Aclik oyunlari

Ne pandemi başı ne şu an, hayatımda hiç stok yapmadım.
İyi halt ettim, 70 liraya alacağım şampuan 85 lira oldu.
Milyon aydır alırım alırım diye ertelediğim şeyler trilyon oldu.
Aferin bana.
geçen hafta 127 tl ye almadığım pantolon bu hafta 161 tl olmuş nette.1 haftada ben nereden kazanayım aradaki farkı? :işsiz:

geçen hafta 127 tl ye almadığım pantolon bu hafta 161 tl olmuş nette.1 haftada ben nereden kazanayım aradaki farkı? :işsiz:
Bize %35 zam verecekler.
Hatta A Haber falan izlesem ohoooo yüzde bin bile olabilir, ben bozdurup bozdurup harcamayı düşünüyorum.
Aslında izlesem kesin hiçbir şeye zam gelmiyordur, enflasyon da yoktur.
Aydınlandım ben.

Bize %35 zam verecekler.
Hatta A Haber falan izlesem ohoooo yüzde bin bile olabilir, ben bozdurup bozdurup harcamayı düşünüyorum.
Aslında izlesem kesin hiçbir şeye zam gelmiyordur, enflasyon da yoktur.
Aydınlandım ben.
valla benzine zam gelecek diye dün akşam koştuk benzinliğe.kuyruk bile bekleniyor artık .50 tl lik benzin de artık ibreyi bile kaldırmıyor anacığımmm :KK45:

Siz normal zamanda da toplu alışveriş yapiyorsunuz ben bunu kast etmiyorum.
Özellikle zamlı dönemlerde stokculuk yapanları tasvip etmiyorum.
Sogan bir ara olması gerekenden aşırı zamliydi.
Ya da yağ bidonlarini koli koli alıp halkın zor zamanında fahiş fiyata satmaya çalışıyorlar.
Bunu küçük esnaf harici yapan komşular da var geçende duydum.
Yoksa 4;5 kutu kendine deterjan almak ya da ,5 10 paket makarna almayı kast etmiyorum.
Bunu fırsatçılıga çevirenler kızıyorum.
Esnafa ben çok bir şey diyemiyorum artık. Problem, istikrarlı bir ekonomimiz olmadığı için satıcıların fiyatlandırma yapamamasında. Günü, haftayı bırakın anlık değişiyor artık her şey.
gerçekten 1 top a4 kağıdı 60 tl üzeriymiş.yazıklar olsunnn diyorummm.gerisini anlayan anladıı :KK12:
Ben mart ayında 5 top A4 aldım 85 liraya. Şu an 1 top o fiyata yaklaşmış. Ben gerçekten çok korkuyorum sonumuzdan.

Back
X