Bugün başka bir konuda yaptığı yorumu beğenilmedi diye sinirlenmişO değil de konu sahibinin bir konusu var o da yaklaşık 3 ay önceden. Neye sinirlendi bu abla?
çekirdeğimi aldım kenara çekildim bekliyorum
birinin konusuna kocani yilda 30 gun goruyosan nasil kocan oluyo yazmis, birkac kisi de yanlis konusuyosun falan demis ona kizdi herhalde. yani veya bu sabah uyandiginda hepimize sinirli olarak uyandi o da olabilir.O değil de konu sahibinin bir konusu var o da yaklaşık 3 ay önceden. Neye sinirlendi bu abla?
O değil de konu sahibinin bir konusu var o da yaklaşık 3 ay önceden. Neye sinirlendi bu abla?
Ay kıyamam yazııııkBugün başka bir konuda yaptığı yorumu beğenilmedi diye sinirlenmiş
O değil de konu sahibinin bir konusu var o da yaklaşık 3 ay önceden. Neye sinirlendi bu abla?
kız gel feda olsun hepsien azından çekirdek alacak paran varmış
bizde o da yok
az bana da versene
Hoşşttt demiş herkeseAy kıyamam yazıııık
Bugün başka bir konuda yaptığı yorumu beğenilmedi diye sinirlenmiş
en azından çekirdek alacak paran varmış
bizde o da yok
az bana da versene
Vahşet team üyesi olmak ister miydiniz sayın bağyan. Üye kabul ediyoruz.Beğenmeyen de benim
Vahşet team üyesi olmak ister miydiniz sayın bağyan. Üye kabul ediyoruz.
Ağzı kokmuş belli ki sinirini atıyorO değil de konu sahibinin bir konusu var o da yaklaşık 3 ay önceden. Neye sinirlendi bu abla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?