- 11 Aralık 2018
- 42.561
- 264.467
- 598
Dişini fırçalasın geçer.Ağzı kokmuş belli ki sinirini atıyor
Kendisinin basarilari olmadigi icin "amcalarim kuzenlerim hepsi subay onlarin sayesinde burda yaziyorsun" diye kendine pay cikartmaya calismaktan, kendi 4000 geliri ile varos gezmek iyidir ama
Senden sonra ben de beğenmedim. Bi hoştu hak ettim sanırımBeğenmeyen de benim
Böyle elit bir ablamizin yorumunu nasıl beğenmezsin şekerimBeğenmeyen de benim
Senden sonra ben de beğenmedim. Bi hoştu hak ettim sanırım
Gel bizde cumadan aldık çiğdemi çitleriz
Sanki amcaları kuzenleri kazanıyor da konu sahibi yiyor
Kaldıramamış gelmiş burada bize ağzı kokanlar demiş jskdjskd
Ee sende ayda 4 bin almak için kpss çalışıyorsun beybisiSelam kk üyeleri
Burayı açlıktan ağzı kokanlar mesken tutmuş. Kimin hangi konuyu açtığını takip edip laf çarpmak için bekleyen bir çok üye var.
Size de hak veriyorum ortalama 4er bin alıp tek eğlenceniz burada dolaşmak olunca milletin açtığı konuları boş akıllarınıza iyi yer ediyorsunuz.
Rezalet bir ortamsize varoş hayatlarınızda başarılar
Anlayamadım ben olayı, amcaları kuzenleri subay diye yorumlarını mı beğenmeliymişiz?Kendisinin basarilari olmadigi icin "amcalarim kuzenlerim hepsi subay onlarin sayesinde burda yaziyorsun" diye kendine pay cikartmaya calismaktan, kendi 4000 geliri ile varos gezmek iyidir ama
Ha o yüzden limit yüksek. Anladıııım.bence 4 bin geliri de sana yazmış
yani asgari ücret diyecek olmayacak
bu 4000 alıyordur diye düşünmüş
Anlayamadım ben olayı, amcaları kuzenleri subay diye yorumlarını mı beğenmeliymişiz?
Oluyor mu öyle? Hayır oluyorsa benim ailemde de var yani ona göre, lütfen istirham ederim. Herkes ayağını denk alsın."Asıl sen ne biçim insansın da bilip bilmeden konuşuyorsun. Amcalarım kuzenlerim hepsi subay sen onların sayesinde bana bu yorumu yapıyorsun utanmaz" diye yazmis diger konuda. Hheeeeeeeepiniz saygi durusuna gececeksiniz sizi gidi kk cadilari sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?