- 3 Şubat 2018
- 25.851
- 111.221
- 598
Benim eşim askerliğini üsteğmen olarak yaptı, saylanmaz mı yaahiç de eşimiz dostumuz yok asker olan görüyor musun hep eziğim hep eziğim
Höfffff 4bini de alamayan bizimle huhatam olmasınnn yaaaaEh canim hepinize nasip olmuyor tabi. Allah bilir simdi gelirin de tek 4000 dir senin
Arkadaşlar illa söylettirceksiniz 60bin gelirim olduğunuBiri de 20 bin alıyorum demiş
Pardon gülüm. Hemen saygi durusu aliyorumOluyor mu öyle? Hayır oluyorsa benim ailemde de var yani ona göre, lütfen istirham ederim. Herkes ayağını denk alsın.
ya ben bu arkadaşın kazanmaya çalıştığı kpss yi kazandım işte devlet ne verirse eyvallah diyoruz ne yapalım.Eh canim hepinize nasip olmuyor tabi. Allah bilir simdi gelirin de tek 4000 dir senin
söylemedin bakArkadaşlar illa söylettirceksiniz 60bin gelirim olduğunu
ya ben bu arkadaşın kazanmaya çalıştığı kpss yi kazandım işte devlet ne verirse eyvallah diyoruz ne yapalım.
Görmemiş gibi yaparız biz sen merak etmeArkadaşlar illa söylettirceksiniz 60bin gelirim olduğunu
ya onun kuzenleri olmasa , ayy hayal ettim bi an tövbe est ürktüm yani, onun kuzenleri amcaları işte dayıları falan yüzünden hayattayım bin şükürAy canim kendini konu sahibi ile bir tutma lütfen. Onun akrabalari sayesinde varsin. Onun bir ayrilicigi muhakkak olmali
söylemedin bak
Arkadaşlar 60 sadece benim gelirim kocamı söylemiyorum bileGörmemiş gibi yaparız biz sen merak etme
ya onun kuzenleri olmasa , ayy hayal ettim bi an tövbe est ürktüm yani, onun kuzenleri amcaları işte dayıları falan yüzünden hayattayım bin şükür
Torbacısı kim acabaya onun kuzenleri olmasa , ayy hayal ettim bi an tövbe est ürktüm yani, onun kuzenleri amcaları işte dayıları falan yüzünden hayattayım bin şükür
vayy tost detayını kaçırmamışsınNeyse biz gidelim tost yiyerek ağlayalım da ağzımız kokmasın
Alooo tost sucuklu ve ya karışıksa zengınsınNeyse biz gidelim tost yiyerek ağlayalım da ağzımız kokmasın
kaliteli üretim yapan bir abimiz belli kiTorbacısı kim acaba
Sucuk da zengin kokar :)Alooo tost sucuklu ve ya karışıksa zengınsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?