Sivilceli Ciltler Acnegen kullanmak istemiyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cako1991

Aslan kadını
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
136
44
28
33
Kızlar doktor sivilcelerim için acnegen verdi. Kullanmak istemiyorum çok tehlikeli diye. Kocaman büyük iltihaplı ve kistleşmiş sivilceler nasıl geçer ilaçsız atlatan var mı

• Beğen
Reactions: s u
Doktor ne yazdıysa onu kullanın bence

doktor sivilce için ilaç gerekli gördüyse kullanın elbette.
onun dışında yüzünüzü temizleyin. lavanta uyu, kantaron yağı, yoğurt-karbonat maskesi vs...

İcinize sinmiyorsa o zaman baska bir doktora daha gidin.
Kafaniza gore bir seyler kullanmayin.

İşte bnde yaz geldi ilaç kullanmak istemiyorum. İlaçsız atlatamam mı hiççç

Kocaman büyük iltihaplı sivilceleri ilaç dışında başka yöntemle atlatmak çok zor. Başka bir doktora gidin isterseniz

Konuyu takibe alayım. :kahve:
Aynen benimde iltihaplı suratımda olurdu,
Yaklaşık 4 Aydır sırtımda da çıkmaya başladı.
Çok iğrenç bir durum.
Bildiğim tek birşey var.
İçten çözülemedikten sonra ,
Dışardan sadece çıkmış olan sivilceleri kurulabilirsin.
Yani maske v.s şeylerle kurtulamazsın :işsiz:
Üzücü ama maalesef :KK12:

Kızlar doktor sivilcelerim için acnegen verdi. Kullanmak istemiyorum çok tehlikeli diye. Kocaman büyük iltihaplı ve kistleşmiş sivilceler nasıl geçer ilaçsız atlatan var mı
Bence kullan başka türlü kurtulamazsın.denemediğim şey kalmadı en son bende ilaca başladım.2.ayımdayım cildim inanılmaz düzeldi.ben çok memnun kaldım.dudak kuruluğu haricinde de yan etki yaşamadım.

Neden kullanmak istemiyorsunuz bende kullandım 4 5 ay tertemiz yapıyor ciddi sivilce falan kalmıyor düzenli kullanmıştım ilk aylar biraz kuruma falan oluyor dudaklarda yuzde onada krem veriyor zaten ama etkili baya bebek gibi oluyor yüzün yoksa ne yaparsan yap geçmiyor karaciğerde yağlanma olunca sivilce yapıyormuş o ilaçta o yağlanmayi düzeltiyor baskada ne yaparsan yap geçmez

Peki bişey soracağım bu ilaca başlayacağım mecbur. Bu ilacı içtikten sonra alkol alınabilir mi ?

Bunlarda resimlerim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 287
  • image.webp
    image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 490
  • image.webp
    image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 262
İlaca başlıcam artık napim şu görüntüye baksanıza. Bıktım artık.

Kocakarı yöntemleriyle geçmez dediğiniz stil sivilceler, ilaç kullanmanız şart.

Back
X