Açlıktan ağzı kokanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisinin basarilari olmadigi icin "amcalarim kuzenlerim hepsi subay onlarin sayesinde burda yaziyorsun" diye kendine pay cikartmaya calismaktan, kendi 4000 geliri ile varos gezmek iyidir ama

Sanki amcaları kuzenleri kazanıyor da konu sahibi yiyor

Demek ki burası bazı dikkat çekmek isteyen psikolojik sorunlu olan sürekli diğer üyeleri gömmek isteyen hastalarla dolu
Neden gerçek hayatında kimsenin umrunda değil tabi olabilir

şunu bir de reel hayatta milletin yüzüne yapın
Birazdan küfür eder hahaha çünkü ifade edecek başka kelimeleri yok

cık psikiyatriyi eledim
Kibarca nasıl reddedersin ki böyle hastan olursa?

İnsanız hepimiz ölümlü yüz.. Aylık 5 lira geliri olanda ölecek 10000$ olanda Ölecek bedenlerimiz toprakta çürüyecek farkında mısınız? Ölen hangi zengin veya fakir yanında mal varlığı yada kıymet verdiği eşyasını yanında götürecek.. İnsanlar birbirine Saygı Sevgi gösterse Yardımlaşsa bu hayatı Cehennem mi olur acaba... Herkesi Sevgi Vicdan ve merhamet e davet ediyorum. Hayvanları izleyince İnsanlığımdan utanır oldum

Ee sende ayda 4 bin almak için kpss çalışıyorsun beybisi

Kendisinin basarilari olmadigi icin "amcalarim kuzenlerim hepsi subay onlarin sayesinde burda yaziyorsun" diye kendine pay cikartmaya calismaktan, kendi 4000 geliri ile varos gezmek iyidir ama
Anlayamadım ben olayı, amcaları kuzenleri subay diye yorumlarını mı beğenmeliymişiz?

Anlayamadım ben olayı, amcaları kuzenleri subay diye yorumlarını mı beğenmeliymişiz?

"Asıl sen ne biçim insansın da bilip bilmeden konuşuyorsun. Amcalarım kuzenlerim hepsi subay sen onların sayesinde bana bu yorumu yapıyorsun utanmaz" diye yazmis diger konuda. Hheeeeeeeepiniz saygi durusuna gececeksiniz sizi gidi kk cadilari sizi

Oluyor mu öyle? Hayır oluyorsa benim ailemde de var yani ona göre, lütfen istirham ederim. Herkes ayağını denk alsın.
Peki şey nasıl oluyor bizzat kendisi tsk çalışanı olan üyeler? Onlara ne tür ayrıcalıklarımız var? Ve bunlar niye üyelik şartlarında yazmıyor? Şu an çok kırgınım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…