar tam yagli 15.90 etiketi gordum internette
Bizde sizin ev gibi bir benzeri araba almak isterken oldu sahibinden de buluyoruz arayıp konuşuyoruz iki gün sonra arabayı görmeye gidecekken vazgeçiyor satmaktan. Sonra bakıyorum ki fiyatı yükseltmiş.Bunun gibi en az 10 kere falan niyetlendiğimiz arabalar kaldı. Ya vazgeçtik ya ikinci aramamizda ulaşamıyoruz ya da, başkası bakacak olmazsa dönerim, falan derken satmiyorlar arabaları, piyasaya göre bekletip üstüne katlıyorlarStokçuluk yapmıyorum ama gün geçtikçe ümidimi yitiriyorum. Ev alalım diyoruz, ilanı arıyoruz adam ben fiyatı değiştirdim diyor üzerine 100bin daha koyuyor. Ev eşyası (ihtiyaç dahilinde) alalım diyoruz bugün gördüğümüz fiyat yarın zamlı oluyor. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ,hayırlısı deyip, ümidimi kapalı kapılar ardına kitleyip bekliyorum.
Bizde tam tersi alımlarımızı azalttık. Sadece indirime giren ufak tefek şeyleri alıyoruz toplu takip edip. Tuvalet kağıdı deterjanlar ya da pirinç bulgur falan. Küçük borçlar oluştu bizde onları da bir şekilde asgarisini azar azar ödüyoruzSelam hanımlar derdim ekonomi ama geçinmek degil eve iki maaş girdiğinden çok sukur bir şekilde geçiniyoruz lüks olmasa da. Sorunum gün içinde sürekli geçinme, zam, kıtlık dolar muhabbetlerine maruz kalmak. Sınıfta, öğretmenler odasında, arkadaşlarla hep ayni konu.
Bu durum bende sürekli alışveriş yapıp birseyleri alma kaygısına neden oldu. Almazsam bir daha alamayacakmisim gibi. Amerikalı stokculara dönüşmek üzereyim.Durum böyle olunca kartlar coştu biz de hali ile zorlanır olduk. Sizde var mı böyle bir durum. Yalnız olmadığımı söyleyin lütfen.
Marketten geldim süte yine zam gelmiş![]()
Sek üretimi migros süt. İçmek için de gayet ideal.İçmek icin değil ama kek, poğaça, krep gibi şeylere de cok harcadigimiz icin migrosun sütünü aldım bugun 5.25
Bakalım nasıl çıkıcak![]()
Migros marka ürünleri kullanıyorum bazen. Sikinti yaşamadım hicİçmek icin değil ama kek, poğaça, krep gibi şeylere de cok harcadigimiz icin migrosun sütünü aldım bugun 5.25
Bakalım nasıl çıkıcak![]()
A101 de Pınar 1 lt tam yağlı 13.50 yarım yağlı 10.50
İşim gereği Bakanlığın açıkladığı kusurlu mallar,ceza yiyen firmaları takip ederim geçen sene migros marka zeytinyaginin içinde başka yaglar çıktı.Migros marka ürünleri kullanıyorum bazen. Sikinti yaşamadım hic
Üzüldüm. Yağını kullanmadım hic bildiğim yerlerden alıyorum onu. Ama un,baklagil gibi şeylere çok hile yapilamadigindan kullanıyorumİşim gereği Bakanlığın açıkladığı kusurlu mallar,ceza yiyen firmaları takip ederim geçen sene migros marka zeytinyaginin içinde başka yaglar çıktı.
Ben yağ olayından sonra sadece migros marka temizlik ürünü aldım gıdaları daha bilindik markalardan alıyorum.Üzüldüm. Yağını kullanmadım hic bildiğim yerlerden alıyorum onu. Ama un,baklagil gibi şeylere çok hile yapilamadigindan kullanıyorum
Migrosun organik serisi var mesela genelde bakliyatta yaylaya yaptırıyordu. Ben beğeniyorum m organik serisini. Organik yumurtası da yine kor organikten meselaBen yağ olayından sonra sadece migros marka temizlik ürünü aldım gıdaları daha bilindik markalardan alıyorum.
Un ve baklagilleri hakkında bilgim yok baklagil ucuzsa genelde ithal oluyor ben ona da özellikle yerli mi diye bakarım.
Zeytinyağı zaten öyle her gördüğünü alabileceğin bir gıda ürünü değil. Ben yıllarca aldığım köylü yaşlı amcadan en son aldığım yağda tuhaflık sezip hıfzısıhhaya gönderdim pamuk yağı ve gıda boyası çıktı içinde.İşim gereği Bakanlığın açıkladığı kusurlu mallar,ceza yiyen firmaları takip ederim geçen sene migros marka zeytinyaginin içinde başka yaglar çıktı.