Aclik oyunlari

Faturayı düşürmenin en önemli yolu iyi kombi, iyi ve temiz tesisat. Oda termostatı korkunç tasarruf sağlıyor.

Nasıl kullanıyoruz kısaca anlatayım. Bütün petekler açık, hiç birini kapatmayız. Kış başı kaloriferi kombiden en son sıcaklığa getiririz (bizde 70 derece) sonrası tamamen oda termostatından ayarlanır. Gece yatarken 19 gün içinde 21.5 akşam otururken 22 ya da 22.5 derecede çalışır. Eylül ayında mutlaka kombinin bakımı yapılır, gerekiyorsa petekler yıkatılır. 320 lira en yüksek ödediğim fatura.

Biz de ısı pay ölçerli merkezi sisteme geçecez birkaç aya. Nasıl olacak diye ona da ben endişeleniyorum. Kombide sistemim iyiydi 🙄
Merkezi sistem de hem iyi hem zor. Bu ay 500 geldi. Şubatta karda napcaklar bakalım 700 olur gibi geliyor bana. Ama kombililer de alttaki yakmazsa donuyor benim evim de hep sıcak sabaha karşı bile.

Merkezi sistem de hem iyi hem zor. Bu ay 500 geldi. Şubatta karda napcaklar bakalım 700 olur gibi geliyor bana. Ama kombililer de alttaki yakmazsa donuyor benim evim de hep sıcak sabaha karşı bile.
Ben hiç merkezi sistem kullanmadım, hep kombi. Daha iyi olur gibi geliyor ama emin de olamıyorum. Sistemin nasıl işlediği hakkında da pek fikrim yok. Bakalım ne gelecek başımıza 🙄

Ev, açık olan oda sayısı ve derece geçen yılla aynı.Ama fatura iki katı geldi maalesef. Dikkatliyimdir de boş yere de kullanmıyorum. Faturayı dusurebilmemin tek yolu kombiyi kapatmak sanırım.

Stok yapmıyorum ama bu ara eninde sonunda almak zorunda olduğum şeyleri (bebeğin ihtiyaçları mesela) bir an önce almaya bakıyorum. Geçen hafta alsak mı diye düşündüğümüz oto koltuğu bu hafta 3 bin lira artmış. 😐 hal böyle olunca ne alsak kar diye düşünür olduk, denk getirdikçe ihtiyaçları tamamlamaya çalışıyoruz. 🤷🏻‍♀️

Stok yapmıyorum ama bu ara eninde sonunda almak zorunda olduğum şeyleri (bebeğin ihtiyaçları mesela) bir an önce almaya bakıyorum. Geçen hafta alsak mı diye düşündüğümüz oto koltuğu bu hafta 3 bin lira artmış. 😐 hal böyle olunca ne alsak kar diye düşünür olduk, denk getirdikçe ihtiyaçları tamamlamaya çalışıyoruz. 🤷🏻‍♀️

3 bin mi artmış
hangi koltuk o?

Bebeklerin bir oto koltugu eksik, onu da alsak çok sükür tamamız dedikten 10 dk sonra bu mesaji görmem...

Allah herkesin yardımcısı olsun.

400 gr zeytin, 800 gr yerli muz, 1500 gr yoğurt aldım 64 tl tuttu. Allahım sen dar gelirliye sabır ver, bir çıkış yolu ver.

Besafe izi comfort 🤦🏻‍♀️

Bebeklerin bir oto koltugu eksik, onu da alsak çok sükür tamamız dedikten 10 dk sonra bu mesaji görmem...

400 gr zeytin, 800 gr yerli muz, 1500 gr yoğurt aldım 64 tl tuttu. Allahım sen dar gelirliye sabır ver, bir çıkış yolu ver.

Britax-Römer Advansafix M I-Size 9-36 kg Isofixli Oto Koltuğu aldım ben
bak bebekte 3600

bak bebekte 3600
Yüksekliği falan nasıl? Besafe yüksek diye istiyordum bir de yorumları çok iyi. Çok rahat hiç uyumayan çocuk bile uyuyor vs demişler. Römer de aklındaydı zaten bu iki marka var sanırım en güvenilir.

Yüksekliği falan nasıl? Besafe yüksek diye istiyordum bir de yorumları çok iyi. Çok rahat hiç uyumayan çocuk bile uyuyor vs demişler. Römer de aklındaydı zaten bu iki marka var sanırım en güvenilir.

ya bak yorumlarda kafa öne düşüyor yazmışlar
bizde de kafa öne düşmüyor da yana doğru bir tuhaf bükülüyor
bir yastık tarzı bir şey lazım sanki
bizim çocuk her bakımdan tuhaf :D
besafe daha yüksek demişler diğerlerinden mesela
ilk zamanlar sıkıntılıydı büyüdükçe daha rahatladı bizimki oto koltuğunda.

Bizimki meğer çok yiyormuş zira gözüme batmaya başladı. Fiyatlar makulken dikkat cekmiyormus. Adam böyle giderse tuketecek kışlık erzagi bir ayda 😅

bak bebekte 3600
Selam , çok alakasız hortlatıcam konuyu ama 🤣 biz oto koltuğunu aldık. Besafe izi comfort amazonda indirimde şu anda. 3450ye geldi. Mayanın dediği Römeri düşünürseniz de ebebekte römer ürünleri bu Cumartesi %22 indirime girecek. 2800 civarına düşüyor sanırım. Bol şans 😄

Ben yazmıştım o konuda bişeyler ama bulamam sanıyorum. Toparlayıp baştan da yazabilir miyim emin değilim. Bu ay 128 liralık faturayla rekor kırdık 😂
Yazarsan çok makbule geçer yada konuyu etiketleyebilirsen harika olur.. 110 metrekare evi 650 tl ye ısıttık bizim rekorumuz da bu.. ki doya doya ısınmadık da..

Faturayı düşürmenin en önemli yolu iyi kombi, iyi ve temiz tesisat. Oda termostatı korkunç tasarruf sağlıyor.

Nasıl kullanıyoruz kısaca anlatayım. Bütün petekler açık, hiç birini kapatmayız. Kış başı kaloriferi kombiden en son sıcaklığa getiririz (bizde 70 derece) sonrası tamamen oda termostatından ayarlanır. Gece yatarken 19 gün içinde 21.5 akşam otururken 22 ya da 22.5 derecede çalışır. Eylül ayında mutlaka kombinin bakımı yapılır, gerekiyorsa petekler yıkatılır. 320 lira en yüksek ödediğim fatura.

Biz de ısı pay ölçerli merkezi sisteme geçecez birkaç aya. Nasıl olacak diye ona da ben endişeleniyorum. Kombide sistemim iyiydi 🙄
Sayfalarda ilerledikçe okuyorum mesajlarını.. Peteklerin ve kombinin bakımı hakkında çok haklısın

Back
X