• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açlık:(

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
kızlar çok kötüyüm :( açım ama ne açlık:( midem bulandığı için hiçbir şey yiyemiyorum:( iki üç gün önce de oldu üç gün sürdü çıkardım geçti çok afedersiniz:( şimdi de başladı ikinci günümdeyim :( bugün çıkardım mide boş tabi :( yediğimi de sindiremiyorum:( kızlar açlıktan gözüm kaararıyo başım dönüyo elim ayağım titriyo ne iyi gelir :( uyuyorum dayanamadığın için bu sefer de uyku açlığı da ekleniyo üstüne :( çok kötü bişey:( enfeksiyon için antibiyotiğim var açlıktan kestim :(

C
kızlar çok kötüyüm :KK43: açım ama ne açlık:KK43: midem bulandığı için hiçbir şey yiyemiyorum:KK43: iki üç gün önce de oldu üç gün sürdü çıkardım geçti çok afedersiniz:KK43: şimdi de başladı ikinci günümdeyim :KK43: bugün çıkardım mide boş tabi :KK43: yediğimi de sindiremiyorum:KK43: kızlar açlıktan gözüm kaararıyo başım dönüyo elim ayağım titriyo ne iyi gelir :KK43: uyuyorum dayanamadığın için bu sefer de uyku açlığı da ekleniyo üstüne :KK43: çok kötü bişey:KK43: enfeksiyon için antibiyotiğim var açlıktan kestim :KK43:
Cnm aç karnına bi metpamid içsen? Bi saate etki gösterir sen de bi çorba içersin.
Mideni üşüttün heralde hazımsızlık varsa.
Böyle durumlarda yoğurtlu çorba iyi gelir..

Gebesin sanırım :)
Tuzlu kraker bir bardak ılık süt güzel gider.
Tabii kurabiye varsa o da olur :)
Afiyet olsun

C

Cnm aç karnına bi metpamid içsen? Bi saate etki gösterir sen de bi çorba içersin.
Mideni üşüttün heralde hazımsızlık varsa.
Böyle durumlarda yoğurtlu çorba iyi gelir..

Metpamid bile durdurmuyo :( zangır zangır titriyorum :( ıhlamur buldum içicem bakim alakası var mı mideyle faydası olur mu :(

Gebesin sanırım :)
Tuzlu kraker bir bardak ılık süt güzel gider.
Tabii kurabiye varsa o da olur :)
Afiyet olsun

Ben bekarım (:

Canim gecmiş olsun corba yap ihlamur cay ayaklarini sicak suya koy iyice örtü n terleyene kadar ...üşütmüşsün buda sirtina vurmus ikide bir kusuyorsun bnada oyle olmustu hastaneye git serum taksinlar...yada igne yapsinlar kivranmana degmez canim.

Metpamid bile durdurmuyo :KK43: zangır zangır titriyorum :KK43: ıhlamur buldum içicem bakim alakası var mı mideyle faydası olur mu :KK43:

Ihlamur, aslında mideyle alakası yok, genel soğuk algınlığı.. Mideye nane iyi gelir.. Yapabilirsen nane limon kaynat, naneli şeker bile olur..

İkinci olarak şeker de iyi gelir bulantıya..normal misbonlar falan yani.
O zaman senin birkaç şeyi aynı anda yapıp kombo yapman lazım..

Bak gel.
Önce bi metpamid iç aç karnına. Ağzına da bi normal şeker at.

O etki derken..yarım saate naneyi içsen, o da yardım eder. Sonra da bol naneli bi yoğurt çorbası. Biraz yer duruma bakarsın. Bunları bi sırala bakayım.

Canim gecmiş olsun corba yap ihlamur cay ayaklarini sicak suya koy iyice örtü n terleyene kadar ...üşütmüşsün buda sirtina vurmus ikide bir kusuyorsun bnada oyle olmustu hastaneye git serum taksinlar...yada igne yapsinlar kivranmana degmez canim.
Gideyim bari:( bide gaz var istemsiz:KK53:

Bizim evde doktor dedin mi kıyamet kopar. Naz yapcak neyim varsa onlara. Kalpten ve kadın hastalıklarından gittim bide bu şimdi :(

Olsun hastalık bu, şakası mı var bunun. Kaç yaşındasın ki? Çık yarın git doktoruna, hastanene. Bir seruma bakar.

Gideyim bari:KK43: bide gaz var istemsiz:KK53:
Canim acele git bende hep kusuyordum bi keresinde gitmm demistim doktora ve ne oldu en son kan cikti bogazimdan kusarken acele gttk doktora tahliller muaneler sonuc:kusmaktan bogazim cizilmis..sonra 15 igne yedim ahhhhh ahhh cok kotuydu hmn git bnce.

Back
X