Acliktan titriyorum yardim

Elseven

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
904
500
18
36
Hemen acil cevaba ihtiyacim var arkadaslar diyet yapiyorum sayilir bugun hic ekmek yemedim kahvalti aksam hic aksamda cok azcik pirasa yemegi yedim ekmeksiz tabi bol suyla ve suan saat 9 ben zangir zangir titriyorum acliktan ,meyve yedim gecmiyor salata yapip yesem diyet bozulurmu icine de azcik tavuk gogsu koyup yesillikli yagsiz salata yiyimmi kizlar bu sekilde daha fazla duramicam her aksam boyle oluyor biseler yiyorum geciyor ama kilo ayni lutfen acil cevao

Kan sekeriniz düsüyor heralde normalde hizli karbonhidrat almaniz gerekir.
Dediginizi yerseniz kilo aldirmaz sanmiyorum fakat titremenizi giderirmi bilemicem.

Kan sekeriniz düsüyor heralde normalde hizli karbonhidrat almaniz gerekir.
Dediginizi yerseniz kilo aldirmaz sanmiyorum fakat titremenizi giderirmi bilemicem.
Canim titremem gider biliyorum cunku geneldebyedigim bisey aksam yemeginde bile sadece onsalatayi yiyoo tok duruyorumnama bu saatte yesem kilo aldirirmi titremem gececek biliyorum her aksam ayni seyi yasiyorum hic iyi degilim suan

Canim titremem gider biliyorum cunku geneldebyedigim bisey aksam yemeginde bile sadece onsalatayi yiyoo tok duruyorumnama bu saatte yesem kilo aldirirmi titremem gececek biliyorum her aksam ayni seyi yasiyorum hic iyi degilim suan
Bence ye, yiyebilecegin en zararsiz sey bu saatte, kilo aldirmaz.
Bildigim kadari ile diyet yapanlara saten eger gec vakitte aclik hissi olursa yesil elma veya salata yiyin deniliyor yagsiz.

yiyin bence
yarin yarim saat fazladan yurursunuz DENGElenir
yada youtiubeden bi leslie yuruyusu açin 15 dk yediginiz eritir
yeyince geç kalmadan uyusaniz da iyi olur geri acikmamak için

pirasayi istedigin kadar yiyebilirsi ekmek olmadigi için tabak siniri koymana gerek yok
karatay mi yapiyosun ?

Bence ye, yiyebilecegin en zararsiz sey bu saatte, kilo aldirmaz.
Bildigim kadari ile diyet yapanlara saten eger gec vakitte aclik hissi olursa yesil elma veya salata yiyin deniliyor yagsiz.
Canim ciddimisin cok sevindim ya su halde kalkip yapim izaman arastiriyorum gec saatte salata yemek kilo yaparmi diye bisey bulamadim senden duyuyorum ins dogrudur canim

yiyin bence
yarin yarim saat fazladan yurursunuz DENGElenir
yada youtiubeden bi leslie yuruyusu açin 15 dk yediginiz eritir
yeyince geç kalmadan uyusaniz da iyi olur geri acikmamak için

pirasayi istedigin kadar yiyebilirsi ekmek olmadigi için tabak siniri koymana gerek yok
karatay mi yapiyosun ?
Canim kafama gore takiliyirim belli bi diyet yok bubsekilde ayarliyorum ama bubsaatlerde titreme gelio pirasayi da mesela 3 tabak ekmeksiz yeseydim zararsizmiydi

Canim kafama gore takiliyirim belli bi diyet yok bubsekilde ayarliyorum ama bubsaatlerde titreme gelio pirasayi da mesela 3 tabak ekmeksiz yeseydim zararsizmiydi
"Sabah kahvaltısı krallar gibi Öğle yemeği dükler gibi Akşam yemeği fakirler gibi yenecek." bu canan karatayin sozu :)

1 tabak pirasa, yanina ni tabak yogurt yanina salaata bence doyardin :) acikan doymam zannedermis derler ya :)

bence sen kafana gore takilma, karatayin kitabini al oku uygula
titremelerin çok olmaz , olursada zamanla ali$irsin ..

Canim ciddimisin cok sevindim ya su halde kalkip yapim izaman arastiriyorum gec saatte salata yemek kilo yaparmi diye bisey bulamadim senden duyuyorum ins dogrudur canim
birde seviyorsaniz yogurt yiyebilirsiniz. Yogurt icin yag yakma özelligi var diyolar ne kadar dogru arastirmak gerek.

tarçınlı süt yada 2 kuru kayısı 2-3 ceviz veya 2 kuru kayısı yerine 2 tane kuru incir 2-3 ceviz tüketebilirsin cnm

aynen arkadaşlara katlıyorum
böyle titreme falan olması yanlış bir durum,sorun var
karatyın kitabınıı okuyup,karatay diyeti yapın

Kizlar gecti cok sukur tavuk salatasi yedim ama tavugu cok az maydonoz dereotu yesilsogan cok bol olarak birazcikda patlamis misir yedim ve gecti nolucak bole bilmiyorum

aynen arkadaşlara katlıyorum
böyle titreme falan olması yanlış bir durum,sorun var
karatyın kitabınıı okuyup,karatay diyeti yapın
Evet ya bi sorun var canim diyetisyene gitmem lazim belki seker vardir karatayla cozulcek bise Dgil sonucta karatay da gecebyemegi yasaklamiyormu benim sikintim gece titreme

Sıkıntı şurada bence. Bir kere yüksek kilolardaysan ekmeği karbonhidratı böylesine kesemezsin. Enerjiye de ihtiyacın var. Mesela salata yapayım diyorsun, içine neden tavuk atıp peşine Mısır yiyorsun?
Bu şekilde ilerleyemezsin.

Sıkıntı şurada bence. Bir kere yüksek kilolardaysan ekmeği karbonhidratı böylesine kesemezsin. Enerjiye de ihtiyacın var. Mesela salata yapayım diyorsun, içine neden tavuk atıp peşine Mısır yiyorsun?
Bu şekilde ilerleyemezsin.
Yok yuksek kiloda degilim 5 kilo fazlam var sadece ve aylardir veremedim gitti. Ya biyerde hata var diyetisyene gitmeliyim tavuk zararsiz degilmi ama haslama bide ve cok.cok az koydum patlamis misir hataydi zaten ama bende tuzlu krizi oluyor tatli krizi degilde tuzlu krizi illa her gece tuzlu bisebyemem lazim cekirdek cips cerez patlamis misir gibi

Yok yuksek kiloda degilim 5 kilo fazlam var sadece ve aylardir veremedim gitti. Ya biyerde hata var diyetisyene gitmeliyim tavuk zararsiz degilmi ama haslama bide ve cok.cok az koydum patlamis misir hataydi zaten ama bende tuzlu krizi oluyor tatli krizi degilde tuzlu krizi illa her gece tuzlu bisebyemem lazim cekirdek cips cerez patlamis misir gibi
Ekmek yemeyip yerine çekirdek çerez cips yemek Nasıl bir hatadır. :) bu tarz gıdalardan tamamen uzak durman lazım. İlla tuzu bir şey istiyorsan salatanı tuzlayıp yiyebilirsin. Demek istediğim yeme ihtiyacını minimum şeyler yiyerek gider. Tuzlu bi salata o titremeyi geçirmeye yeter. Buna tavuk eklemek kalori demek. Gerek yok. Gerek olmayan hiçbir şeyi yeme. :) tuzlu ancak yağsız bir salatada çok az kalori var. Az kalori ile idare etmek varken bir şeyler ekleyip işini zorlaştırma.

Tavuk yerine peynir koyman daha iyi olurdu hem sağlıklı hem titremene iyi gelirdi tuzlu olduğu için..
Tavuk malum nedenlerden dolayı çok sağlıksız ciddi riskleri var tüketmenizi tavsiye etmem.

Back
X